![]() |
chce stworzyc lige pilki noznej tibi?
chcialbym stworzyc lige pilki noznej tibi
zespoly mogly by wygladac bram.+4 w polu skladka mogla by byc 1 k na pol sezonu wiec 2 k na caly sezon wiec 400gp na glowe druzyna ktura by wygrala zgarnela by cala pule wiec np.12 zespoluw to 24 k wiec na glowe wychodzi 4,8 k nie duzo ale liczy sie dobra zabawa :D :D :D |
eeeeee i co dalej?? bo nie bardzo kumam :D
|
heh... lol ?
luZ...
Pomysł jest całkiem niezły, ale z wykonaniem byłyby problemy :rolleyes: ... |
mam pytanie jaki swiat ?????
|
Nie
Tibia to piękna i ciekawa gra a ty chcesz ją zmieszać z prymitywną i głupkowatą grą jaką jest piłka nożna nie rozumiem co pięknego można w tym widzieć???22 palantuw biega za piłką i biją sie o nią przepychają...debilizm
|
Oczywiście bez obrazy dla fanuw tego sportu!!!
|
...
Bastien na jakim swiecie grasz bo ja jestem zapalonym fanem pilki noznej !!! a co do tego pomyslu to mi sie on podoba ta gra zostala stwozona dla nas dla graczy my ja sami ulepszamy i sami wymyslamy zeczy zeby sie nie nudzic a nie lamic w miejscu wiec ten pomysl jest calkiem calkiem :) |
Pomysl Spox, tylko podaj na jakim swiecie grasz
|
hehe super pomysl ja bede napastnikiem a (kogo) albo co bedzimy kopac :D
|
Cytuj:
to byz zart i chcailem sprawdzić reakcje no i jak wielkim fanem pili jestes!!!Jeśli gracie na Ruberze to chce być napastnikiem:D |
Sam pomysl dobry ale raczej nie bardzo wykonalny :>
|
Cytuj:
ps: fanów przez "ó" a co do tematu to uwazam ze choc pomysl fajny to nie wypali zara zbierze sie grupa n00bow chetna z#%^&ć piłke albo rozwalic boisko! |
Cytuj:
weznie wie mastra dara jako lekarza :) I Jinkina jako sedziego hyhyhy jak chceesz mozesz napisac na PW swój numer gg to pogadamy na ten temat ------------------------------------------------------------------------ Your Nawigator :D HYHY |
??
a jaki swiat?? z czgo bramki zrobisz?? kto sendzia a kibice:P??
|
Cytuj:
bramki i boisko robi sie z parceli,beczek itp Ps: sędzia nie "sendzia" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm.Ale jakby sobie stworzyc ochrone przed boiskiem to wszyscy pseudokibice dostali by to na co zasluzyli i mecz udalo by sie rozegrac!!! :D :D :D |
:D
pomysl spoko, ale to bedzie wygladalo tak :D włazi druzyna na boisko, n00b zabiera piłke i ucieka a drużyna zaczyna sie naparzać :D
normalnie zadyma jak ...... zasiał :D potem wejda h00ligansi :P i sie dolączą :P |
Ja jestem za. Jezeli bedzie kilka osob na danubii (zgloszenia na forum lub w grze) to mozemy sie umowic np. na sobote 9-10 rano i pograc. Moge zasponsorowac parcele i pilke.
Teren moze gdzies posrodku tibii. Na pustyni? :D |
Co do ochrony, to jak będzie trochę chętnych drużyn, to proponuję założyć temat na forum GMów na tibia.com, wyjaśnić co i jak i że prosicie o wsparcie jakiegoś GMa a przynajmniej C'sa. Takie imprezy są organizowane co jakiś czas, i przeważnie udaje się załatwić taką obstawę. A jak już GM stoi i pilnuje porządku, to niewielu znajdzie się takich, co będą przeszkadzać :D
A co do gry, to na Danubi chętnie się zgłaszam do jakiejś drużyny. Problemem może być tylko moja praca, bo mogę akurat pracować, gdy będziecie grali albo spać po nocce, ewentualnie siedzieć na uczelni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |