![]() |
Black Knight
Dzis wybralismy sie na Black Knighta przy okazji Quest ale to nie QS bo nie ma drobi pokazanej aby ogladnac kliknij <><><><>Tu macie filmik<><><><> Komentowac chociaz nie ma co :P !!!
|
Ekhem ekhem ekhem ...
Szczerze to niezbyt mi sie on podoba <filmik> i jest strasznie krótki... Ale nawet nawet :p |
O qs tu nie ma mowy bo ty nawet nie wziąłeś tej nagrody i słyszałem że teraz nie da huntować bk. To prawda??
|
Up@
Da się, da się tylko trzeba przed bramką levelową poczekac ;) |
To nie ja :P
Ja nagrody nie bralem bo to moj kolega bral a chcialem zaprezentowac jak sie bk bije na jakim lvl :P :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie dalej ja 5h temu bylem na bk... stoi sie tak jak przed upem, kratke za tp, z tym ze bh przychodza, tego sie nie da uniknac raczej. Zazwyczaj dwa respy bh na jeden resp bk. Nie sadze zeby to jakos sie odbijalo na "fajnosci huntowania". Robilem jako bloker i wcale mi nie przeszkadzaja te bh, a bijacy ma wiecej expa zawsze~
Tyle, mysle ze cos sie wyjasnilo. |
Stalem za tp i jakos sie respił X(
nie wiem o co wam chodzi ..... respi sie i tyle |
Solmyrek- na pewno nie byłeś na bk:) Ponieważ teraz trzeba czekac na potworka(bk) 3 ekrany od respu. Więc w ostatnim czasie na pewno "Czarnego Rycerza" nie zabiłeś:)
|
@Johny De
Resp zostal przywrocony do stanu przed upda~ Tak wiec wszystko jest po staremu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |