![]() |
Koszulki, kubki, tibia.pl...
Myśleliście kiedyś o sprzedaży koszulek tibia.pl? Albo kubków z owym nadrukiem? :)
Hę? Kupowało by się je w kilku rozmiarach (L, M, XL, XXL) przez sklep internetowy http://xycho.csh.pl/ ;) Kubki byłyby w kilku kolorach i wzorach itp. Co myslicie? |
|
Co mi po tym konkursie... pytam sie o sprzedaz...
Tak wiec, co powiecie na temat sprzedazy gadzetow tibia.pl przez sklep internetowy...? |
Cytuj:
|
Robiłem sto piędziesiąt milionów głupich rzeczy, a takiej koszulki to bym w życiu nie założył :P Nie rozumiem wogle po co komu koszulka z gry ;/ Postaw się w sytuacji szarego Tibijczyka, wolisz kupić koszulke czy uzbierać kase na PACCa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sa firmy ktore sie tym zajmuja. Obiecalem modkom, ze zajme sie tym i slowa dotrzymam. Tylko zakonczmy ten walony update -.-"" Cytuj:
|
@Dr.Omader
1. To ja jakiś zboczony jestem i wolałbym zainwestować te x złotych jakoś inaczej. (nawet chipsy :P) 2. Między Tibią a Cywilizacją jest spooooora różnica. PS. z czipsami przesadziłem ale ale na placki to już definitywnie :P |
@tasior: placki rządzą !
@topic: A ja bym chętnie ubrał się w koszulke na której widnieje napis 'tibia', ew. logo tibia.pl ;) To jest dobry pomysł :) Nawet tibia.org.pl (tfu...tfu... nie lubie tej strony, jak to wogóle istnieje... evul nub boty i quest spolling tam tylko są..) ma swoje kubki. O własnie... herbatka z kubka z logiem tibia.pl - to musi 'lepiej' smakować... |
Ale nupki z Tibia.org.pl znowu przyjdą i będzie... ;< Nie mam na myśli wszystkich, bo normalni ludzie też tam są, ale pewnie będzie tak samo jak z projektem Tibia.pl sprites...
|
Cytuj:
|
Znając tych typów to pewnie powiedzą "my mieliśmy kubki to oni zrobili koszulki". Dam sobie głowę uciąć, że tak będzie. Zresztą drobny gadżet typu podkładka pod mysz, kubek właśnie, czy długopis albo zeszyt - nie ma problemu, ale ja bałbym się z taką koszulką wyjść na ulicę... (wiecie, nie wszyscy lubią Tibię) :D
@Down: O właaaśnie. |
Jakbyście sprzedawali koszulki ze zdjęciem Droma to bym zamówił dla całej rodziny :P (j/k,kto by takiego twarzowca chciał :P (j/k)
A tak poważnie,moglibyście zacząć sprzedawać przybory szkolne z logiem Tibia.pl.Choćby nawet głupie zeszysty,nawet nie wiecie jak szybko by się to sprzedało ! |
Cytuj:
Te sprawy "org.pl byla pierwsza!" sa zalosne, jakbysmy byli tacy jak niektorzy userzy i nowi modkowie stamtad to bysmy im powiedzieli w ich stylu: tibia.pl byla przed tibia.xx.pl, wiec oni ukradli nam pomysl ;) Zalosni sa niektorzy, a my wszyscy sie tylko smiejemy, lacznie z normalnymi modkami z xx.pl, bo bez problemu sie z nimi dogadujemy. ;) |
Cytuj:
Jedna z moich najza***istszych gier.. |
dobry pomysł
naprzykład 1 koszulka to 1 cegiełka wspierająca działalność strony tibia.pl ;)
|
Nikt nie skomentuje mojego pomysłu dotyczącego przyborów szkolnych ?
|
Ja to bym sie napil z kubka tibia.pl, a moze tak by wprowadzic literatki tibia.pl ? :D:D:D
|
/ciach/edit
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |