Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Berylia-openbattle-Del'toro vs GG;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46505)

rufus.j 17-08-2005 03:37

Berylia-openbattle-Del'toro vs GG;p

Elo:D
Macie link do filmiku z dzisiejszego openbattle na beryli:D krecony przez kumpla. B) koment plx btw. arion raven it's me^^

http://rapidshare.de/files/4056605/Bitwahills1.rec.html

Lord Dreathan 17-08-2005 10:28

Tym razem się wam udało, ale to nie zmienia fatku, że bez Sampzora i Tedrusa kampicie w PZ 24h....

TuRaN 17-08-2005 12:21

HaHaHa

Moj brat byl w GG i stwierdzam ze ta wojna nie ma zbyt wielkiego sensu... Ogladalem filmik gdy zabijano Sampzora i ludzie mowia ze on zawsze gral knightem to jego pierwszy sorc - Samp sie nie potrafi uhac chyba..
Dt wygra tę wojne mowie to bez wachania 8o

Igrexou 17-08-2005 12:48

Sampzor miał wcześniej sorca :P 97 lvl :P Cruth ;P

a nie zmienia to faktu że małe ownage było :D

Mumakil 17-08-2005 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TuRaN
Moj brat byl w GG i stwierdzam ze ta wojna nie ma zbyt wielkiego sensu... Ogladalem filmik gdy zabijano Sampzora i ludzie mowia ze on zawsze gral knightem to jego pierwszy sorc - Samp sie nie potrafi uhac chyba..
Dt wygra tę wojne mowie to bez wachania 8o

HAHAHA co za debil -.- wystarczy wpisac sampzora imie , wyskocza jego postacie , widac tam royala 113 i sorca 97 -.- , jak on gral tylko knightem to ja jestem bubble

Damq 17-08-2005 13:01

Troszq głupia kamera i mało akcji wojny na aurea są dużo lepsze...
D'T rządzi gdzie chce ;P

ripper 17-08-2005 13:38

Ehhh... Zawsze miło popatrzec na starych przyjaciół z Isary. Co można powiedzieć? Mistrzostwo, zgranie zespołu i genialna taktyka.

Seltzer 17-08-2005 14:17

Wow

Muhauahu a już myślałem ze DT niegdy na open battle niewyjdzie.. tak czy inaczej ta wojna niema sensu... przynosi tylko straty i masowy PA...Sir Drethan- już wiesz kto pisze? :]

Lord Dreathan 17-08-2005 14:50

Hmmm...Kajn ?? :)

rufus.j 17-08-2005 14:59

omg:/

niebylbym taki pewny czy dt wygra ta wojne ... w ciagu 17 dni "walk" jak narazie bylo tylko jedno open battle w ktorym to my wygralismy. del'toro balo sie wylazic z pz'a az wkoncu mile zaskoczenie^^. Walka dt w tej wojnie polegala jak narazie na masslogach i pojedynczym wybijaniu wiec prosilbym niektore osoby ktore nie maja pojecia o tym co sie dzieje na beryli o zamkniecie japy xD btw. sampzor gral tylko knightem:D? raz mial 100+ knighta a reszte postaci mozna obczaic na jego stronie .. wszystko na jednym account pozdro

Seltzer 17-08-2005 15:59

Notoż jasne że ja...... niewiem może bym na kajna wrócił ale niechce mi sie siedziec w pzcie :]

Telupeje 17-08-2005 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rufus.j
niebylbym taki pewny czy dt wygra ta wojne ...

Bla bla~ Ja jestem pewny ze wygramy. xd

Igrexou 17-08-2005 19:11

@ Mumakil

Samproz GRAŁ knightem i miał ponad 100 lvl jego imie to: Atnaz 126ek :) że też chce mu sie tyle serverów zmieniać...

Damq 17-08-2005 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Ehhh... Zawsze miło popatrzec na starych przyjaciół z Isary. Co można powiedzieć? Mistrzostwo, zgranie zespołu i genialna taktyka.

Ahh... coś o tym wiem zapraszam na Aurea oraz obejrzyj kilka filmów z Wojny RoM vs. Zorros :] fenomenalne zgranie i poświęcenie członków Riders of Morag
Sorki za offtop
A tak btw. widziałem filmy z isary kiedy jeszcze Mediota i Ninja grali ;P
Mistrostwo "."

Mały N00bek 17-08-2005 22:56

Lord Dreathan i Telupeje - zachowajcie sobie swoje smieszne komentarze dla siebie, czytac sie tego nie da.

"GG noobki, tylko lvle bija" "DT ma swietne pvp, GG to dno" "DT bez problemu nakopie GG nawet w niepelnym skladzie vs GG z pomocnikami"

No zygac sie chce, cos jak durnowate gadki wrestlerow przed samą walka <ktore przewaznie sa juz o wiele mniej efektowne...> DT na razie podchodzi tylko GG, do tej pory unikali otwartej walki i tylko wylapywali mniejsze grupki GG. Kill sampzora i tedrusa to nie mistrzostwo pvp, tylko dobre wyczajenie momentu do ataku <podziwiam mobilizacje - znakomita wiekszosc gildii...>. Nie przecze, DT znaja sie na wojnie, ale GG ma ze 3x wieksze sily. Do tego ludzie nie lubia DT bo to straszni PA, ja osobiscie nie sprzedalem nigdy bp uhow ani sdkow/hmm nikomu kto gra w DT odkad doswiadczylem na wlasnej skorze ich PA... <nie jestem zamieszany w wojne, ale gosc postawil sprawe jasno - placisz albo giniesz, udalo mi sie zwiac do dp i chyba o mnie zapomnial> Do tego dochodzi Excail... jak czytam o nim to mam ochote rozwalic klawiature o sciane. Jestem za GG, wiem ze oni tez PAsuja, ale o wiele mniej od DT ktorych serdecznie nienawidze, podobnie jak zywie wielka niechec do ludzi im pomagajacych <zwlaszcza jesli sa to Polacy>.

Lord Dreathan i Telupeje - nikt nie broni wam byc po stronie DT, ale opanujcie sie i nie piszcie bzdur, bo tego sie czytac nie da. Po prostu gnojki z was "DT SILNIEJSZE, DT NAJLEPSZE, DTDTDTDTDT" ręce mi opadają...

Telupeje 18-08-2005 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mały N00bek
Jestem za GG, wiem ze oni tez PAsuja, ale o wiele mniej od DT ktorych serdecznie nienawidze, podobnie jak zywie wielka niechec do ludzi im pomagajacych <zwlaszcza jesli sa to Polacy>.

Oh! Kolejny przyszedl mnie wyzywac od "zdrajcuff narotu polskiego"? Moze jeszcze kazesz mi tak jak inni "wypiertalac s polski!"? ; )

Cya in Tibia!>=]

Lord Dreathan 18-08-2005 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mały N00bek
Lord Dreathan i Telupeje - nikt nie broni wam byc po stronie DT, ale opanujcie sie i nie piszcie bzdur, bo tego sie czytac nie da. Po prostu gnojki z was "DT SILNIEJSZE, DT NAJLEPSZE, DTDTDTDTDT" ręce mi opadają...

Hmm szczerze mowiac niepamietam zebym gdzies napisal ze "DT silniejsze"
Ale prawda jest taka, GG-60 czlonkow, DT-20? fragi to cos kolo 20-50 (50 dla DT) ale dokladnie niewiem. Wiec rozpratrzajac ilosc czlonkow GG a DT i to kto ile ma fragow to chyba DT wygrywa majac ponad 2X wiecej fragow. Wiec powiem Ci cos. Del'Toro Rulez

Hail Del'Toro
Hail Althunus

Btw. Jak ja widze polaczkow co huntuja mnie za to zabilem ich pk chara, ktorym mnie atakowali, to mnie I-Iuj strzela.

Petzik 18-08-2005 01:34

hihihi teraz ja teraz jaaaa :D

zaczne od tych co mówią genialne wg mnie *******y :P DT "NIE WYCHODZI NA OPEN BATTLE BO BY DOSTALI W DUPE".... Dziwisz sie? Ty bys oczywiscie wyszedl jakbys mial "3x mniejsze siły" i sie bił :D no jaaaassssneee ;] KAZDY z was geniusze wielkich fanów open battle na miejscu DT juz by płacił albo retired w comment pisał ;] przestancie plakac ze DT to PA... Omajgosz a gdzie nie ma PA? To ze GG daje sie "partyzantką" ,bo inaczej tego nazwac sie nie da, roz***ywac to juz ich wina... DT nie popusci i beda wybijac pojedyncze osoby tymi "masslogami" czy jakos tak... i co? Wiekszosc ludzi z GG straci pare lvli a reszta przestanie expic zeby ich niee stracic... tak to sie skonczy :P

no chyba ze komus sie znudzi ;]

a co do tego pana co ma zamiar bic klawiaturą po ścianach to polecam głową ;]

Erik Kazdoom 18-08-2005 09:01

xD

Dt Wygra Ta Wojne Acha I Sampzor Mial 111rp A Nie 113rp I 97ms
Dt Rox Gg Sux

Lord Dreathan 18-08-2005 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erik Kazdoom
Dt Rox Gg Sux

Hail DT a co do filmu, to GG musialo gonic Nielz'a przez 20 min i co wy na to?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50.