Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Ile jest wart Red Gem? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46538)

Fire Necromacer 17-08-2005 12:38

Ile jest wart Red Gem?

Chciałbym się dowiedzieć ile jest wart Red Gem?
Pytam się bo nie mge znaleść w zakłatce kosztowności

hide 17-08-2005 16:42

Cena zależy od świata na którym grasz. Refugia jest chyba nowa więc cena bedzie wysoka, poszukaj na trade...

Ozon18 17-08-2005 20:39

Red Gem ma wartosc tylko kolekcjonerska wiec wcale na nowszych swiatach nie bedzie drozszy (mlodszy swiat - ludzie sie zajmuja xpem, nie dekoracja). Ale mozesz sprzedac w granicach 500 - 1k.

Isildur Palek 18-08-2005 13:57

U nas na Harmoni . Red Gem wacha sie miedzy 2-3k wiec nie drogo ale Violet gem -300k a Blue Gem 450 k .. xD

HARMONIA ROX NON-pvp ROX

COmmnet plx...

Ashlon 18-08-2005 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Isildur Palek
U nas na Harmoni . Red Gem wacha sie miedzy 2-3k wiec nie drogo ale Violet gem -300k a Blue Gem 450 k .. xD

HARMONIA ROX NON-pvp ROX

COmmnet plx...

Dziwne, bo violet gema jakos malo osob ma i z niczego nie wypada. A blue gem z marida / green - z ifryta (tak twierdzi osoba posiadajaca blue gema na eterce).

Isildur Palek 18-08-2005 15:03

gdy by tak bylo to blue gem kosztowal by max 10 k.. a kosztuje 500k.. u nas na harmoni ma tylko jedna osoba... w Domku. duzo hlvl muwi ze ten gem wypadal jakies 5 lat temu z banshee... a co do violet gem nie wiem nic na ten temat ale kosztuje 300k..

comment plx

Walekifa 18-08-2005 15:36

lepiej kup se nowy czar albo uhy zamiast kupywac kosztowności na takim lvl.

Fire Necromacer 18-08-2005 15:48

Chciałbym dodać, że ja miełem Red Gema.... :D Ale już sie zamieniłem za Dark Helma i Plate Arma. I wiec wychodzi, że dostałem za niego prawie 2k bo na Refugi te pzredmioty tanie nie są...
Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Jak by co to mi ten Red Gem nie był potrzebny dlatego się zamieniłem

Walekifa 18-08-2005 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
Chciałbym dodać, że ja miełem Red Gema.... :D Ale już sie zamieniłem za Dark Helma i Plate Arma. I wiec wychodzi, że dostałem za niego prawie 2k bo na Refugi te pzredmioty tanie nie są...
Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Jak by co to mi ten Red Gem nie był potrzebny dlatego się zamieniłem

Myśle że jeszce p legi by ci mógł za to dołożyć xD ale niejest źle ;)

Fire Necromacer 18-08-2005 16:18

Nie mam pacca wiec po co mi te świecidełko. Dostałem od gostka ktury kończy z grą na Refugi i mi go poprostu oddał... B) I miałem same problemy z tym Red Gemem bo wszyscy co mieli domeq to chcieli to kupic ale dawali oni tylko po 600 gp. A tak mam dwie całkiem kosztowne rzeczy na Refugi na kture mnie nie było stać .... do teraz :D

Master Sparco 19-08-2005 00:52

Cytuj:

gdy by tak bylo to blue gem kosztowal by max 10 k.. a kosztuje 500k.. u nas na harmoni ma tylko jedna osoba... w Domku. duzo hlvl muwi ze ten gem wypadal jakies 5 lat temu z banshee... a co do violet gem nie wiem nic na ten temat ale kosztuje 300k..

comment plx

Tak mi sie zdaje ze 5 lat temu nie bylo banshie jeszcze (moge sie mylis) i napewno na zadnej loot liscie nie bylo tego gema.

roXen 19-08-2005 02:20

Cytuj:

comment plx

mylisz sie... Blue Gem wypada z Marida, jest nawe filmik jak koles na Danubii ubija pierwszego Marida i lootuje Blue Gem'a (leci za***iscie rzadko xd)
Niestety na temat Violet Gem'a nie wiem nic :|, moze ktos wie cos na ten temat? Jesli tak to plz niech ktos powie czy chodzi o quest.. moze jakis potwor :)?

pukacz 19-08-2005 17:04

Wogole uwazam za strate kasy kupowanie tych gemow i innych smieci, leza potem w domku i nic z nimi nie robisz, tracisz iles tam K na takie glupoty zamiast kupic sobie Boh'y czy lepsza bron/zbroje, nowy czar itp. Strata kasy na rzecz zupelnie nieuzyteczna.

mormakill 19-08-2005 18:14

Pryz okazji moze mi ktoz powiedziećile wart jes yellow gem ?

Lukish 19-08-2005 22:26

na Celescie

na celescie mam red gema to chciali odemnie kupic za 300 ale nie sprzedalem :p bo moze sie przyda jescze kiedys..... :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51.