![]() |
No nie... gs!
Poszłam sobie pewnego razu do Outlaw Campu. Zabiłam tam kilka Wild Warriorów. Kiedy zbliżyłam się do zabudowań wyleciał na mnie z krzaków Gigantyczny Pająk i rozwalił mnie w kilku strzałach. GSy chyba nie występują w tamtej okolicy. Czy ktoś może wie gdzie najczęściej i jakie potwory można spotkać wylurowane? Byłabym wdzięczna za każdą informację na ten temat :D.
|
To zależy od inwencji lurującego :P Ja np. spotkałem zerka na amazon camp koło ven.Pewnie z orc landu :P Ale ogólnie... zerk na zamku często jest lurowany, GSy w okolicach venore (radzę się trzymać ścieżki), smok przy wyjściu z dziury koło Big Old One w drodze do amazon camp no i to wszystko co pamiętam.Dopiszę jak sobie przypomnę.
|
Ja tam w moim Tibijskim życiu widziałem DLa w veno, GS w portalu mieszkaństwa w AB, GSa w kazoo zaraz koło wejścia do kopalni przy drabinkach bo przez drabinki jush go nie wytargali :P , wiele razy GSy koło Veno, dwarf bridge, smoka w amazo camp razem ze stadkiem orków, smoki/Dle pod veno i w ogóle w cholere tego było.
Oj dusho lurerów na tym świecie, takie ataki z nienacka często się zdażają, przynajmniej jakieś urozmaicenie Tibi jak sobie nagle uciekasz przed GSem albo smokiem na zwykłej drodze do thais 8) |
Szkoda ze juz sie nie da 3 GSow do Thais dociagnac:]
Wtedy to byla jazdaaaa:) Pozdro |
Gdzie wy się plątacie że tyle gs-ów spotykacie :P
|
Kiedys niedaleko Venore krecilo sie pelno Mino Magow...
Nawet jeden mnie zabil :D |
lurowane
Gsy z poha pod venore raz dragon był między szczurami na pohu dziwne ide sobie szczurki a patrze taki wiekszy zielony :D ale dałem rade z ekipa zerki na zamq amazon camp huntery i wszystko z orc landu
|
Ja znam kolesia (nicka nie podam ) ktory zrollowal 5 gs pod venore :D ale byla jadka
|
Na outlaw camp? dziwne miejsce. Zwykle luruj pod depo żeby nooblów pozabijać...
|
Wiec tak...
Najczesciej spotykam: 1) Gs przy Venore. 2)GS przy dwarf bridge. 3)Zerk w zamku Zadko spotykam: 1)Smok w Amazon Camp 2)Cala brygada Orcow w Amazon camp. |
Ostatnio zdarzylo mi sie spotkac w Amazon Camp huntera i 2 zerki :)) Zdziwilem sie lekko jak mi cos zaczelo ze strzal naparzac, patrze, a tutaj hunter wyskoczyl 8o Podbieglem, ubilem na pare strzalow z fsa, potem jeszcze uha na zerki zmarnowalem. A kupa ludzi siedziala sobie na gorkach :D
|
Kiedyś na danubii zlurowano gsa do venore, ale była jazda na ziemii leżało chyba z 50 trupów. Niestety udało mi się znależć tylko 2 bp i kilka hmm.
|
hm... gs w okolicach ww to bardzo prawdopodobne, kumpel ostatni tam zginął, bo się wpieprzły go jakiejś dziury :) no ale cóż, lurowanie wg mnie to nie sport dla noobów, wręcz przeciwnie - trzeba wiedzieć jak i gdzie żeby była zabawa :D
|
Zluruj draga i walnij na niego e-bomb(alekiedyś tak można było;/) i poczekaj na trupy,chociaż samemu można było paść.
|
Gs pod dwarven bridge (kiedys 2 naraz o.0). Dziesiatki cyckow w thais. kolejny raz na dwarven bylem wylogowany... loguje sie. Z jednej strony 3 gs a z drugiej zerki. duuuzo zerkow.. musialem czekac az kumple mi pomoga:D
|
ja mialem parszywa sytuacja!
giant spider zostal zlurowany kolo dwarf bridge! oczywiscie, nie bylo jak uciekac.... az mi zal tego GSa..... 8) |
Cytuj:
|
Ostatnio coraz czesciej koło Dwarven Bridge jest GS. Przynajmniej na Valorii.
|
a ja chce wiedziec na jakich serverach gracie ze tak fajnie luruja bo bym pochodzil i pozabijal jesli hiberna :P
|
IMHO to lurowanie to było czeste na non PvP - nie można było zabić "własnoręcznie", to można zlurować :))
Ale teraz nawet na PvP od kiedy są czaszki lurowanie jest coraz częstsze... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |