![]() |
Łowienie po uptade ;-)
Jak sama nazwa filmu wskazuje Fish plx :P
Oto link: http://rapidshare.de/files/4072522/Fishinplx.rec.html |
Co to miało być?
Ja tego filmu w ogóle nie rozumiem :| czemu on niby miał służyć?? Koleś łowi sobi ryby przez prawie godzine :| caly ten film oglądnąłem na maksymalnej prędkości TibiCAM. Film nie jest wart jego obejrzenia - radze go nie sciągać :] :p
|
Co ten film miał ukazać? Bo obejrzałem, i sensu filmu nie zrozumiałem. Złowiłes bag rybek. Chyba Ci o to chodziło...
|
Hehe to jest śmieszne :D Poprostu nieczaicie :] To jak bezsensowne kawały :p Ten film jest bezsensu ale jak ktoś powie :" Nakręcili film jak koleś łowi 1 godzine ryby i nic więcej nierobi " hehe śmieszne 8o
P.S. Jedzie dziadek na rowerze, a babcia też ma sandały. |
Mu chodzilo chyba o to, ze pierwszy wie jak sie po update lowi, niestety spozniles sie zdeczka...:D
|
Łowienie łowieniem.. spójrzcie na fishing :). Ładnie sliperro oby tak dalej.
|
Cytuj:
Nie, to chyba o to mu nie chodziło... |
OMG czlowieku zaj***ty filmik ja chce jeszcze raz ! 8o 8o 8o
Przyznam szczerze, ze nie oczekuje na kolejne twoje produkcje -.-. |
Nie, no ciekawy filmik -.- Wiesz, że do tej chwili nie wiedziałem jak się k***a łowi ryby. Imponujące.
Tak szczerze nie ściągnałem i gówno mnie obchodzi co się w tym filmie znajduje. PS. Tibia.pl idzie na dno i to coraz bardziej -.- |
Nie rozumie wogule tego ma to jakiś sens :P ?
|
Tylko jedno powiem Beznadzieja X(
|
Filmik na na celu pokazanie sposobu na szybkie lowienie <800 ryb w 40 minut czyli bp w okolo 2 h> Jezeli jestescie na tyle glupi zeby to zrozumiec to nie rozumiem po co wogole piszecie, w temacie jest jasno napisane ze to film o lowieniu, a nie kolejny denny pk movie gdzie 12 latek swoim "wypasionym" knightem z skillami 50~/50~ bije 11 lvle albo afkow. Jest to cos innego niz pk movie albo quest movie ktorych byly juz setki.
Anyway pozdro all :) |
@topic: Ameryki nie odkryłeś ja też umiem łowic rybki i wszyscy musicie mi składac pokłony :]
Bag fishy to nic takiego a tym bardziej w 40 minut... Macro plx i masz ;) Sam mam 59 fishinga wypracowane moją prawą dłonią Sry za off top Ja troche nie rozumiem tego filmu ale ok niech Ci będzie :P |
Oby tak dalej
Bardzo ciekawy film. Nie rozumiem czego inni się czepiają. Sposób łowienia znany ale żadko stosowany ze względu na czasochłonność. Zycze ci 100 fishing skill. Powodzenia!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obejrzałem na normalnej predkości. I co łyso ci. Dla mnie to nie problem ogldąć takie filmy.
|
beka, nie no spoko koles specjalnie dla ciebie nakrece super wypasiony filmik z mojego 7h treningu ROFTL :evul:
|
A kręć se. Jęsli sam to wytrzymasz (w co wątpie) to chętnie obejrze.
|
Do konca nie rozumiem po co to tu umiesciles.. bez sensu..:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |