![]() |
BK solo z szurikenów
No nudziło mi się... najlepsze były te red hp... ;)
Tutaj macie link. http://rapidshare.de/files/4074267/bksolo.rec.html |
gZ hehe jak sie czules jak za plecami bh sie respna?;>
|
Wkręcałą mi sie Paktofonika z głośników to gładko szło... B)
|
Gz xD Niezła akcja może nastepnym razem Behe tak z soulujesz :)
|
filmik spoko widac bylo ze ubicie bk z szurikenow to jednak nie takie proste zadanie ;) tym bardziej BIG GZ dla tego pana :P
|
co to sa te szurikeny bo ja chyba nie w temacie jestem aha nie dam commenta bo nie moge sciagnac-.- :evul:
|
GZ... :P Musialo Ci sie niezle nudzic skoro wpadles na taki pomysl... :D
Jeszcze raz BIG GZ... A loot byl "wspanialy" :D Pozdro.. |
Początkowo miałem zabić go z x-bowa... Ale jakoś się zmieniły plany. Throwing starsy aka szurikeny miałem ponieważ wczesniej byłem na OF własnie z szurikenami.
|
Nice gz ^^
|
Niejestem nabijaczem postów więc niebęde pisał tego posta i niepowiem GZ dla Ciebie.
|
This file has been downloaded 176 times already.
A ni kija komentów... -.- @up Coś ci się jednak nie udało. |
nice :D
more plx |
pomijając że było to zabawne i miłe dla oka mam pytanie.czy można stać tam gdzie ty stałeś i czekać na resp bk?bo z plotek sie dowiedzialem ze to niemogliwe;pi ze bk sie nie zrespi
|
CIPSOFT po update spieprzył (czyt. zmienił) wszystkie spawny. Więc jak widziałeś na filmiku teraz jest to możliwe. Ale chyba bk sie nie spawnuje jesli stoisz po prawej stronie tp.
|
Gratz, ladny smietnik byl na koniec : P
Ale poczatek byl jakis dziwny dlugo czekales z exura vita, bk mogl cie sciagnac na 1 shota a ty stales kolo niego na red hp : P |
Mam juz z grubsza opracowanie tego że z exhaustem nic nie zrobie. To wtedy trzeba czekać :P.
|
Gz zsolowania w taki sposób bk,naprawde nie każdy może sobie pozwolić na taki wyczyn ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |