![]() |
Zadyma w Ab
Kto gra na novej i mieszka w ab to pamieta mala zadyme z udzialem gildi "husar of glory" i kilku ludzi nie podobalo mi sie to ale cuz....
jakis czas temu dowiedzialem sie ze ktos z husarow nie pamietam dokladnie kto powiedzaiale cyt "to wszystko wersola wina"wiec BTF ?????? o co wam chodzi ??? |
hehehe widzielem ta (MALA) zadymke heheh ale cale szczescie siedzialem wtedy w depie.Niewim dlaczego uhsarzy tak sie wkurzyli ale niechial bym byc w skuze tego goscia co ich wk.....Atak wogule to wiesz moze dokladnie oco tam poszlo?? ?(
|
wiem o co poszlo ale nie o to chodzi bo wszystko zgonili na mnie jak ja bym ta zadyme rozpetal !!!a to calkiem inna osoba wiec czekam na odpowiedz kogos z husarow o co BTF chodzi ?
|
czy jest ktos chetny z gildi husar of glory do wytlumaczenia mi tego ???
|
Hiho
Czesc WErsolku -Kiss- Hm.. Zadyma powiadasz.. nie to ze donosze na kogos ale chyba to ja zaczolem.. :PP Wersol jak ktos ma jakies aluzje do Ciebie msg me! hehe Yongus.. |
ale mam nadzieje ze pamietasz ze jak ktos zaczyna z toba to zaczyna ze mna wiec chodzi mi o to tylko zeby husar of glory nie zganialo wszystkiego na mnie bo WTF ludzie szukacie kozla ofiarnego jak tak to zle trafiliscie.
nie chodzi mi o to zeby was tu na forum wyzywac ale o sprawiedliwosc ze cala gildia leci na 1 czlowieka hmm cos tu nie tak mam wiele znajomych w waszej gildi zawsze szanowalem wasza gildie ale po tej ostatniej akcji bardzo a to bardzo sie na niej zawiodlem i nie wiem czy tak szybko odzyskacie moje zaufanie. wiec pamietajcie jezeli zaczyniacie z yongiem to zaczynacie ze mna KIsS Yong :D |
Mozecie liczyc na mojego sorca Zakichany Kijano :>
|
Normlanie jestem z wami chlopaki
Nie moze byc inaczej wersol green mafia powraca |
spox chlopaki :D
|
hehehe
ja czekam na odpowiedz husarow bo caly czas mnie to interesuje o co im lazi |
Jakies krenpacje ?
|
lmao yong nie martw sie bendzie dobrze a jak bendzie zle to nie bendzie juz gildi husar of glory
|
Ja sie nie martwie ja to wiem ;)))))0
|
:) kocham cie za to ze jestes jasnowidzem :D
|
hmmmmmmm Lord Yong jasnowidz na Novej 20k za wrozenie z miecza za wruzenie z ciala 40k
|
Wersol Ty wszytko widzisz w jednym kolorze :P
|
Kijano dla ciebie znizki beda.. ;)
|
Lord yong moze pojdziemy sobie razem potarmosic :D
|
jestes wielki podziwiam ciebie za twoja wielkodusznosc
|
moze :Dpujdzie alw krzaki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |