Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Najlepsze Polskie Pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46601)

rr_pwned 17-08-2005 18:11

Najlepsze Polskie Pvp

Niech każdy wytypuje swoją 5'tke najlepszych polskich Graczy
w Kategorii PVP.

1.Mevar (Sekator)
2.Drrakon
3.Psychopata
4.Hastorion
5.Fast'Molt

Angel of Death 17-08-2005 18:16

Głupi temat ..., jak dla mnie to do kasacji : )

Filipyo'vel sisig 17-08-2005 18:27

glupszego niedalo sie wymyslec?

pabloxxl 17-08-2005 18:29

Może jescze 5 najlepszych Polaków w fast hand? ;)

rr_pwned 17-08-2005 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Głupi temat ..., jak dla mnie to do kasacji : )

do kasacji to powinienes isc ty 14 letni brzdacu, lec pozabijac raty i nie chce cie tu wiecej widziec

napisze jeszcze raz wyraznie, chodzi mi o 5'tke graczy z polski ktora waszym zdaniem posiada najlepsze pvp, reszta waszych rosterek zyciowych mnie nie interesuje, naprawde

Avager 17-08-2005 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rr_pwned
do kasacji to powinienes isc ty 14 letni brzdacu, lec pozabijac raty i nie chce cie tu wiecej widziec

To ty ile masz?
Więcej niż 15?
JEśli tak to jesteś strasznie nie dorozwinięty jeśli zakładasz tak durnowate topici.

Mikelp 17-08-2005 18:33

Lol...Mevar=Sekator? Nie wiem...ale na pewno Mevar=Nemtor i to Nemtor jest mistrzem pvp. A przynajmniej najlepszym znanym mi.

rr_pwned 17-08-2005 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
To ty ile masz?
Więcej niż 15?
JEśli tak to jesteś strasznie nie dorozwinięty jeśli zakładasz tak durnowate topici.

21, co do ciebie slownik polskiego sie klania
lec pokozaczyc w tibi bo tu krucho cie widze

Angel of Death 17-08-2005 18:34

Cytuj:

Śmiem twierdzić że to Ty jesteś brzdącem. Zazdrościsz, że mam 14 lat huh ? Aa i to raczej Ciebie nikt nie bedzie chciał tu widzieć. ROTFL 21 lat, może 12, ojj cyferek sie nie zna co :( ...

Wkurzony 17-08-2005 18:34

a gdzie Masakrowiec?? On powinien sie znajdowac w pierwszej 5, nie widzieliscie jego filmików??

rr_pwned 17-08-2005 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikelp
Lol...Mevar=Sekator? Haha! Chyba Mevar=Nemtor i to Nemtor jest mistrzem pvp. A przynajmniej najlepszym znanym mi.

Mevar, a dokladnie jego czesc to rowniez sekator... napisalem tak bo myslalem ze starsza czesc tego forum sie odezwie ale z tego co widze sam burdel
nie che mi sie nawet was czytac

Avager 17-08-2005 18:36

Cytuj:

21, co do ciebie slownik polskiego sie klania
lec pokozaczyc w tibi bo tu krucho cie widze

Lol sam se idź... tylko kretyni grają i troche normalnych, niestety ty sie zaliczasz do tych pierwszych (patrz twój pierwszy post w tym temacie oraz cel tego topica).

rr_pwned 17-08-2005 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Śmiem twierdzić że to Ty jesteś brzdącem. Zazdrościsz, że mam 14 lat huh ? Aa i to raczej Ciebie nikt nie bedzie chciał tu widzieć. ROTFL 21 może 12, ojj cyferek sie nie zna co :( ...

wy********j trutniu komputerowy

Angel of Death 17-08-2005 18:38

Cytuj:

Mevar, a dokladnie jego czesc to rowniez sekator... napisalem tak bo myslalem ze starsza czesc tego forum sie odezwie ale z tego co widze sam burdel
nie che mi sie nawet was czytac

Nam również niechce się Ciebie czytać, powiedziałbym coś jeszcze ale neichce sie zniżać do twojego poziomu :s
Topic już reported

Thero 17-08-2005 18:39

@rr_pwned
Skoro zakladasz takie durnowate topici to się nie dziw, że ci się "brzdące" buntują zamiast pokornie ucalować w pupcię i wypisywać nicki, taka dyskusja do niczego nie prowadzi, a ty - zdaje mi się - znalazles sobie topic do nabijania postów, a na 21 lat z pewnością nie wyglądasz, daję ci, najwyżej z 10...

rr_pwned 17-08-2005 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Lol sam se idź... tylko kretyni grają i troche normalnych, niestety ty sie zaliczasz do tych pierwszych (patrz twój pierwszy post w tym temacie oraz cel tego topica).

ocb, sorry a jak to zdanie zabrzmi po polsku?

spider-bialystok 17-08-2005 18:40

Jesli to jest glupi temat to wy dziwni jestescie... Uwazacie, ze to zly topic? Wysylacie raporta i czekacie na reakcje moderatora bez rozpoczynania wiesniackich klotni.
I nie wiem po co rozpaczeto te klotnie. A co do tematu.. Mi sie bardzo podobaly filmiki pk zamieszczane na forum niegdys przez Itheliosa [sorki jesli przekrecilem nick].

rr_pwned 17-08-2005 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
@rr_pwned
Skoro zakladasz takie durnowate topici to się nie dziw, że ci się "brzdące" buntują zamiast pokornie ucalować w pupcię i wypisywać nicki, taka dyskusja do niczego nie prowadzi, a ty - zdaje mi się - znalazles sobie topic do nabijania postów, a na 21 lat z pewnością nie wyglądasz, daję ci, najwyżej z 10...

dawac to ty mozesz coNAJWYZEJ dupy, posty bha
lezec.

Sais 17-08-2005 18:42

@up
Zgadzam sie. Masakrowiec i Nemtor maja najlepsze znane mi PVP wsrod Polakow.
Temat jak temat... Moze robi sobie prywatne statystyki. Nie chcecie to sie nie wypowiadajcie a jak cos do niego macie to piszcie na priv a nie tu -.-'

Pinky 17-08-2005 18:45

Temat który miał na celu zupełnie co innego zamienił się w temat do obrażania i wyzywania się nawzajem :D Bijcie się tak bedzie najlepiej a skoro nawzajem wyzywacie się od brzdąców i innych to wykarzcie sie odrobina rozsądku i przestancie :P bo dojdzie do tego że temat zostanie zamknięty...

Topic:
Trudno mi wybrac 5-ciu najlepszych graczy pvp :D wiec jak sie zdecyduje to dam edita :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.