![]() |
Najlepsze Polskie Pvp
Niech każdy wytypuje swoją 5'tke najlepszych polskich Graczy
w Kategorii PVP. 1.Mevar (Sekator) 2.Drrakon 3.Psychopata 4.Hastorion 5.Fast'Molt |
Głupi temat ..., jak dla mnie to do kasacji : )
|
glupszego niedalo sie wymyslec?
|
Może jescze 5 najlepszych Polaków w fast hand? ;)
|
Cytuj:
napisze jeszcze raz wyraznie, chodzi mi o 5'tke graczy z polski ktora waszym zdaniem posiada najlepsze pvp, reszta waszych rosterek zyciowych mnie nie interesuje, naprawde |
Cytuj:
To ty ile masz? Więcej niż 15? JEśli tak to jesteś strasznie nie dorozwinięty jeśli zakładasz tak durnowate topici. |
Lol...Mevar=Sekator? Nie wiem...ale na pewno Mevar=Nemtor i to Nemtor jest mistrzem pvp. A przynajmniej najlepszym znanym mi.
|
Cytuj:
lec pokozaczyc w tibi bo tu krucho cie widze |
Cytuj:
|
a gdzie Masakrowiec?? On powinien sie znajdowac w pierwszej 5, nie widzieliscie jego filmików??
|
Cytuj:
nie che mi sie nawet was czytac |
Cytuj:
Lol sam se idź... tylko kretyni grają i troche normalnych, niestety ty sie zaliczasz do tych pierwszych (patrz twój pierwszy post w tym temacie oraz cel tego topica). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic już reported |
@rr_pwned
Skoro zakladasz takie durnowate topici to się nie dziw, że ci się "brzdące" buntują zamiast pokornie ucalować w pupcię i wypisywać nicki, taka dyskusja do niczego nie prowadzi, a ty - zdaje mi się - znalazles sobie topic do nabijania postów, a na 21 lat z pewnością nie wyglądasz, daję ci, najwyżej z 10... |
Cytuj:
ocb, sorry a jak to zdanie zabrzmi po polsku? |
Jesli to jest glupi temat to wy dziwni jestescie... Uwazacie, ze to zly topic? Wysylacie raporta i czekacie na reakcje moderatora bez rozpoczynania wiesniackich klotni.
I nie wiem po co rozpaczeto te klotnie. A co do tematu.. Mi sie bardzo podobaly filmiki pk zamieszczane na forum niegdys przez Itheliosa [sorki jesli przekrecilem nick]. |
Cytuj:
lezec. |
@up
Zgadzam sie. Masakrowiec i Nemtor maja najlepsze znane mi PVP wsrod Polakow. Temat jak temat... Moze robi sobie prywatne statystyki. Nie chcecie to sie nie wypowiadajcie a jak cos do niego macie to piszcie na priv a nie tu -.-' |
Temat który miał na celu zupełnie co innego zamienił się w temat do obrażania i wyzywania się nawzajem :D Bijcie się tak bedzie najlepiej a skoro nawzajem wyzywacie się od brzdąców i innych to wykarzcie sie odrobina rozsądku i przestancie :P bo dojdzie do tego że temat zostanie zamknięty...
Topic: Trudno mi wybrac 5-ciu najlepszych graczy pvp :D wiec jak sie zdecyduje to dam edita :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |