![]() |
Chlip :( Ferdek nas opuszcza... :(
Smutna wiadomosc, chlip. Zaloba. Naaah!
http://img362.imageshack.us/img362/3966/crybaby5ye.gif http://wiadomosci.wp.pl/wid,7776454,....html?ticaid=1 |
...całe szczęście. Chciałoby się powiedzieć - nareszcie.
|
Cytuj:
|
Nie darzyłem tego serialu specjalną sympatią.
|
A ja tak, fajny był :) Mimo że dość słabo wykonany ale to właśnie było dość śmieszne :D .
|
Fajny serial, co wy chcecie :)
Szkoooda. |
Nareszcie :P Oby tylko nie wrzucili na ten czas jakieś pierwszej miłości :o
|
Nie :(. Awww... był to mój najbardziej ulubiony serial... teraz już nie zrobią hitu jak kiedyś :(.
|
I dobrze.Rzekłbym b.dobrze.Bardziej przejąłem się tym,że Bundy nie leci już na Polsacie...
@Nekromanta: Masz coś do Bundych ?! :P |
Cytuj:
@Topic : heh, kolejne odcinki byly coraz gorsze. Po prostu pomysl juz zbyt wyeksploatowany ;) |
Uhh... Nigdy nie oglądałem tego czegoś w całości. Bez obrazy, ale nie wiem kto takie coś może oglądać.
Żałosne, żenujące, irytujące... Dobrze, że już tego nie będą emitować... Psuło im reputację... |
łeeeeeeee
zasze lubilam ten serial, przynajmniej polewki z ich pomyslow na kasiore byly |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego serialu dużo słówek się nauczyłem :D
-Zmieniarka -Kanalia -W morde jeża -Jełop I wiele wiele innych...... A szkoda... to było super :> Pokazywało też troche Warszawe jako wieś xD , wogule te wszystkie odcinki... były dobre xD, zawsze się cieszyłem jak leci to a nie jakieś M jak miłość -.- czy Samo życie -.- ... (lepsze już Pierwsza Miłość i Na Wspólnej..ale dalej to nie to samo). Teraz TV traci wszystkie programy/seriale rozrywkowe a zostawia denne tasiemce... prawie że żadnych komedii nima ... jeszcze nadzieja tkwi w 13 postarunku :) (ale nie wiem na którym to kanale, Polsat czy TVN :/ ). |
Chli chlip chlap chlap a z Canalu + i ogólnie "ze świata" znikneli "Przyjaciele" ;< to jest dopiero katastrofa!!! A kiepscy jakcyś dziwni byli rzadko oglądałem bo wszystkie śmieszne sceny opowiadali mikoledzy na przerwie 5 minutowej :P
@up poza ziemiakraką znałem wszystkie :P PS. Co to ziemniakarka? @morwi Głodnemu ziemniaki na myśli. |
Cytuj:
|
Szkoda bo ten serial był taki głupi że aż śmieszny :D pokazywał takiego typowego nieroba ale w sumie to dobrze że znika z anteny bo według mnie prał ludziom mózgi nie uczył niczego dobrego :P chociaż przyznam ze czasem tez go oglądałem i świetnie się przy nim bawiłem :)
|
Cytuj:
|
Świat według Kiepskich? Nie ma nic wspólnego ze śmiechem, ale doskonale obrazuje Polską rzeczywistość w krzywym zwierciadle. Szkoda.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |