![]() |
co jest?
Nie wiem co jest jak zawsze z ab płyne do venore a z venore na darashie ale teraz cos sie wydarzylo nie tak a mianowicie jestem na statku w jakims gostshipie czy cos i nie wiem co robic jestem za slaby by zbadac ten teren bo duzo stworow nie ma Npc czy jakos tak zeby sie z tad wynieść. Pomocy
|
Gdzieś na statku jest teleport ale gdzie dokładnie niestety nie wiem.
|
Nie schodź pod pokład...
|
Masz pecha.Trafiłeś na Ghostshipa.Opisz dokładniej gdzie jesteś,jeżeli sobie przypomnie to Ci powiem jak się wydostać.
|
musisz zejsc z tego pieterka na ktorym stoisz na nizsze pietro, rozwalic pare szkieletow i ghouli (nie pamietam ile), przejsc na drugi statek i na nim wejsc na pietro wyzej ;p tam bedzie 1 ghost i teleport (silniejsze potworki znajduja sie pod pokladem ale tam schodzic nie trzeba)
|
Cytuj:
|
Jak plyniesz na darashie masz te pare procent szansy ze AKURAT trafisz na GS.. Coz za ironia.. są ludzie, ktorzy specjalnie plyną statkiem po 50 razy, zeby trafic na to miejsce a i tak im nie idzie..
|
sprawa jest taka ze podrozujac pomiedzy veno a dara zawsze istnieje pare % na dostanie sie na ghostshipa ;p
nawet gdy chcesz plynac na dare to ostrzega cie przed tym npc i musisz 2 razy potwierdzic chec plyniecia na dare ;p tak btw. to zapomnialem powiedziec ze po wejsciu w tp znajdziesz sie na statku na darashii ;p powinienes sobie poradzic... wszystko da sie bez problemu wybic a ghosta (jak nie masz runek) mozna ominac ;p (reszte zreszta tez da sie ominac na full defie ;p) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |