![]() |
Nabieranie GM'a :cup:
Witam! Postanowilem zemscic sie na GM'ach poniewaz zbanowali mi account na 7 dni i pomyslalem ze musze trochre popracowac wiec zobaczcie te 2 filmiki z banami :)
1. http://rapidshare.de/files/4081422/N...e_gma.rec.html 2. http://rapidshare.de/files/4081537/N...gma_2.rec.html Comment :P :baby: :cup: 8o |
hahaha
Ale z ciebie mózg wielkie Gz ja mam juz zbanowane 4 acc....
|
Cytuj:
|
mam pytanie czemu nazwales to nabieranie gma? przeciez najnormalniej w swiecie zbanowales tylko 2 postacie... wiec dlaczego nabieranie? :|
btw dobrze ze gm nie sprawdzil ip ;P |
Cytuj:
BO bylem na mc :] i nabralem go ze to nie ja xD gram tym zbanowanym ziomekiem dobrze mu tak przynajmniej gm sie napracowal :P |
dramatycznie beznadziejne, spoko masz rozumowanie skoro "próbujesz" zemscic sie na GMach za to ze dostales bana za uzywanie cheatów -.-
|
To juz było
To już jest stare ja juz miałem bana za takie cos !! UWAGA !! NA CELESCIE POJAWILI SIE HAKERZY NIE NABIERAJCIE SIE NA RZADNE DARMOOWE PACCE
Level:15 ;( Świat:Celesta B) Profesja:Knight :cup: Skille:58/57 :p Best Solo: Dwarf Guard :D Best Hit:170 :confused: |
Hehehhe dobre.... Nie wiem na serio dlaczego rainbow jest nielegalny ;/
|
xD
tego jeszcze nie bylo, wielkie gratz xD
|
Jedene co mi się podobało w tych filmach to moment jak pojawił się GM i go noobki obstawiły "Wow GM 2lvl"... Reszta głupia...
|
z***ANY FILM
z***any film nic fajnego :ban:
|
:S chce ten program...filmik nie pokazujący nic fajnego ;s
|
Cytuj:
@Topic Troche to głupie -,^ mścić się za legalną prace GM-a no ale cóż, te n00by rox :P |
Hmmm Pierwszy Ban GM W ogole Sie nie Teleportowal do ciebie tylko odrazu Ban<--Jak kazdy GM Pierw Robi potem Mysli.
Yours, MM2 |
;]
spox mu pojechales xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiesz co... to było gorzej niż beznadziejne, filmik sux.... nakręć jakis ciekawy movie a nie takie bzdety... X(
|
Niewiem z czego radocha! Podniecasz się ze uzywasz MC i inny cheatow i jesteś dummny z tego że oszukałes GM...br?....
|
Sry ze to w***uje tutaj
Level:15 Świat:Celesta Profesja:Knight Skille:58/57 Best Solo: Dwarf Guard Best Hit:170 ale ten best hit z tym skilem to mnie poprostu roz***al xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |