![]() |
Polak,twoj przyjaciel
lowie sobie dzisiaj spokojnie ryby, atu jakis polak przychodzi i sie caly czas czepia, apotem mowi cos takiego:'uzywasz rybaka, albo tibigg plac 10 k albo ban'
1.nie uzywam zadnych cheat programow 2. co mam zrobic? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Po pierwsze : Na jakim serwerze grasz? Moze uda sie pomóc.
Po drugie: Jeśli nie, olać go. Albo poproś znajomych kolegów to go postraszą ( no chyba że ma wyższy level). Pozdrawiam PS. Nie lubię takich ludzi . |
Ah.. Jak ja kocham polaków...
Zrób tak jak Yarczaz powiedział. jeśli gostek to do GM zgłosi to ci nic nie zrobią jeśli niemasz tego programu. |
gram na novie
Cytuj:
|
1. Masz jakichś znajomych? Jak tak to ubić go. Jak nie, to go porostu olać i już... podejrzewam że sie szybko odczepi...
|
Avatar ja tez gram na NOva. Jak wejde to ci pomoge. Dodaj mnie na vip jak co i powiedy name tamtego kolesia itd. ;)
|
Nie bój się, on ci nie może dać bana. Straszy cię, żeby wyciągnąć kasę... Nie daj się :P
|
Ja też ci pomoge ! czy to nie był czasem 17lvl druid ?? bo jest taki koles co sie czepia do mnie ze gram na mc ;/ moze to ten sam
|
świat jest pełen kretynów, a takim jak ten nic nie zrobisz... możesz przeczekać jedynie aż się odczepi, a GM raczej cię nie zbanuje bez dowodu (w takim wypadku cali del'torosi byliby zbanowani), jeżeli dostarczenie dowodu jest niemożliwe GM banuje po kilku wiadomościach od różnych graczy.
OLEJ TO WSZYSTKO! |
Dawaj nick tego kolesia to nawet jakby byl z 50 lvl to go rozwalimy z Kalim. Prawda Kali ?
Co za debil. Oh dawaj nick bo normalnie nie wytrzymam ! Nie bedą zadni kretyni grali na Novej ! |
Pierwsze najlepiej sprawdzić jaki ma nick (bo jak będzie miał 100 to nie wiem czy sobie poradzicie, chyba że macie 101 :P)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |