![]() |
Knight Gs'a z bolt?? o.O
Tak to prawda zabilem gs'a z bolt jestem knightem zamieszczam tu link do filmiku.
http://rapidshare.de/files/4093329/G...t_o.O.rec.html Plz komentowac :D B) |
O.o
LOL zaraz dam edit:P:P:P:P
|
rewelacja
o człowieku pierwszy raz widze tak rewelacyjny film prosze kreć takich wiecej huntów co zabijasz potwory boltami :o:o:o
GRATZ!!!!!!!!!!!!! |
Widze ze juz jednemu sie podoba :]
Ale huntow nie wiem czy bede duzo krecic bo narazie ciezko z kasa przez update co ciagnie za soba brak uhow wiec zbyt czesto nie bede dodawac nowych filmikow ;) |
Zycze ci zeby były rewelacyjne tak jak ten:P B)
|
Cytuj:
@top no to jest wyczyn ale te uh mogles przeznaczyc na jakiegos hunta :P i tak Cie (pewnie) nikt nie zapamieta i do histori nie przejdziesz ;) ale jezeli cenisz se zabawe i adrenaline to czemu nie ;] skills potren jeszcze bo DUZO im brakuje ;] |
ja zabiłem gs'a z boltów 42 knigtem ale nie zrobiłem filmu ;(
|
No to wkoncu Nakrecił ten filmik , Wypas Wypas Tylko co ta za hity nie mogles sie postarac o 40 ?? Nie no Zajefajne Dobrze ze znam cie z Rl jak dla mnie to juz jest legenda (Zywa) Jak Zwykle Bzdury pisze hehe
POzdro ALL Znajomi Valroga Moogoty, Stiicka |
Hmm Nice ;]
Nono Gratz też chciałem się podjąć tego zadania ale cuż niebyło okazji :P :D
Ale powiem ci jedno Twoje skille i eq Są żałosen jak na lvl :p Pozatym jesli chcesz byc knight-paladyn TO POTRENUJ DYSTA! xD Ja swoim knightem mam 28 dysta Best hit Ze speara: 56 w Orc spearman :cup: Ale jeszcze raz Gratz :o |
bij dalej z kuszy !! ;] może teraz drag?
|
@lolas masz reporta (dobijają mnie ludzie na tym forum)
@topic haha ładnie gnoja ubiłeś waste uh ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |