![]() |
Palek i Dwarf Guard (miejscówka)
Szukam dobrej miejscówki dla 32lvl palla (skille 65/43) Żeby były same Dwarf Guardy (bo soldy z kuszy biją) i żeby było dużo miejsca do uciekania.
Chciał bym je bić a Arrowsów (bo mam narazie tylko to). Jeżeli niema dobrego miejsca to podajcie mi inne dobre miejsce do expienia. I powiedźcie ile arrows/uh wziąść i czy mi się zwróci. Przeszukałem forum ale nie znalazłem tego o co mi chodzi. Mam takie skille bo to serv Non-Pvp |
Hmm... Kopalnie kolo kazo jak nie masz lagow to spoko ;P mozesz huncic
Uh- 2bp Arrows- 1,5bp 2bp i mozesz bardzo dlugo huncic xD |
Ale która kopalnia i który poziom?
|
Kopalnie 3,4 poziom... ale lepiej popracuj nad skilami bo sa lipne :baby:
|
Cytuj:
|
Btw. Jak ktoś gra na Pacera (knight) i chce isć na hunta na dwarf guardach niech pisze w grze do Ermed
|
Zeby nie zakladac nowego tematu to czy ja pallek 18 lvl dist 58 mam szanse huncic dwarf guardy??
|
Cytuj:
|
wlasnie oto chodzi ze troche teraz trudno jest trenic do skilla 65 moze mi sie uda
|
Jakie skille?!
Jezu popracuj nad skilami bo w pierwszej chwili myślałem że to żart(monitor w czekoladzie) a potem idz się pobaw z soldkami
|
Miejsce gdzie każdy palek 15+ może expic z lukiem na guardach to sala tronowa koło imperatora tam jest spawn chyab 4 guardow ktore mozna lurowac pojedynczo i bić ale spawn jest wolny i nie wiem czy da się tam wyciągnąć ponad 5-6k/h
|
Spawn jest wolny ale tam hunciłem od 14 lvl i 40 dista.
Przy pełnym serwerze ubijałem wszystkie , szedłem do dp odnieść loot i jak wracałem były znowu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29. |