![]() |
Dwóch paladynów na deeper Fibula
Następny mój filmik. Gwarantuje wrażenia zwłaszczy gdy stoje na redzie. Moim kompanem był Sir-palek (73lvl).
http://rapidshare.de/files/4107538/dls.rec.html |
swietny filmik :D
szkoda ze nie bylo loota ale bedzie co wspominac :D dzieki za hunta i polecam sie na przyszlosc |
Zacznie ktoś kurka wodna komentować? no comment
|
film dlugo
z duza dawka emocji i akcji loot wiadomo ciekawi mnie ile expa zrobiliscie gz |
Boże czekałem na to długo... Wreście TY man
Obczaje deep fibule... Zawsze chciałem tam pujść ale jakoś się obawiałem... teraz znam czychające tam niebezpieczeństwa |
No filmik spoko dużo akcji ale no i ty i twoje redy cza sie kiedyś do tego przyzwyczaić :)
Exp tez miły 53k :) Szkoda ,że niedopisal loot :/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Uwaga
Uwazajcie pliki ze strony jaka podaje (baner) Rafalek the Druidek sa pelne smieci :
File: tasker_macro***** Status: INFECTED/MALWARE MD5 4d7dce6fb5ae9dabedc36e56e5fd1c8d Packers detected: - Scanner results AntiVir Found TR/PKeyLog.147.B.2, TR/PKeyLog.147.B.3, TR/PeKeyLog.147.B1, SPR/Spy.Perflogger.U ArcaVir Found Trojan.Downloader.Agent.Fz Avast Found Win32:Trojan-gen. {Other} AVG Antivirus Found PSW.Perfect.B BitDefender Found Trojan.Spy.Perfectkeylogger.147, Trojan.Peflog.12, Trojan.Keylogger.22, Trojan.Perfect.A ClamAV Found nothing Dr.Web Found Trojan.Perfect, Trojan.Peflog.12, Trojan.KeyLogger.22 F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found not-a-virus:Monitor.Win32.Perflogger.g, not-a-virus:Monitor.Win32.Perflogger.ab, not-a-virus:Monitor.Win32.Perflogger.ad, Trojan-Spy.Win32.Perfloger.s NOD32 Found Win32/Spy.PerfKey.K, a variant of Win32/Spy.PerfKey Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VBA32 Found Trojan.Perfect, Trojan.Perflog nie wiem czy nie powinien dostac za to bana. |
ups sry moj blad
no fajny typ juz go zglosilem |
Cytuj:
File: dls.rec Status: OK MD5 b8e12adfca5f11da7c0723709dde3ad1 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VBA32 Found nothing http://virusscan.jotti.org/ To jest czyste :/ tzn.ten film |
@Myszo1 (wczesniej było Mental, ponieważ mi się pomyliło ;) )
Nie mów że po tobie jade... no ale musisz poćwiczyć czytanie. |
swietny film i bez obrazy ale pierwszy raz na dragach czy uh ci nie szkoda? ;p bo pare razy to praktycznie sie specialnie na f wave stawiales xD
|
Pierwszy raz...
... było jakieś kilkadziesiąt levelów w przeszłosci. Ale wiesz, tam mało miejsca trzeba było się uwinąć z dl'em szybko i na małej powierzchnii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |