![]() |
Dofus Super gra zasysajcie gierke
Znalazłem fajna gre nazywa sie Dofus z tego co widzialem to sciagało ją 2 osoby :/ Chyba dlatego ze tak trudna ja znalesc ta strone i znalesc rejestracje i download. macie linki pokolei ale najpierw screen :
http://www.dofus.com/en/images/Screen_05.jpg Link do strony z grą, mozna tam poczytac pare pierdół ale mi jakos rejestracja nie chciala dzialac : http://www.dofus.com/en/ I ostatni link do rejestracji, odrazu jak zrobimy konto wyswietli sie okno z którego można sciagnac clienta : http://register.dofus.com/ I tak na koniec a co powinno byc na samym początku to wersja beta free :P jak bedzie gralo wiecej osub zrobia pelną moze. Czekam i zachecam do gry edit: aha zapomnialem zeby powiedziec ze to gra turowa i taka jakies anime czy jakos tak :P narazie gram w to zobaczyc co i jak :D czekam na was jesli ktos zobaczy nick trAWka to jestem ja niech zaklika :D i jeszcze jedno tam nie gra jedna dwie osoby tak jak na poczatku mi sie pomylilo, juz widzialem chyba z 20 osób :D i jesli ktos zaloczy postac niech napisze jaki nick chetnie sie spotkam w grze |
molgbys podac strone ze sscreenami?:D
|
masz w pierwszym linkó screena 1 ale jest :D
|
no nie najgorsza
|
No obleci :p .A istnieje jakas polska stronka z poradnikiem bo ja sie tam gubie niewem doczego mampkt ladowac ani gdzie tam sa potworki
|
nie wiem czy jest jakas polska strona ale w to watpie
najlepiej pytajcie sie tam kajs w miescie duzo polaków w to gra i siedzi w tej grze wiec mozna pytac ktos napewno wam odpowie :D |
uuu :) wygląda bardzo ciekawie na tym 1 screenie :P
zasysam :P |
sciagam poczytalem troche i jest ta klasa ktura uwielbiam zabujca
bedne gral zabujczynia ladniej wyglada ktos moze mi dac fajny nick? |
nie wydaje mi sie ze gierka fajna sicagnolem ja w 4 sekundy ?lol
|
A wolisz ściągać tydzien ?
|
jak by sie sciagalo 3 miechy to bylo by spox
|
chlopczyku widac ze sie znasz na grach mmorpg
gra nie musi sie sciagac 100lat i nie liczy sie jej objętość, liczy sie to jak sie w te gre gra i co komu sie podoba a nie czy sciagasz 3 sekundy czy 3 lata :/ edit: ta gra to narazie beta i nie wiem czy nie bedzie potem platna ale tak slyszalem cos :P |
Ja to poczekam az zrobią pełną i nieplatną bo fajnie wygląda 9 lubie takie bajkiowe grafiki ).
Ps: Sorry ale turowa to ze grają wszyscy np. miesiąc a potem jest wszystko od nowa ?? |
:]
@up:
walki rozgrywane sa turowo, a tak to normalnie :P wypas gierka :) mam 7 lvl rangera, a co do platnosci gry to bedzie prawdopodobnie platna, beta testy koncza się 1 września ;( |
Ja juz sieagm 20 lvla :D i mam adventure set jak grasz zabujczynia oplaca ci sie go kupic bo z full setem masz bonus do wsyztkiego 40 ^^
Aha szpredam 2x gobbal boots i gobbal amulet |
bardzo sie ciesze ze temat sie tak rozwija i ze sa osoby którym pomoglem znalesc gre na nydne dni :P wakacji
|
A ja bym prosił o założyciela tematu żeby za jakiś czas kiedy gra juz nie bedzie beta powiadomił o tym. I o tym czy gra będzie platna a jak nie bedzie płatna to żeby to napisał to wtedy zaczne grać bo tak nie ma sensu i tak potem niebede placił.......
Ps: Chyba założyciel rozumie o co mi chodzi bo troche niejasno napisałem. |
wersja beta konczy sie 1 wrzesnia gra bedzie platna 6 dolcow miesiecznie bedzie sie placilo telefonem chyba sms :P i nie bedzie resetow
|
@up
nom jakos tak, mi wyslali juz emaila o tym ze konczy sie beta i jakies *******y po angielsku a o tym ze platna czy nie to sam nie wiem :P |
Ta gra jest cool! Mam już 10 lvl, ale już przestałem grać, bo jak się skończą testy, to nie będę miał czym zapłacić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |