![]() |
Zwiększony Atak Bełta?
Czy nie wydaje wam się że po UpDt zwiększył się minimalnie atak bełta?(bolt- dla niekumatych). Wnioskuje to po tym że ostatnio udezylem w potwora na skilu 75 za 140, a do dej pory przez dluugi czas moje rekord to 137, mój kolega ze skilem 78 udezył za 147, a jego rekord tez ostatnio przez długi czas wynosil 137 lub 138, pozatym wydaje mi się że częsciej zadaje większe hity mimo ze nei awansowałem w distance fighting?
Czy zauwazylsicie cos podobnego? |
nope,za to wydaje mi sie że knightowi (knighta mam,niewiem jak palowi)
szybciej rosną skile |
Mi sie nie wydaje zeby mi szybciej skile awansowaly:P, co do beutow to jak by tak bylo to CipSoft cos by o tym wspomnial pewnie
|
nie wiem jak jest po update z beltami, bo juz nie gram palem, ale wiem ze kiedys (dlugo przed tym update) przy skillu 77 moj best hit wynosil 147 wiec chyba jest tak jak dawniej :p
|
Faktycznie ja w 2 dni swoim knightem zrobilem skille 47/47 po wyjsciu z rooka ze skillami 16/16
|
... a ja gram sorciem i 2 mlvl wchodził jak pierwszy , czyli co utevo lux rosło o 5% ...
|
właśnie skile u knight chyba rosną szybciej
|
Tesz odnosze wrazenie ze szybciej mi skille leca hociaz pszed updatem gralem palkiem a po knightem wiec ciezko mi stwierdzic ale pszy skilly 58 dzienni 4 skille robie :berserk: :baby: :baby: :baby:
|
Nie, bolt ma nadal 30 atk, po prostu mieliscie szczescie
Co do awansowania, to juz ekipa tibianews przetestowala Jezeli zabijesz potworka i dostaniesz za niego xp to przez jakis czas leca ci szybciej skille :D |
bolt ma wiecej niz 30 atk.!
Przeciesz knight z tamiki samymi skilami nie walnie tyle co palek 2handetem a tak pozaty mam pytanie dotyczace boltow czemu zazwyczaj knighci maja lepsze best hity niz palki ale w niektore potwory siel edwie co wbijaja np: w demona palek jusz na 50lvl skils:80 wali po 100+ na spox a knight ledwie co po 1??? |
Bolt ma 30 ataku, mozna to sprawdzic.
best hity z kuszy na tym samym skillu co na przyklad z broni a ataku ~30 sa takie same, ale bolty ignoruja sporą część defa przeciwnika (przebijaja zbroje? :D), sprawdzcie na pvp. A co do hitow knajta to wszystko zalezy od defa i shieldinga przeciwnika... Sprobuj walnac w slime, a w orc leadera. Bolty takze odczuwaja skutki defa ale w o wiele mniejszym stopniu. Aby Knight hitał z max mocą muszą co najmniej 2 osoby/potworki łamać shielding przeciwnika, wtedy ladne hity leca. |
A co sadzic o hitah w demonay bolty=30 atk wali sie po 100+
a nawet bs=36 tk wali sie po 1;/ |
Defens, zlam shielding demonowi to knajtem ze skillem 90 + SCA bedziesz hital po 200+ -.-
Polecam obejrzenie kilku filmikow jak kilku knightow leje demona z melee |
mam kumpla na 148 skile 95 i se skull stafem sie wbijal po 1-7 i musial go explo ubic!!! wiec??? poje..ne o jest -.-
|
Mi sie zdaje, że to nie bełt ma wiecej ataku, ale potowry stały się słabsze. np. Dwarf Guard teraz we mnie wali najczęsciej w okollicach 40, a przed up-date bił od 60 do 100 :confused:
|
mi sie wydaje ze macie racje z boltsami mam 90dista a bilem za ponad 160 kilka razy, raz nawet w draga siadlo za 172 :D a to nie mozliwe zabytnio :D
ale jak cipy tak zrobily to luzik xD |
Thristien, przy takim discie takie hity sa normalnie, ja przy discie 85 walnelem wiele razy 165+
|
Cytuj:
Bolt - 60atk 0.8 oz. Burstarrow - ? 0.9 oz. Crystal arrow - ? ? oz. Poisonarrow - ? 0.8 oz. Powerbolt - ? 0.9 oz. ehh...trochę lektury Ozon18 |
@Agar
Mylisz sie... Testowalem to jakies 2 miesiace... Ale nie bede dyskutowal juz o tym, kiedys dosc rozlegle o tym napisalem. Arrow - 25 Bolt - 30 P-bolt - 50 |
Cytuj:
stezenie bledow w twoim poscie jest masakrycznie wysokie i zagraza ludzkosci... :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |