![]() |
Palladyn i warlocki solo
Ostatnio myślałem sobie co bym robił w tibi jakbym był h lvlem :P:P i zastanawiam się czy wysoko lvlowym palladynem(100+lvl) opłacalne i w ogóle mozliwe byłoby expienie solo na warlockach(bolty+sd). Zadałem to pytanie ponieważ wiele osób ma problem z expieniem wysoko lvlowym palkiem solo. Co wy o tym sadzicie? piszcie może razem cos stworzymy :P
|
wydaje mi sie ze byloby to troche nieoplacalne :/
duzo uhow by szlo i sdkow, chyba by sie nie zwracalo. zawsze lepiej z blokiem isc ;p exp ten sam, nie musisz sie martwic o uhy ani vity, tylko loota dzielic :p |
Imho jeżeli chodzi o kase, byłoby to troche nieopłacalne, za to exp genialny. Niby z blockerem lepiej, ale blocker nie zawsze jest.
|
Cytuj:
|
Nie sądził bym , że tak często coś wypada - sądze , że jest to porównywalne do wypadania z dwarfa soldiera : Kuszy , Battle Axe , Dwarven Shielda
A żeby zabić warlocka musisz stracić przynajmniej 5 sd (jak nie więcej) chyba , że wolisz się męczyć samymi boltami co jest totalną stratą vity i uhów. Widziałem filmik i nie dość , że koleś prawie padł to i loot mizerny. Ja bym nie polecał raczej ;) |
@ Buffon Offtopic: Zmień avatar bo masz taki sam jak Dabek.
@ Topic: Dla mnie jest ot ewidentna strata UH. Z blokerem będzie to owiele ekonomiczniej. Loot na dwóch (oczywyiście jeśli bloker jest uczciwy ;) ) ale nie zchodzą tobie żadne UHy. |
Tavion, 168 lev RP probował zabic WL solo na pojedynczym spawnie podczas pewnego questu. Ma 2 fajne dedy w odstepie czasu ok 30 minut. Tyle zajelo mu kupno blesingow i aola.
|
Cytuj:
170 royal padł na solo warlocku? :l To chyba niemożliwe xD no ale jednak sie stało,co do blokerów to myśle ze najsprawiedliwiej dzielić loot 3/4 dla knighta 1/4 dla palla,wkońcu on blokuję i ma z tego największe straty i najmniejszy exp...... |
Cytuj:
|
@170 pall padł na warlocku
Lag, kick, komp mu padl 2 razy. Nie widzę innej możliwości. Chyba że koleś nigdy w życiu warlocka nie widział, w co wątpie. Sam blokowałem 2 wl na raz i przeżyłem... @Walekifa Jak byś miał być moim blokerem powiedział bym Ci kilka ciepłych słow... 3/4 dla knighta? A co on traci? 15 bp uh? A sorc, palek 30 bp sd? Ok.. ma exp.. ale się nie zwraca.. Poza tym knight może bić z explo, sov/sca i też ma exp. @Expienie palkiem solo na wl Szybki exp, dobry loot jeżeli ma się szczeście. 15 bp uh, 20 bp sd wystarczy. Jak wypadnie g arm/rots mamy cash spowrotem ;] Nie opłaca się chodzić wcześniej niż jak 120lvl. Wtedy sd zaczynają jakoś działać... |
Moim zdaniem...
@offtopic:
Cytuj:
@topic: Jakbyś miał dobre skille, pełno UH-ów i SD to byś raczej ubił (nie byłem ,ale trochę się znam, bo widziałem filmy z huntów), ale by Ci się to chyba nie oplaciło... |
Argh... Oplacalnie od lvlu 150 mlvl 21... Dosc proste chyba ze ma sie wyjatkowego pecha i nic nie poleci ;pp
A exp genialny |
Cytuj:
|
Cytuj:
a przecież niespotkał go idąc z thais do carlin.....więc musiał być przygotowany.... Cytuj:
bełtynawet jeżeli leczył by sie z 3x szybciej niż demon to wyszło by mniej wiecej na to samo |
Cytuj:
Na demona solo bez blokera zeszlo mi 88 royalem 2 bp sd. Fe sa uciazliwe:S |
Cytuj:
|
http://i6.photobucket.com/albums/y22...Demona0025.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y22...Demona0022.jpg wyglada nawet zachecajaco screeny znajomego z serva :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |