![]() |
Massssss... PK in aurera xD
Mighty~ 24 druid 44m lvl
Lipiu 51 elite 77/75 (tyle ze z broad swordem) http://rapidshare.de/files/4115094/m...lipiu.rec.html miłego oglądania (really hardcor...) Halp! plx! |
OMG co za beznadziejny film. Padl 1 low lvl i koniec , jeszcze te czerstwe hity -.-.
|
Lipiu jesteś boski
to ja Damqen z otsa Dona ;P Widziałem jak się Doneq po dp ganiał xD Edit: @Berni Sam jesteś beznadziejny Aurea r0x |
Berni nie znasz sie na rzeczy... po pierwsze nie padła 1 osoba... zobacz film do końca, a pierwsza osoba to przyznam, zę noobek ale potem film sie rozkręca. A po drugie ten film pokazuje moje znakomite umiejętności w celowaniu z hmm itp. tych wszystkich manewrów(napewno byś niektórych momętów nie przeżył).
|
beznadzieja...
padly 2 jakies noobki
nie rozumiem waszej strategi -.- po co pkowac noobkow... i tak z nich nic nie wypadnie a ci co graja tymi noobkami beda zalamani ze exp stracili |
Zabiliście tak jak moi poprzednicy mówią noobków co boicie się wyjśc we 2 na solo z jakimś lepszym lvlkiem ?!!
Rotfl żałosne... |
i gdzie ten film o maaaaassss pk ? (-_-)......
po co zasmiecac forum ? jak ci sie nudzi, czy nawet wam to sa inne zajecia, a co do twoich umiejetnosci... to przemilcze twoj piekny komentarz... |
Cytuj:
|
Padły raptem 2 osoby :/ Moim zdaniem nic ciekawego Dlaczego przestałeś nagrywać w trakcie polowania ?
|
@up
Bo to nie są nasze postać, tylko je shakowaliśmy i wysłalismy se eq zostawilismy troche runek do pk ale w moim przypadku przerwałem film bo rl owner sie zalogował xD |
Cytuj:
|
-.-
Cytuj:
Żałosne lekko mówiąć, po pierwsze, nie trzeba było zabijać noobków, a jeżeli to nie były wasze postacie to czego się baliście?!-.- |
Cytuj:
Ale zal mi ciebie i twojego noobowsta. Dlatego nie przyznaje sie ze jestem pl ani nie bronie Polski bo moze br to sa najwieksze nooby ale polacy to najwieksze h**e |
Z***any film 2 ofiary bodajze ... i w dodatku hacker...
|
Coś mi się wydaje, że przynajmniej część z was, bluźni na hakerów (błagam, jak już to CRACKERÓW, większość nawet nie odróżnia crackera od hackera) bo im zazdrości, wielu jest lamerów, którzy na każdej szanującej się stronce zakładają tematy "Jak shakować postać w Tibi???///", a jeżeli taki lamer już się dowie to dumnie nazywa siebie hackerem, a góvno prawda! Sam potrafię użyć perfect keyloggera tak, że bez dobrego antyvirusa nawet nie będziecie wiedzieć, ze macie coś na kompie, i co, mogę nazywać siebie hackerem jak zniszczę komuś postać (nigdy, dzięki keyloggerom, nikogo nie okradłem, zabiłem etc., i jestem z tego dumny ;))? Aaargh... jak mnie to wnerwia kiedy jeden idiota z drugim zacznie o sobie mówić hacker, gdyby wykazał choć odrobinę chęci do nauki hackowania to na tym (zupełnie prymitywnym zresztą) etapie wiedział by, że nie ma prawa tak siebie nazywać. Prędzej (trudne słowo...) crackerem-lamerem.
|
Cytuj:
<poff> <poff> <poff> Hit <poff> <poff> itd Twoje zdolnosci pvp sa na poziomie zwyklego br noobie -.- Cytuj:
|
Pierd***** Hakerze :[ qr** !!
"***e z was" Tyle mam do powiedzenia, to jest moj komentarz!! Pomysleliscie jak druga strona musiala sie czuc ;/? Kiedy ja ob***aliscie :[ Za takie cos na forum bym dawal BANA :[ i jesce sie przynajesz;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nuuudyyyy.....
O jaaaaaa!!! Człowieku! To miał być mass pk, a nie męczenie się z zabiciem 2 low lv. Beznadzieja przez duże B i E i Z i N i A i D i Z i I i E i J i A!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |