![]() |
Tibia Ankrahmun Theme - [Skin]
Masz juz dosc starej, szarej, monotonnej Tibii?!
Znudzilo ci sie oglodanie w kolko tego samego menu, tego samego panelu? A moze uwielbiasz expic w Ankrahmun? Uwielbiasz Egipska kulture, piramidy, sfinksy? Jesli tak, to mam cos dla ciebie! Nowiutki Layout "Ankrahmun Theme" :D Wiem, ze lekko nie na czasie (powinien pojawic sie z Tiquanda :p ale to potem :D) Oto pare screnow: 1. Main Menu http://img370.imageshack.us/img370/6...bia00037wr.png 2. Login Menu Kliknij by zobaczyc foto 3. W grze http://img382.imageshack.us/img382/3...bia00092sx.png 4. Pare okienek (1024*708) Kliknij by zobaczyc foto DOWNLOAD Wszelkie uwagi co do skina, wykryte niedociagniecia, bugi, prosze zglaszac przez PW lub w poscie ;) Szary kolor w okienkach pozostal szary, poniewaz nie da sie go zeedytowac z poziomu pliku .pic Jezeli uwazasz, ze pod linkiem jest keylogger to nie spammuj tutaj textem "hacker plxor!11 ban him!!1oneraz..." tylko kliknij http://images.google.pl/images?q=tbn...c/en/close.gif w gornym prawym rogu okienka przegladarki. Jezeli nie wiesz jak korzystac z RapidShare zapoznaj sie z poradnikami, przyciskiem szukaj, ulatka, badz skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta |
Calkiem niezle odwalona robota :) Jak narazie nie zauwazylem zadnych niedociagniec (Szuuukam :D)
Skin mi sie podoba ; ) Teraz pora na Tinquade (czy jak sie to tam pisze) -edit- Cytuj:
|
Noooooo Świetna robota ;)
Jedyne co mi się niepodoba to te cześci ekwipunku gdzie powinny być itemy. Ale tak pozatym wszystko jest spoko! Edit: jeszcze jedno : paski życia i many są troche za jasne :D |
No mi się podobo, ale chyba zostanę przy starym layoucie, bo się już przyzwyczaiłem :P. Gratulacje dobrze wykonanej pracy :D
|
Nie podobaja mi sie kolory itemow ale ogolnie spox czekaman na skina zwiazanego z tiquana
|
eee, a gdzie ostrzeżenie dla epileptyków?
|
Akurat miałem chara w ankh i sprawdziłem. Zbyt jaskrawe.
P.S. czekam na dżungle :P . |
W grze razi w oczy a na menu taki sobie :P
Nie mógł bym na tym grać bo po 3 godzinach bym chyba zrobił kupę :] 2/5 |
Cytuj:
@p.l., Gracz Tibii: no coz, kolejny them będzie ciemniejszy :) EDIT: a moenp: Gorillaz - Demon Days "Demon Days" te kolorki są tak specialnie? :D By na przykład zmusić graczy do robienia przerw w graniu :D |
Strasznie oczoj.ebne kolorki,
@P.L Rotfl |
DOBRA ROBOTA WIESZOK! :D Bardzo mi sie podoba. ;)
|
ladne ale... kolory rzeczywiscie az bija po oczach... wzrok sie szybko meczy... ale ladnie przyciski zrobiles i to mi sie podoba bo ja przyciskow wlasnie nie umiem za bardzo robic... gdybysmy polaczyli sily to wyszedl by niezly skin :D:D:D...
btw zastanawialem sie nad stworzeniem pewnego projektu... ktory mialby na celu przerobienie calkowite grafik w tibii na duuzo lepsze... wydaje mi sie ze jest tu na tibia.pl kilku dobrych grafikow ktorzy robie dobre 'itemy'... co wy o tym myslicie??? fajnie by bylo gdyby polacy zrobili inna tibie :))) pozdro |
@Up
Ja ostatnio troche śie bawiłem tibia.spr editorem. Niestety tibia.spr editor 1.3 niepakuje w plik wszystkich rzeczy z update przez co są niewidzialne. Ale troche się pobawiłem i zmieniłem trochę tibie w "tibię war" . a mianowicie z uha zrobiłem apteczke , z f-bomba koktajl młotową a z sd'ka zrobiłem pocisk do bazuki! Hahaha ale była jazda :D |
A czy ktos sprawdzil moze czy to nie ma keyloggerow ?
Bo mi sie podoba pomysl i wykonianie ale dla bezpieczestwa pytam . |
@up
Jak niewiesz możesz namierzyć myszką na napis "DOWNLOAD" i zobaczyć czy to niejest rar czy exe. A tak pozatmy gdyby to był keylogger to już byłby ten temat skasowany a trzyma się długo wiec czego ty chcesz? |
Fajny i to bardzo ale kolory zbyt jasne ale wielkie gratz
|
A czemu do 2 obrazkow dawales link co :>??? jeden to moze byl za duzy wiec dales link, ale ten pierwszy (login munu czy jakos tak) to byl maly wiec poco link? mogles wkleic! Keylogger?!
|
@up
zastanow sie do kogo kierujesz zarzuty o keyloggera - do jednego z najbardziej aktywnych userow forum. Gdyby tam byl keylogger - napisalbym. n/c |
Cytuj:
nowy skin: TIQUANDA! (aka: Aztec) Tak jak poprzednio pare fotek: 1) Main Menu http://img396.imageshack.us/img396/7...bia00056nb.png 2) Login Menu Kliknij by zobaczyc obrazek <- keylogger plx? ;) 3) Scren z gry http://img385.imageshack.us/img385/7...bia00083au.png 4) Pare okienek: KLiknij by zobaczyc obrazek (1024*708) DOWNLOAD Milego grania ;) Niedlugo (tez w tym temacie) cos dla wyznawcow ciemnej strony religi ;) Bedzie tak ciemny, ze az bedziecie blagac, by znowu zrobic cos jaskrawego 8o :evul: P.S. Postanowilem, ze bede zamieszczal tutaj skiny ARTYSTYCZNE. Nie powinny one byz urzywane do nalogowego grania w Tibie a jedynie przy krotkich pogrywaniach dla relaksu ;) Przy okazji, imformuje, ze nadmierne granie przy urzyciu powyrzszych skinow moze doprowadzic do atakow epilepsji (special for you, p.l. ;)). Przed zainstalowaniem skina zapoznaj sie z ulotka badz skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta. P.S.S Jakis Moderator mogl by zmienic nazwe tematu na "Skiny do Tibii by Wieszok [Tibia.pic]" Byl bym bardzo wdzieczny :) |
obie skorki sa zaj.ebiste... co do drugiej, to tak jak w pierwszej kolor jest za mocny (zbyt jaskrawy)... ale ogolnie swietna robota...:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |