![]() |
Lurowanie czy co?
Dziś expie sobie w femoils hails nie wiem czy dobrze napisałem.... nagle koło wejścia do jaskini rotów stało se 2 hunterów skąd??? X( prawie by mnie zabiły :( . to bylo na poziomie 0. czy któs mi może powiedzieć skąd one sie wzioły ? prosze o szybką odpowiedz.
|
być może były to huntery zlurowane z hunter camp choć kawałek drogi jest
|
Na poziomie 0 [jeśli dobrze rozumiem] nie ma hunterów. Nie ma ich też skąd zlurować, a jedyne ataki na Femor Hills to ataki orków...
Możliwości: -pomyliły ci się poziomy [bo huntery są w tej okolicy ale wysoko...] -CipSoft dodał nowy spawn żeby zabijać każdego newbie w okolicy >.> -miałeś zły sen |
Sądze , że one patrolują teren tak jak to wcześniej ktoś powiedział o innych potworach.
Niewiem bo nigdy tam nie byłem ale to tylko moje przypuszczenia. A jeśli nie ma respa gdzieś niezbyt daleko tego miejsca na tym poziomie to niewiem skad się wzięły :confused: ;) |
no nie wiem może jakiś gm sobie zrobił jakiś mały resp do zabawy... tajemnica nadal nie odkryta a może ten antyluring stystem nie zadziałał? :confused: zamieśćił bym zdjęcie ale nie zdążyłem zrobić :(
|
Kolo femour hills na poziomie 0 nie mozna zlurowac huntera..
Jest to jeden z najazdow, nie bylo tam wild warriorow? |
Cytuj:
|
Da SiĘ LurowaĆ !!!
Ja w jednej z kopalni postanowiłem sprawdzić jak daleko można zlurowac dwarfa guarda (4 poziom pod ziemią)..
Zlurowałem go AŻ na drugi poziom i dopiero przy samym wejściu na 1 zniknoł.. Czy to ma być anty luring ? X( |
napewno zlurowane pomysl sobie ze jaki idzesz z thais,veno itp do carlin,ab,kaz itp to kiedys spotykalo sie zlurowane GS 1-2 u góry stal hight lvl i zbieral loot
|
Tak, ale kolo MT.Sternum, ale nie kolo femour hills...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |