![]() |
Mount Sternum
EJ możecie mi napisać jakie potwory są w MOUNT STERNUM. Bo chcemy z kumplem iść z Venore do Thais i nie wiemy co tam jest. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje. :)
|
Cytuj:
W samej gorze sa glownie cyklopy. W podziemiech skeletony, ghoule, giant spider, dwarf geomancer (guardy chyba tez). |
Cytuj:
|
A to nie wiedziałem że można iść koło. A po drodze z Venore do Thais są jakieś silne potwory??
|
Nie , tylko wilki snake'i itd.
|
Na polnoc od "MS" sa 'Huntery'. Raczej nikt ich nie luruje, ale nie zaprosz sie tam.
|
Cytuj:
@Topic Jeżeli będziesz szedł wyznaczoną drogą to nie spotkasz żadnego silnego potwora, chyba, że pomyślisz, że zboczysz z drogi i pójdziesz na skróty to możesz zawędrować nawet na POH (Plains of Havoc). Tam są cyklopy, minotaury, Giant Spidery i wiele innych, więc gorąco polecam żeby jednak iść prosto po wyznaczonej drodze ;). @Down Poprawione, małe niedopatrzenie ;p. |
@Magus
Gdzie ty tam widziałeś guardy?? @Thero chyba przy zachodnim wejscie są elfy? (2 lub 3 zwykle i 3 scouty) @topic tą postacią lepiej nie idź (no chba że chcesz zobaczyć napis: "u r dead" |
Cytuj:
Paznokcia sobie za to nie dam uciac. |
Dzieki wam! Szedłem z kumplem wyznaczoną droga i spotkaliśmy tylko pająka, węże i wilki. :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |