![]() |
Teoria Fiszbina :P
Oststnio wynułem teorię ( :P ) że Cipsoft moze specialnie utrudnil palladynom trening walki na dystatns aby "powstało" coraz więcej prawdziwych palladynów (rycerzy o większych umiejetnosciach magicznych). Co wy o tym sądzicie?
|
... a może po to , żeby to był palladyn na miecze z rozszerzonymi umiejętnościami magicznymi :p ...
|
@up:
własnie o to mi chodziło, tylko nie koniecznie miecz :P |
a może po to , żeby nieużywano taskerów i podobnych programów do treningu ?
|
Ja juz dawno zauwazylem ten.. bug.
Palladyn, to jest praworządny dobry rycerz w pełni oddany dobru, który walczy z wszelkimi mocami ciemności. Taka wersja fantazy Krzyżowca. A my dostajemy co? - łucznika -.- Powinni zmienic nazwe z Paladin na Hunter. |
Cytuj:
|
@up
Nie. Archer to 'łucznik'. A tibijski paladyn nawala tez ze spirow, kuszy, shurikenów i kamyczkow. Moze jeszcze dojda mu inne bronie w przyszlosci. |
tylko ze hunter juz jest :P
z kolei pojecie archer tez jest blednie uzywane przez cipsoft (ja nie widze zeby mino archer strzelal z luku :D ) wiec co to za roznica czy archer rzuca kamieniami czy nie, z dwojga zlego wole juz archer niz paladin czy hunter. |
Cytuj:
@Topic Nie liczcie na jakieś rewelacje dla paladinów... |
Cytuj:
@Topic: Ten temat był już poruszany wiele razy...poprostu CIPsoft tak sobie wyobraża Paladyna i takim go zrobił w swojej grze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up up enełej: (do tego co o trolach gadał ze silne)
Istota o ktorej mowisz często byla nazwyana Ogrem. Ja znam trola z duzyn nosem i zdolnoscia regeneracji. Takiego jak w warkafcie albo baldurze. apropo.. w tibii nie ma tak 'oczywistych potworow' jak Ogr, Gnom, Centaur czy nawet Zombie! A mamy jakies behemothy, ghoule, nie mówiąc o stalkerach, beholderach, czy inteligentnych minotaurach - magach -.- |
Noi powinny być diabły, chochliki i kilka innych. Innym błędem (i to wyraźnym) jest to, że Demon jest najsilniejszym stworem w grze, moim zdaniem to troche dziwne, naśilniejszy, moim zdaniem, powinien być diabeł.
EDIT: @Down Zgadzam się w 100%. Diabęł powinien mieć jeden spawn schowany gdzieś głęboko, tak żeby po drodze trzeba było zabić conajmniej jednego Demona (chodzi o to żeby nie trafił tam żaden niedoświadczony gracz...). Powinien być w mrocznej jaskini ze stolikiem, na którym znajdowały by się ludzkie (i nie tylko) czaszki... ech, marzenia, CipSoft sprowadza nas na ziemię swoimi pomysłami... tak więc na najsilniejsze stworzenie w całej Tibii może polować od groma ludzi, gdybym robił w CipSofcie i potrafiłbym, zrobiłbym coś takiego, na pewo miła perspektywa w czasie kiedy wszystko w Tibii jest już oklepane ;/. |
Diabeł (Devil) ale nie firedevil powinien być niepokonany!
Zeby nawet ludzie z wysokim levem trzęsli gaciami jak zwiedzają podziemia, bo ciągle rosnąca liczba DemonSlayerów jest conajmniej irytująca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i w sumie sa dosyc mocne :P |
Mnie własnie najbardziej bolą mashunty.
W tibii całkiem NORMALNĄ sytuacją jest to, że wchodzę do obozu amazonek a tam.. trupy. Cała ziemia trupy, krew i porozrzucane elementy uzbrojenia, jak po wojnie. Gdzieniegdzie napotyka się amazonke, to zaraz się ja oczywiscie zabija (a to w koncu tez czlowiek). I tak siedzi się tam kilka dni czasu tibijskiego i wyrzyna się człowieka, po człowieku w nadziei, ze troche nas to wzmocni. A po skończonym ludobójstwie wraca się do domu i jeszcze ma pretensje ze jakis peker nas napadł. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |