![]() |
Mail od tibii.com
Nie przychodzą mi maile od tibia.com założyłem trzy konta na interii, wp, tlenie i nie dostaję żadnych wiadomości na wszystkich trzech. Dlaczego nic mi nie przesyłają (czekam już kilka dni) ??
|
nie wiem co sie stalo ale nie tylko do ciebie nie przychodza :(
|
Cytuj:
|
Krótko mówiac coś sie zje****.
PS Do mnie też od 2 dni nic nie przychodzi. ;( |
Pewnie mają jakieś problemy a przez to musimy cierpieć ;(
|
Nie dochodzą od nich żadne maile ani o założenie konta ani o przypomnienie hasła lub account number. A oni wiedzą chociaż, że coś jest nie tak? :P Może nikt im nie powiedział, bo każdy czeka aż sami rozwiążą ten problem...
|
nie po prostu porażka... odpadłem właśnie... nie wiem czy zauważyliście moi drodzy ale na forum od dwóch dni ten temat był poruszany już chyba z pięć razy... nie wiem... ale jakoś tak chyba należy sprawdzać inne tematy a nie robić śmietnik :rolleyes: X(
edit #1 : Cytuj:
po drugie pisz poprawnie X( za bardzo nie obchodzi współczuję marnują czas, aby po trzecie wiesz, że piszesz nie na temat? co ma wspólnego awaria systemu pocztowego z kontami dla PACC ? nic X( |
up: prawda
Ale ja też tak mam. A co do tego, czy CIPy nie wiedzą, to na tibia.com na forum help jest już kilka tematów o tym, niektóre z wczoraj, inne pewnie jeszcze starsze. |
:| TEN PROBLEM BYŁ JUŻ ZGŁASZANY CIP SOFT JAK WIDAĆ NARAZIE ICH TO ZABARDZO NIEOBCHODZI :( . WSPÓŁCZUJE TYM CO MAJĄ PACC I IM SIE TYLKO DNI MARNUJA --,-- :( KICHA ALE JUŻ KIEDYŚ BYŁ PROBLEM ALE Z PRZYPOMINANIEM HASEŁ !! --,-- TAKIE ŻYCIE A JUŻ MIAŁEM CZAS ABY ZROBIĆ 2 LEVELKI --,-- CHCE MI SIE PŁAKAĆ :(
|
Hmm...
Niewiem co jest X( mojemu koledze tesz nie przesyłają od paru dni:( |
Cytuj:
|
lol, gangrel a co ty sie tak kazdego na tym forum czepiasz, to tylko kawalek Pier****go ziemniaka :D
|
baaq - ty się tak k***a brzydko nie wyrażaj nie jesteś sam na forum.
PS A ja juz dostałem e-mail od " tiba.com" A co wy nie dostaliście ?? |
japa :D
na 6 kont z ktorych wyslalem request 2 dni temu dostalem odpowiedz dzis na jednym (wp.pl) |
Chodzące beki zawsze mają szczęscie.. :d:d
|
Załużcie skrzynke na tlen.pl
wygodne i przydatne(komunikator tlen a jak przyjdzie mail od razu wiadomo{sygnal dźwiękowy} no, czasami zawodzi) |
Darmowe skrzynki są beeeee....
|
Ja mam właśnie na o2.pl
Ale już odzyskałem konto, straciłem tylko 28 godzin z mojego PACCa :( |
Dobra można zamknąć temat. Maile już dochodzą :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |