![]() |
Notki
Notki, od czasu zlikwidowania "plusów i minusów" czyli sytemu reputacji staj± się one popularne. Ale jest jeden problem, nie da się ich edytować. Czy nie dało by się zrobić aby dało się zedytować? Bo czasem albo się co¶ Ľle napiszę, albo czego¶ zapomni. Jest opcja "Edytuj", ale wydaje mi się, że mog± jej używać tylko moderatorzy, bo u mnie nie działa. Zatem proponuje, o ile to jest możliwe, dodanie opcji edytowania swoich notek.
|
Cytuj:
A ) napisać modowi PW by edytnoł ;) B ) Napisać druga notkę i w niej napisać co chcesz zmienić :D |
Cytuj:
|
To tylko doda modkom nie potrzebn± robotę wyobraĽ sobie grupę zapominalskich, zmieniaj±cych swe opinie jak spamuj± "skrzynkę" każdemu z modów.
Btw. jestem za tym pomysłem ;) |
Tak, też wła¶nie chciałem poruszyć ten temat, bo to trochę bez sensu. Jedna gafa i ludzie już now± notkę pisz±...
|
Bardzo dobry pomysl bo jak sie czegos zapomni napisac trzeba napisac nastepna notke a jak ktos powiedzal bedzie to wygladac nieestetycznie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
IMO, to będzie jeszcze gorsze... |
Tak jak napisał Wieszok. Kiedy¶ na przykład napisałe¶ komu¶, że jest "spoko, elo, pozdro ziom" i zmieniłe¶ zdanie i edytujesz wcze¶niejsz± notkę na to, że "nie jest spoko, elo, pozdro ziom". Lub na odwrót. A bez edytowanie to przynajmniej każdy widzi, że kiedy¶ miałe¶ do niego taki stosunek, a teraz masz inny. A co do literówek i pomyłek to zawsze można napisać do moderatora żeby to zmienił, lub napisać dwie notki pod sob±. Sam jak czasami sprawdzam notki niektórych użytkowników i zobaczę dwie pod sob± żeby co¶ zmienić i je poł±czyć to to robię.
@up Fajny podpis. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |