Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Notki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46944)

Radek 666 19-08-2005 22:36

Notki

Notki, od czasu zlikwidowania "plusów i minusów" czyli sytemu reputacji staj± się one popularne. Ale jest jeden problem, nie da się ich edytować. Czy nie dało by się zrobić aby dało się zedytować? Bo czasem albo się co¶ Ľle napiszę, albo czego¶ zapomni. Jest opcja "Edytuj", ale wydaje mi się, że mog± jej używać tylko moderatorzy, bo u mnie nie działa. Zatem proponuje, o ile to jest możliwe, dodanie opcji edytowania swoich notek.

Vanhelsen 19-08-2005 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek 666
Notki, od czasu zlikwidowania "plusów i minusów" czyli sytemu reputacji staj± się one popularne. Ale jest jeden problem, nie da się ich edytować. Czy nie dało by się zrobić aby dało się zedytować? Bo czasem albo się co¶ Ľle napiszę, albo czego¶ zapomni. Jest opcja "Edytuj", ale wydaje mi się, że mog± jej używać tylko moderatorzy, bo u mnie nie działa. Zatem proponuje, o ile to jest możliwe, dodanie opcji edytowania swoich notek.

zawsze możesz:
A ) napisać modowi PW by edytnoł ;)
B ) Napisać druga notkę i w niej napisać co chcesz zmienić :D

Ellenhorin 19-08-2005 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Napisać druga notkę i w niej napisać co chcesz zmienić :D

No niby tak ale dwie notki pod rzad od jednego usera wyglada conajmniej nie estetycznie :S

Buffon 19-08-2005 23:27

To tylko doda modkom nie potrzebn± robotę wyobraĽ sobie grupę zapominalskich, zmieniaj±cych swe opinie jak spamuj± "skrzynkę" każdemu z modów.
Btw. jestem za tym pomysłem ;)

kaczi 20-08-2005 00:18

Tak, też wła¶nie chciałem poruszyć ten temat, bo to trochę bez sensu. Jedna gafa i ludzie już now± notkę pisz±...

Xagar 20-08-2005 00:25

Bardzo dobry pomysl bo jak sie czegos zapomni napisac trzeba napisac nastepna notke a jak ktos powiedzal bedzie to wygladac nieestetycznie.

Vanhelsen 20-08-2005 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buffon
To tylko doda modkom nie potrzebn± robotę wyobraĽ sobie grupę zapominalskich, zmieniaj±cych swe opinie jak spamuj± "skrzynkę" każdemu z modów.
Btw. jestem za tym pomysłem ;)

A wyobraz sobie grópę n00bów... najpierw ciebie szanuj±, pisz± ciekawy koment, potem im nagle czym¶ podlecisz, jakim¶ jednym, kiepskim zdaniem na temat ich faków/grafik/itp i ju np: One-T Cool-T - The magic key "The One-t ODC"lec± masowo edytować wpisy w notkach...

Radek 666 20-08-2005 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
A wyobraz sobie grópę n00bów... najpierw ciebie szanuj±, pisz± ciekawy koment, potem im nagle czym¶ podlecisz, jakim¶ jednym, kiepskim zdaniem na temat ich faków/grafik/itp i ju np: One-T Cool-T - The magic key "The One-t ODC"lec± masowo edytować wpisy w notkach...

Ale mog± też masowo pisać beznadziejne notki i wyklinać tego co ich wkurzył :).
IMO, to będzie jeszcze gorsze...

Raul 20-08-2005 12:24

Tak jak napisał Wieszok. Kiedy¶ na przykład napisałe¶ komu¶, że jest "spoko, elo, pozdro ziom" i zmieniłe¶ zdanie i edytujesz wcze¶niejsz± notkę na to, że "nie jest spoko, elo, pozdro ziom". Lub na odwrót. A bez edytowanie to przynajmniej każdy widzi, że kiedy¶ miałe¶ do niego taki stosunek, a teraz masz inny. A co do literówek i pomyłek to zawsze można napisać do moderatora żeby to zmienił, lub napisać dwie notki pod sob±. Sam jak czasami sprawdzam notki niektórych użytkowników i zobaczę dwie pod sob± żeby co¶ zmienić i je poł±czyć to to robię.

@up
Fajny podpis.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.