![]() |
Sposób na limity w rapidshare i nie tylko!
Jako iż wiele osób ostatnimi czasy żaliło się na limity rapidshare, że ktoś ma ich IP, oni nic nie mogą ściągać itp., postanowiłem pogrzebać w necie i doszedłem do pewnego programu (od razu piszę, że jeżeli mi nie wierszysz, nie ściągaj, ale także, nie obrzucaj mnie mięsem jeśli nie masz żadnych dowodów, na to, że umieszczam keyloggery etc.), mianowicie do Hide IP 1.82! Co to oznacza? Że teraz do woli będziecie mogli (tak, nawet ci, któzi mają zew. IP, stałe) ściągać w rapidshare i innych stron posiadających limity. Oczywiście, ja do niczego nie namawiam, ja daję tylko dodatkową opcję, a czy ty z niej skorzystasz to towja sprawa. Koniec rajcowania się, na ostudzenie kubeł zimnej wody na łeb ;). Program to tylko wersja trialowa (siedem dni), i żeby działało musicie ściągać z IE (tylko on jest na tyle dziurawy żeby wykorzystać z nim taką lukę ;)).
Korzystanie: Nic trudnego, trzeba włączyć i już możesz cieszyć się, że przechytrzyłeś chytre limity na ip. Problemy: Czasem może się zdarzyć, że nadal będziesz miał napisane, że wykorzystałeś limit dzienny (rzadkość). Wtedy wystarczy ppm na ikonce programu w trayu, i "Change Proxy". Wtedy przydzieli ci nowy adres IP i możesz znowu próbować:). "Problemem" można też chyba nazwać to, że to tylko trialowa wersja, postaram się znaleźć kluczyk do niej, jeżeli takowy zdobędę, na pewno się z wami podzielę. Link: tu Link bezpośrednio do programu: tu Miłego "oszukiwania" głupich systemów i dużo frajdy z korzystania z "dodatkowych plików" :) Btw. Kto jest za przyklejeniem tematu (wiele osób szuka takiego "złotego środka")? |
jestem za,
olać system ;) |
wielkie dzieki:D:D:D:D
tylko pogratulowac przebieglosci...:P |
Zapomniałeś jeszcze dodać że antywirus uznaje Hide IP za robaczka i natychmiast go wywali :P
|
Jestem za przeniesieniem!
Ps. Od 3 dni nic nie mogłem sciągnąć z rapidshare :baby: |
Jestem za ! Przykleic, Przykleic !
Z rapidshare codziennie ktos sciaga cos z mojego osiedla i ja nie moge ;/ ehhhh dziex za progsa |
Niby dobry poradnik ale najlepiej bylo by aby wszyscy umieszczali na tibicams.com
|
Cytuj:
|
Fajne jestem za przyklejeniem B)
|
Sprawdziłem i działa czyli:>Modki pszenosić:)
|
Wystarczy, ze usuniesz cookies z rapidshare.de i mozesz sciagac ile ci sie podoba ~
|
dobre, mogles to napisac jako poradnik, jednak nie sciagne tego po pierwsze, ze wersja 7 dniowa, a podrugie bo nie uzywam dziurawego IE :]
|
to prawda... to jest sherware... 7dni to chyba nie za duzo...:P poza tym kto dzisiaj uzywa IE??-.-
|
Cytuj:
|
a mi to nie działa ;( ;( probowalem kilka razy i rapidshare ciagle pokazuje te same ip i blokade ;( ;( a na dodatek nie moge znalesc seriala bo mi sie serials.ws tez blokuje ;(
|
Cytuj:
|
napewno napewno...
ale to niestety dlatego ze jestem w sieci i te wszystkie tricki na rapida (usuwanie cookies, wpisywanie czegos tam w cmd, itp... nie działają) ;( |
Nequss
mi ten program zadzialal mimo ze jestem w sieci :-) |
Cytuj:
edit@ s\n: AEM82840207101 |
A ja mam internet z kablówki (Gawex) i mi cos nie dziala ;/. Pisze ze nie moge sciagnac nic wiecej do konca dnia mimo ze uzywam IE i klikam change ip to jest nadal to samo :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |