![]() |
Eddes online
Siema chialem wam przedsatwic gre mmrpg 2d .wiec wczoraj chodzilem sobie po necie i zanlazlem takom gre Eddess mmrpg no jesli ktos wniom gral niech napsize bo ja gram od dzisaj jak bede wiedzal co i jak dam edit :P .Narazie wiem jak sie rejetsrowac latwa rejestracaj
1)Sciagacie klijenta z stronki 7mb zajmuje 2)Podlaczacie sie pod gre i tam psize create accust tworzycie accust i gracie 3)Czy gra jest free to tego niewiem (jak ja w niom gram to chyba free :P) Hmmmmmmmm a co do grafiki to zła nijest widac bronie itemki ale jest jeden feler tej gry hig lvl w grze ma 18 lvl ;/ ciezko sie nabija i wdotatku duzo ludu :( np:z jedeg potworka 1 exp troche przesadzili ale idze sie przyswyczaic jesli ktos w niom gral niech da posta co i jak a jak nie to warto obadac ta gre Acah zapomnialem dodac jezeli bys cie mieli klopoty przy tworzeniu konta to musicie sprubowac puzniej server poda chyba albo duzo ludu gra |
yo ziom ja w to gralem ale ta gra jest dosc trudna tak jak gadales lvl powoli sie ***ie ale cuż, trudno zalapac co i jak miasto jest za***iscie duze :/
i z tego co ja wiem to gra jest pzynajmiej narazie za darmo. no i powoli sie expi ;( aha i ostatnie to to ze powoli sie expi :D |
Gra jako taka, znudziła mi się po 3 dniach gry, zbytnio nie przyciąga uwagi. Nie polecam. ;)
|
Thx ale wiecie co mnie wkurza jak sie chce piodalczcy Server not find yet .Pleas chek latter .Pleas wait
|
Podajcie swoje nicki i na jakim ip i porty na jakich gracie prosze :D
|
Ok, to jak sie zarejestrować? Klient jush mam :) odpowiedzcie szybko prosze
|
mroczna palladynka rejestrujesz sie jak uruchamaisz gre tam powinno psiac create accunt i zakaldasz swoje konto ;]
Gralem w to 1 2 dni nudna gra trudno sie epi ale warto sprubowac xD |
Ale jak się rejestruje to po pewnym czasie pisze że "The game server could not be found,please try agin at a later time." IP : 72.36.168.162 Port : 8078
dajcie jakis inny IP. |
pomoc
a ktorym sie sieka i wogule bo gram ale umiem tylko chodzic prosze o natychmiastowa odpowiedz :(
tibia jest bogiem , skile nałogiem , level podstawą , red skull zabawą . :evul: |
Ej a jak zdjąć maske żaby ? :)
|
czy wam tez server nie dziala ? =/ bo nie moge sie zalogowac ani konta zalozyc
|
No ja też tak miałem ale po pewnym czasie poczekaj.Ale jak zdjąć maske żaby -.- ?
|
oj prosze odpowiedcie mi ;(
|
Chodzi sie strzalkami a walczy Ctrl i to cala filozowfia a rzeczy z podlogi bieze sie lewym pszyciskiem myszki (jak co). to fajna strona o eo http://www.endlessonline.fora.pl/index.php
|
Polecam ta grę,mialem tam jeden z wyzszych leveli,ale czesto mialem kicki i wogule i przezucilem sie na tibie.Gra wciaga bardzo :]Jeszcze raz polecam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |