![]() |
Problem ze Skillami
Mam 17 Knight'a i mam cienkie skille 38(Sword)/39(Shield Gram na Non-PvP czyli niemoge trenic z ludzmi a jak ide na potowry trenic to za duzo ludzi, kazdy zabija jak trenie. Czy ktos mi moze podpowiedziec ? Mieszkam w Carlin. Zna ktos jakies miejsce gdzie malo ludzi do trenienia z potworami .
|
Naj prościej to wylurować jakiegoś potwora np. Goblina i pujść z nim na jakieś totalne odludzie, np. Wybrzeże morza. Żadko kto tamtędy przechodzi więc bedziesz mógł spokojnie trenić, a nawet jak ktoś przejdzie może nie okaże się totalnym chamem...
|
Cytuj:
Ketibro nie martw sie o skille na non pvp zazwyczaj ludzie mają fatalne skille bo to normalne. Dla ciebie proponowałbym iść do jakiejś mało odwiedzanej kopalni wział 1-2 dwarfy w róg i bez światła ćwiczył (żeby nikt nie widział że tam jesteś) |
@Ketibro
Polecam podziemia pustyni lub lodowe wyspy (Folda, Senja, Vega). Sam tam trenowalem. |
Cytuj:
Dobrymi miejscami sa: Wybrzeza, ale tam gdzie nic nie ma (obecnie takich praktycznie nie ma po zmianach w mapach). Jakies glebokie podziemia, dobrze jak sa za jakims mocniejszym stworkiem, na twoim miejscu puszukal bym w jaskiniach przeplatajacych sie z Ancient temple (kolo Thais). Jako ze masz niskie skille oplaca ci sie wziasc troche IH i leczyc stworki jak bys znalazl spawn gdzies a tylko 2 (rotworm przy tych skillach powinien wytrwac 10-30 minut). |
Cytuj:
Wiec sie nie przejmuj tylko expuj w kopalni dwarfów, ja tak robiłem i dobrze na tym wyszedłem 8) |
Cytuj:
A co do tematu to idz w jakies odludne miejsce np.: lodowe wyspy albo wziac sobie rata i pojsc np. do northport ze znajomym magiem i zeby CI przywolal ghula lub monka i wszytko ok. Ty bijesz monka/ghula rat bije Ciebi i gra muzyka :tongue: |
Ja miałem knighta na securze lvl 18 skille 51/48 i ciągle trenowałem w kopalniach dwarfów. Teraz przestałem grać Knightem i zacząłem grać palladynem. :D
|
U mnie był ten sam problem...Na 30 levelu miałem skille 56/52 i trenowałem narazie mam 60/57. I zawsze podchodził jakiś nOOb i zabijał mi jednego (np. lub dwa) i mówił że jeden jego a drugi moj...Zawsze mnie to wkurza...Musze się przemieszczać z jednego konta w drugi.
*************************************** Do tematu... :D koło kopalni jest taka jedna najdalej w dół i tam jest w miarę spokojnie. |
Cytuj:
|
e mój brat trenowal jakos w kopalniach kolo carlin i jakos wyciongol na 20 lev 51/50
|
nmoj brat jest kinghtem na harmoni(swiat PvP) i trenuje sobie na dwarfach w kaz co prawda czasem przyjdzie gostek ale nie zabije mu jego dwarfow tylko zluruje mu jeszcze z 5 :P :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |