![]() |
Nowi Moderatorzy - 2005 (Nieoficjalne) Głosowanie
Hiho, hiho. Jako że kiedyś podobny temat założyłem, tak i teraz postanowiłem to zrobic, bo niewyobrażalna nuda panuje na tym forum... Postanowiłem zrobic demokratyczne "wybory" nowego moderatora, bądź moderatorów, może w przyszłości ten kandydat będzie miał plusa u zespołu tibia.pl, i będzie naszym nowym modkiem... Przy okazji dowiemy się kto ma u nas - uderów największe szanse... To były słowa wstępu, teraz zasady - Każdy użytkownik ma prawo zagłosowac tylko raz, i wybrac dwie pozycje... byleby to było przejrzyste.
Np. Po głębokim rozważeniu moimi kandydatami są: 1. Xgiyw* 2. pwnz0r* *Nazwy zmyślone ;) Użytkownik może także wybra tylko jednego użytkownika, Np. Wybieram tylko jednego kandydata, czyli 1.Xgiyw 2. - Aby uniknąc problemów, jakie były kiedyś przy "Sławnych forumowiczach" KAŻDY GŁOS MUSI MIEĆ TAKI SZABLON, INNE GŁOSY NIE BĘDĄ PRZEZE MNIE LICZONE Jeszcze raz podaje szablon: ]Nagłówek, tekst wstępu[ 1. Pierwszy kandydat 2. Drugi kandydat bądź '' - '' ]Komentarz[ Miłego głosowania ;) Komentowac temat możecie TU ____________________WYNIKI______ WINNER - hoomik - Gratulacje SECOND POSITION - GHOST NIEUDANY & AVAGER TYM. - Aplauz LAST POSITION - GEWOF - Brawa dla niego... DZIĘKUJĘ ZA GŁOSY ODDANE ZA NASZYCH KANDYDATÓW, ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA... Temat z komentarzami pozostanie jeszcze trochę czasu... Gratuluję wygranych |
Hmmz0rz:
1. Gewof 2. - Eek? Przynajmniej pozwolenie admina na taki temat by sie przydalo. @down lol |
1. Kamos
2. Avager Tymczasowy Edyta mówi, że wybrałem drugiego kandydata:) @wyniki Po st, rd, nd nie stawia się kropki, bo te skróty kończą się ostatnią literą wyrazu, tak samo jak mgr lub dr:) |
oto mój kandytat:
1:Avager Tymczasowy 2:- |
Po cholerę wstęp?
1. Ghost Nieudany 2. Gewof |
@UP : dokladnie ;) Nie lepiej podawac tylko kandydatow?
1.Gewof 2.hoomik |
Fajny wstep :|
1. Vaxxia 2.Nekromanta Poniewaz ma ogromna wiedze o tibii i wogule fajny mod z niej bedzie ;]. EDIT: Dodalem Nekromante. Czemu? Ma duze doswiadczenie w tibii, jest pomocny, ciezko go wyprowadzic z rownowagi wiec sie nadaje. |
<Wstęp> -.^
1. Ghost Nieudany 2. hoomik ;[ |
Moim zdaniem blebleble...
1. hoomik 2. Gewof Komentarz: ble ble ble..ee...ble! |
1.hoom
2. Gejwof ;) |
Hmm...
1. Ghost Nieudany 2. - |
1.Hoomik
2.- |
Ja i tak nie mialbym szans :P
1. hoom 2. Kamos |
1. hoomik
2. Avager Tymczasowy |
1. Ghost
2. Na razie nie dostrzegłem godnego na drugie miejsce. (oprócz siebie... joke :D) Ghost, bo jest inteligentny i miły. Przydałby się taki w gronie modów. JOKE! Tak na serio to Was lubię. :P |
Wstęp
1.Avager Tymczasowy 2.Hoomik Bo tak |
1. Hoom,
2. Nie mam. Szczerze mowiac przewaznie "idole tlumow" nie sa moderatorami |
1. Avager Tymczasowy
2. hoomik |
Hmmm, myślę więc jestem.
1. Kamos 2. Gewof ]Komentarz: brak[ |
1. Hoomik
2. Ghost Bez komentarza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |