![]() |
Mój 2 fake pt twierdza
http://img373.imageshack.us/my.php?image=fg5ng.gif
Mój pierwszy fake zkomentowano ze podobny do "knajca" teraz pora na strongholda! |
Że ludzie po pierwszym fake nie powiedzieli ci, byś przestał robić to się dziwie...
POmysł 0/10 - już mam dość tych wszelkich budyneczków Wykonanie 2/10 - niestarannie powklejane elementy, piskeloza, ogłnnie nie przyłorzyłeś się do tego... Razem 1/10 - sorka, ale to jest kicha.... p.s. odpuść sobie fakowanie ;) aVe |
ok czyli koniec fakew
|
...
Cytuj:
|
Oj no co wy sie czepiacie fajnego fake. Wiem że chłopak sie napracowal przy kopiowaniu ludzi ale to nie powod zeby go zniechecac
|
DD (do dupy) pikseloza jest okropna a pomysl opcykany
Pomysl 1/10 Wykonanie 2,5/10 Razem 1,25/10 |
To moze nich wszyscy co tak komentuja zrobia lepsze co?
moim zdaniem moze byc, nie jest az takie zle choc mogles bardziej dopracowac |
Ludzie macie cos do tego fake co tu jest złego??
Mi sie podoba Pomysł : 4\10 troszke juz takich było Wykonanie : 8\10 bardzo fajne.. ;] |
thx za niekture dobre komenty :| ale i tak koniec fejkuw
|
Czego wy sie go czepiacie, kazdy jakos zaczyna ;)
Rob dalej, trening czyni misztrza! ;) |
Cytuj:
|
powiem krótko za***isty fake spoko
swietnie wykonanie 10/10 BIG GRATZ!!!!!!!:P |
@up eeeeeeeeeeeeeeeeee 10/10 eeeeeeeeeeeeeee nic nie piles??
ok fejk nie jest zly ale 10/10 ja bym dal góra 5/10 w porywach 6/10 @down nie zniecheca sie jak dzis gadalem z nim na gg to nawet mi przeslal 1 obrazek:P swojego fake story;] |
Cytuj:
Topic: Trening czyni mistrza :cup: ! Rob więcej! Moze ktoregos dnia bedziesz robił takie faki jak Cor Tibiarz albo Crowal! Niezniechęcaj sie! 6/10 |
Cytuj:
Masz racje mi tam nawet się podoba B). I nie jest wcale takie złe. ptk. 6/10 |
Spróbuj się trochę następnym razem bardziej postarać, jak na razie jedyne błędy które widzę to:
- Te konie jakieś takie małe - Wydaje mi się, że te miecze tak jakby leżą (rycerze ich nie trzymają, tylko leżą na dłoniach) - Tarcze troche rozpikselowane - Mnisi nie wygądaja jak mnisi (ale to już estetyka) a więc moim zdaniem 4/10 |
Cytuj:
A w ogole co to za wymow "Zrobcie lepsze"... w takim przypadku prac, np: Lima, Dejvo, nikt nie mial by prawa komentowac, poniewaz nie umie zrobic lepszych.... no comento..... aVe |
Na poczotku robi sie cienkie fake trzeba potrenoawc nikt napoczatku nie robil dobrych fejkow a ten fake mi sie podoba tylko piksele xD ale spox 8/10
|
DNO
0/10 :( |
O.o Oni chyba nie mają oczu O.o.. i jacyś tacy... przycięci?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17. |