Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowi Moderatorzy - 2005 Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47024)

Shardzik 20-08-2005 15:31

Nowi Moderatorzy - 2005 Komentarze

Na prośbę pewnego użytkownika zakładam taki temat, bo i potrzebny jest...
komentujcie do woli, póki palce macie sprawne ;)...
Jakby co zagłowowac możecie TUTAJ

Gunir 20-08-2005 15:45

Czemu glosujecie na hooma? On i tak nie chce byc modem... :| (z tego co wiem)

Shardzik 20-08-2005 15:48

@UP oni tylko głosują... i tka gówno z tego wyjdzie, przynajmniej coś się dzieje na forum ;)

hoomik 20-08-2005 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Czemu glosujecie na hooma?

a co, zazdroscisz?

Zmieniam zdanie, biore udzial w nastepnym konkursie, widze ze kilka banow by sie przydalo.

Angel of Death 20-08-2005 15:51

Czemu nie ma Gewofa w wynikach ? ma aż 9 głosów ;)

Gunir 20-08-2005 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
a co, zazdroscisz?

Zmieniam zdanie, biore udzial w nastepnym konkursie, widze ze kilka banow by sie przydalo.

HAHA! Wiedzialem, ze to powiesz. "a co, zazdroscisz"... Po c***a lord ten topic, jak sam wiesz, ze nic z tego nie bedzie... moglbys forum jakos inaczej rozkrecic...

Dan the Automator 20-08-2005 15:57

Cytuj:

HAHA! Wiedzialem, ze to powiesz. "a co, zazdroscisz"... Po c***a lord ten topic, jak sam wiesz, ze nic z tego nie bedzie... moglbys forum jakos inaczej rozkrecic...

To nie gery, tego forum nie trzeba rozkręcać :-)

Matek 20-08-2005 16:01

Cytuj:

Dla dobrej zabawy, zeby posprawdzac jak widza ludzie z forum innych i jeszcze milion innych powodow.

Po co wiec glosowales Kamos?

Cytuj:

Armagiedon nadchodzi:)

spider-bialystok 20-08-2005 16:01

Dziwia mnie troche glosy oddane na osoby znane glownie z IRCa, bo przeciez moderator powinien miec spora wiedze o tibii ;s.
W poprzednim konkursie kilku 'murowanych' kandydatow odpadlo [Tana, Adolphus] a wybrani zostali ci ktorym dawano mniejsze lub zadne szanse.
Obecnie osoba ktora jest dla mnie najlepszym kandydatem [kandydatka] jest Vaxxia.

Thero 20-08-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
To nie gery, tego forum nie trzeba rozkręcać :-)

Nie kręć ;).

@Topic
Na moderatora powinien pójść któryś z adminów, hyhy...

Dan the Automator 20-08-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Dziwia mnie troche glosy oddane na osoby znane glownie z IRCa, bo przeciez moderator powinien miec spora wiedze o tibii ;s.

Wcale nie sporą, a już napewno taką jaką ma np hoomik. Przciez zadaniem moda jest czyszczenie, a nie odpowiadanie na trudne tematy.

Gunir 20-08-2005 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido

No, jak juz topic jest to wypadaloby, nie?

spider-bialystok 20-08-2005 16:13

@Dobo
Mam inne zdanie na temat obowiazkow moda i dlatego moim ulubionym moderatorem jest Gremlin ;p.

Gonzo von Krenzel 20-08-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Cytuj:

Wcale nie sporą, a już napewno taką jaką ma np hoomik. Przciez zadaniem moda jest czyszczenie, a nie odpowiadanie na trudne tematy.

Właśnie... Wielu z moderatorów już od dawna nie gra w tibię... Od takich pytań są doświadczeni użytkownicy. Moderator - oczywiście - musi znać się na rzeczy, ale przede wszystkim jest od pilnowania porządku na forum. A do tego nie potrzeba wielkiej wiedzy na temat (w tym wypadku) tibii.

Ghost Nieudany 20-08-2005 16:41

Cytuj:

Jasne.
Moderator Multimediów i Grafik musi grać conajmniej trzy lata, inaczej odpada. ;d

Dr. Omader 20-08-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido

Dobry post to nabity post ;)

Raul 20-08-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik

Cóż za miła niespodzianka. ;)

@up
rotfl

@topic
Na moderatora powinna być wybrana osoba, która udziela się na tym forum. Niektóre osoby przez Was wybrane prawie wogóle tego nie robią. Są poprostu dobrze znane z #tibia.pl.

Ghost Nieudany 20-08-2005 17:20

Cytuj:

No, jak juz topic jest to wypadaloby, nie?

Tiaaa, typowe.

Jak założę temat "Ludzie z małym penisem, WPISUJCIE SIĘ!" albo "Ludzi robiących laski moderatorom proszę o wpis" to też się wpiszesz? Żałosne.

@Raul
Ale jak interpretować "udzielanie się na forum" w tym wypadku? Ma zostać wybrana osoba, która nabiła sobie 1k postów w miesiąc (w miarę sensownych) czy osoba, która ma ich 500, ale na jeszcze większym poziomie?

Shardzik 20-08-2005 17:21

Wszystko wróciło do normy, mała pomyłka była Gewof znów jest na liście ;p
Ale i tak Hóm prowadzi, więc Temat mógłbym zamknąc juz jutro, ale niech jeszcze będzie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
@topic
Na moderatora powinna być wybrana osoba, która udziela się na tym forum. Niektóre osoby przez Was wybrane prawie wogóle tego nie robią. Są poprostu dobrze znane z #tibia.pl.

Co to znaczy @ topic?
Ja nawet nie głosuje na nikogo, tylko zbieram głosy ;)...
Moim zdaniem dobrze że są znani z #tibia.pl, bo wiadomo jacy są, a nie jak np. Cors Ent, który nie jest ani znany, ani się często nie udziela, Userzy lubią jak ich nic nie zaskoczy...

Raul 20-08-2005 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@Raul
Ale jak interpretować "udzielanie się na forum" w tym wypadku? Ma zostać wybrana osoba, która nabiła sobie 1k postów w miesiąc (w miarę sensownych) czy osoba, która ma ich 500, ale na jeszcze większym poziomie?

Nie chodzi mi o to, że ten kto ma więcej postów, powinien być wybrany. Z Twojego porównania większe szanse według mnie ma osoba nr 2. To jest moja opinia. Osoba, która w przyszłości zostałaby moderatorem powinna być bardziej znana i rozpoznawalna z forum, niż z #tibia.pl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34.