![]() |
Energy Bomb :)
Tak jak w temacie ..... czy opłaca sie kupic czar ENERGY BOMB? i czy ludzie czesto to skupuja w bakpakach
|
Kiedyś był bardziej opłacalniejszy bo blokowano nim potwory tpu GS.
Teraz jest już mniej opłącalny- ot taki silniejszy fire bomb. Dobry na PK- samo przyjście kosztuje delikwenta 90 p + 30 hp na runde. W potworki też warto czasami sypnąć, lecz to nei ejst już to co przed update. Zamiast tego poelcałbym kupić cie 2 bp UH lub 1 bp SD BP EB chodzi po 4k |
ja nie chce teog kupowac ;] ja chce to tworzyc i sprzedawac i interesuje mnie czy na ANTICA ludzie to skupuja wogole :/
|
To zalerzy czy ci będą potrzebne bo jak kupujesz i nie używasz to już lepiej robić SD
|
@eerion: ?? Za energy field 30 hp za wejście + 25 hp "czkawka"...
|
Uwazam ze to nadal fajna runka. Co prawda nie zatrzymuje monstera do znikniecia ale daje ci z 5-6 sekund na ucieczke. Dobre przeciwko PK i zlurowanym gsom :).
|
Czaru nie ma sensu kupować - takie moje zdanie. Lepiej zaopatrzyć się w parę egzemplarzy, kupując je od jakiegoś gracza.
Jest to fajne w ucieczce przed PK, albo jak PKujesz ty. Walisz delikwentowi prosto pod nogi, tak, że jeszcze w to nie wchodzi, ale jest na sąsiedniej kratce. Ma dwa wybory - ominąć i stracić trochę cennego czasu albo wejść i dostać od e-fieldów i jak to Raynold mówi "czkawki". |
fajny czar
ja bym kupił aha i taki e weave jest też fajny:D
|
Runka jest spox
Jak najbardziej sie oplaca ... nawet na nowym swiecie jakim jest Azura jest zbyt na takie runki a mysle ze na starszych swiatach powinien byc wiekszy :D
Ja kupilem czar EB tylko poto zeby zrobic BP najwyzszemu lvl'owi na Azurze :P Me LiZuS PLX :D |
niom
E-Bomby byly wczesniej tylko urzywane do blokowania gsuw ale teraz jusz blokuja go tylko na kilka sekund ale dalej sa przydatne wrazie czego w czasie ucieczki czy jak jakis pk cie goni tym go pewnie i tak zniechecisz:D
|
hah jak spotkasz kilka gs na raz to nic tylko eb i uciekasz mozan tez nia wlasnie gs blokowac i walic z runkow
|
Cytuj:
Nastepnym razem radze sprawdzac co piszesz bo bedzie upomnienie za pisanie glupot. |
Cytuj:
|
To skoro jest taki temat, to napisze w nim:
Czy to prawda, ze na serwerach non-pvp wszystkie e,f-bomby, e,f-walle dzialaja tylko kilka sekund? Bo rozne zrodla roznie podaja (moze po jakims update zmienili?) |
Cytuj:
|
Jest to świetny czar lepszy od f-bomby tylko dla pacca ;( ale dobry blokowania gs samo przejście zadaje duże obrażenia:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Cytuj:
|
Jak chcesz kupic Fire bomb to kup przy okazji destroy field. Plecakami to ludzie tego nie kupuja, ale bardzo sie na wlasny oplaca. Ja Dwarfy guardy rozwalam tak, ze zudam Firebomb, zamykam im gdzwi przed nosem i one sobie po tym spacerują jak po zwykłej podłodze a exp sam leci. Jak chce przejść dalej to używam destroy field.
|
Kup i na gsy leć....
|
Na gs żeby isc to i czeba miec odpowiedni level ...bo jak masz "niski" :) to polegnieszz od gs choc bys mial 3 bp uh i 2 e-bomb.
A takie teksty kup i idz na gs ... Sam se kup i idz ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21. |