Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ciala w domkach ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47040)

targud 20-08-2005 17:41

Ciala w domkach ?

Mam Pytanko ...

W niektórych domkach ludzie sobie wykladaja np cialo zabitego dragona, czlowieka itp.
Wlozylem do siebie do domku cialo i sie rozlozylo
Jak to jest ze tygodniami lezy u kogos cialo dragona i ciagle jest takie same.
PS wiem na 100% ze nie chodza co chwile i nie wymieniaja ciala, poprostu one tam lezy.
Jak to zrobic ?

Bia!y 20-08-2005 17:47

Są takie miesjce gdzie respia sie takie ciała, i nie rozkładają się. Np. ciało smoka można przytaszyczyć z Dragon Landu koło Venore, respi się w pewnym miejscu (zwłoki oczywiście), co do ciała to chyba są gdzies w podziemiach Desertu.

Pijany zdeka jestem, jak jest jakiś bład to mnie poprawcie :P

Khan 20-08-2005 18:10

Wiesz Autorze? Mnie to tez intryguje.. Mieszkam w venore i co ide na amazonki, przechodze kolo domu a tam zezwłok smoka.. I bynajmniej nie rozkłąda się..

Zrobilem sobie podobny experyment - wlozylem 8 ludzkich szkieletów (bo ciał nierozlozonych nie mozna podnosic) oraz swiezoubitego elfa do plecaczka i zamknalem w depo.

Po tygodniu ludzkich trupow nie bylo, a zezwłok elfa był cały.

Hupe 20-08-2005 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bia!y
Są takie miesjce gdzie respia sie takie ciała, i nie rozkładają się. Np. ciało smoka można przytaszyczyć z Dragon Landu koło Venore, respi się w pewnym miejscu (zwłoki oczywiście), co do ciała to chyba są gdzies w podziemiach Desertu.

Pijany zdeka jestem, jak jest jakiś bład to mnie poprawcie :P

A moglbys zrobic screena z tym smokiem?? Znaczy z miejscem w ktorym sie respi, bo ja do tej pory myslalem ze to cialo mozna znalezdz niedaleko Kazz i wlasnie mailem po nie isc :(

Thimburd 20-08-2005 20:29

Jeśli dobrze pamiętam, to niedaleko Kazordoon w respie smoka na poziomie 0 to się respią zwłoki. Ale głowy nie dam (dawno tam nie byłem).

Descartes 20-08-2005 21:02

W Kazordoon jest coś takiego jak Dragoneaters Tavern - malutki pokoik z kilkoma ciałkami smoków. To jest po drodze do NPC Dwarf Guarda, który sprzedaje czary knightom.

Inoss666 20-08-2005 21:05

ekhm.. wystarczylo poszukac.. sam zakladalem identyczny temat ;] n/c

Elmer 20-08-2005 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
W Kazordoon jest coś takiego jak Dragoneaters Tavern - malutki pokoik z kilkoma ciałkami smoków. To jest po drodze do NPC Dwarf Guarda, który sprzedaje czary knightom.

Tak prawda ale ciała są za barjerką i nie można do nich dojść

@topic
Tak jak napisali inni. Ciała które się respią się nie rozkładają. Simple.

Ciunu 21-08-2005 20:13

Rozkładają się tylko ciała ludzi. Potwory nie rozkładają sie, a jeżeli widzisz ludzkie zwłoki to jest np.wild warrior.

ripper 21-08-2005 20:36

Było, do cholery, kilkanaście razy -.-
Rozkładają się ciała wszystkie oprócz tych które respią się (po rescie servera). Rozumiesz? Mam nadzieje że tak. Następnym razem POSZUKAJ!

Sozemego 21-08-2005 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer
Tak prawda ale ciała są za barjerką i nie można do nich dojść

@topic
Tak jak napisali inni. Ciała które się respią się nie rozkładają. Simple.

jedno cialo z tamtad mozna wziasc :p

adoba 31-08-2005 19:05

to podacie mi mapke gdzie jest cialo nie gnijacego smoka jak najblizej ab

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10.