![]() |
Notki, odnośnie: "Wystaw mi notkę plxxx!"
Nie rozumiem tego… bardzo dużo ludzi na forum ma w podpisie „wystaw mi notke plx”. Może ktoś powiedzieć, co tu się dzieje? Nie rozumiem tego… po wuj ci te notki, jak gościowi się spodobasz (mądre wypowiedzi itd.) to ci wpisze tą notkę. Nie lubię ludzi, którzy piszą „uważasz, że jestem głupi? Napisz mi notkę”. Żenada… czekam na wyjaśnienie tego całego szumu.
|
Cytuj:
|
Nie podoba sie??
Walnij sie w leb i wyrzuc kompa za okno, pomoglo??? nie?? to idz sie leczyc czlowieku =.= |
Tylko, że nie każdy wie o takiej możliwości jak wystawienie notki albo nie wiedzą jak ją wystawić.
@Down Tak samo jak ja ;) :cyclops: |
@Up: Na przykład ja dowiedziałem się o czymś takim po pól roku siedzenia na tym forum. :)
|
A ja bardzo lubie dostawać notki :)
Wystaw mi notkę plx! A tak serio - nic do tego nie mam. Przynajmniej wiem co o mnie myślą ludzie. Notki są zdecydowanie lepsze niż "plus czy minus to jedyne co widze" |
Cytuj:
@Topic To jest tak jak nabijanie postów, chcą napisać to napiszą, nie to nie ... Koniec. |
Same notki to dobry pomysl, ale takie 'blaganie' o notki bywa irytujace, fakt.
|
Ludzie mają taką naturę że lubią być chwaleni.
Ja też chociaż nie mam w podpisie "napisz notke plax" ;) |
Byłbym za wycofaniem możliwości pisania notek. Stwarza to tylko nie potrzebne problemy i kłótnie na forum.
|
Jakie znowu kłótnie? -.=
|
Notek byłoby o wiele więcej bez zbędnych linków w podpisach, gdyby napisanie jej doliczało się do ilości postów. ;)
|
@Up
Albo jakby za napisanie 100 notek dostawaloby się duży czerwony guzik z napisem "popsój foróm jurz dziś!" Cytuj:
@Topic Cokolwiek by nie bylo (notki, plus i minus) to ludzie i tak będą to "promować". Proponuję, więc nie zaczynać niepotrzebnej dyskusji i zamknąć temat. EDIT: Skoro już to czytacie: ZiĄąĄą WpIsHcIe Mi NoTkI PlXxX!!1 br? |
Cytuj:
@Topic : wylacz podpisy i masz spokoj. Ew. mozna zrobic uzytkownikowi na zlosc - wystawic mu notke w stylu "uzytkownik musi sie dowartosciowac iloscia notek, wiec prosi o nie nawet w podpisie" ;) |
@Thero & Nekro
Mi to rybka - ja slucham metalu, nie hh :) |
"Plus i minus to jedyne co widzę, plus i minus to jedyne co słyszę, pluuus i minus to jedyne czym żyję, ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem!" Tylko kontunuuję, "śpiewanie" na forum to całkiem fajna sprawa ;). Psycho-rap rox enyłej.
@Topic Kiedyś Badzo miał taki podpis z takim błagnaiem o notkę :) btw. fri notka plx! Powinniśmy zrobić przyjemność autorowi tematu i wszystkie błagania pisać na biało, jakby ktoś chciał na to patrzeć to no problem :D. |
ludzie lubią nabijać duże cyferki, czy to na mandacie za szybką jazdę, czy w ilości czegoś.. po prostu chcą mieć czegoś w nadmiarze, taka już natura prostego człowieka..
gdyby liczyła się nie ilość a jakość u wszystkich to 2/3 notek pewnie by się w ogóle nie pokazało, tak samo jak 70% postów ;) a w notkach można zobaczyć z kim ma się doczynienia, nie chodzi już o to, co ktoś mówi o sobie, jakie ma o sobie mniemanie, ale o to co inni o nim mówią, jak go widzą, za co cenią a za co nie lubią - ot taka plakietka informacyjna :) portret psychologiczny.. mnie tam podpisy o notki nie irytują :P po prostu olewam je, a patrzę jedynie na te, które są ciekawe.. co nas nie zabije, wzmocni nas.. plus i minus to relikt przeszłości.. niech żyją równania różniczkowe! :evul: (a ja ani metalu ani hh... gothic-folk rules :P) @down zmiana takiego stata.. a to już nie podchodzi pod nadużywanie władzy? :evul: d. Taube |
@thero
ja raz mialem podpis: nie wybrali mnie modem, trudno trzeba bedzie z tym zyc.. i jakis mod mi zmienil na: buu.. jestem taki żałosny.. hehe - no coś w tym jest co mowil :) |
@Taube
No, masz rację, ale czasami miło jest, jak się dostanie notke... Wiesz co ludzie o tobie myślą, co masz w sobie poprawić, jaki jest twój wizerunek na forum (i takie tam inne dziadostwa :P). Choć rzeczywiście jest z lekka wkurzające wielkie "PLX, WSTAW MI NOTKĘ" w podpisie, to wcale nie dziwię się tym co tak robią. Sama od czasu do czasu zerkam, czy nie mam nowych notek ;). @down Przepraszam, nie zauważyłam, że sie powtarzam... |
Ja zerkam pare razy dziennie ;)
A tak serio to tak jak mowilem juz raz, i powtorzyła (nieswiadomie) koleżanka, fajnie dostac notkę. :) Wiesz jak wyglądasz na forze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |