![]() |
Dobre pk by Twistah
Więc film nie jest muj bo nie umiem tak dobrze pekować narazie ;]
http://rapidshare.de/files/4183267/TeamOwnage.rec.html Moim zdaniem bardzo dobre pk i dobry loot 100% oWnEd Br ;) |
poprostu brak mi słów! SUPER!! najlepsze bylo jak ten 41lv palek chcial was ubic :P HAHA to jedne z najlepszych pk jakie widziałem!
|
Gz!
WIELKIE GRATZ temu kto nakrecil ten film...kocham pk sorcem :D
|
O kurde człowieku, więcej takich!!. Najlepsze pkowanie jakie widziałem, najlepsze jak pod koniec zabiliście tego palka, nie zdążył sie uhnąć ;]
|
Powiem krótko i na temat: nice pk =]
|
:)
Gdyby więcej, było takich ludzi jak ty... modkowie byli by bezrobotni... wielke GZ :) :) :) more... more...
|
Nice PK I locik tez dopisal filmik mial duzo akcji i naprawde milo sie go ogladalo
|
Super filmik , gratz loota xD
nice , nice ;) |
I to sie nazywa profesjonalne pk'owanie ;) Niektórzy ludzie widac nie potrafia sie uhac :D (np. ten 38 knight) Padaly wysokie lvle, zespół był bardzo dobrze zgrany no i wogole wszystko super ale zawsze musi psuc zabawe jakis h-lvl :/ GZ
|
lol .. wszyscy piszą do założyciela tematu ze super pk odwalił etc. a on napisal ze to nie jego filmik .. Twistah od pewnego czasu daje bardzo dobre filmiki pk , róznymi postaciami .. umieszcza je na www.tibia.de/forum .. btw. co do filmiku to jest taki jak inne jego filmy .. czyli za***isty ;D, Twistah na Prezydenta :P
|
@up i po co to muwiłeś xD fajnie było wiedzieć jak mi gratulują że mistrzuniu znalazł filmik <JOKE> ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |