Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pallek używa czaruw dla sorcera !!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47074)

Wojtassek 20-08-2005 22:15

Pallek używa czarów dla sorcera !!!!

oto link komentowac lol :p http://rapidshare.de/files/4185130/Summon.rec.html

Huo 20-08-2005 22:16

Stary wyjdź. Błagam cię idź do szkoły i poucz się J. polskiego.
:/

Maxi skywarien 20-08-2005 23:00

Loool to bug jakis chyba...

Thimburd 20-08-2005 23:10

To nie bug! Postać została założona w 1998 roku i ma poprostu stare możliwości. Dziwne, że CipSoft tego nie naprawił :|

pkr 20-08-2005 23:13

co to kutwa ma byc?!?!

pijany rolnik 20-08-2005 23:15

LOL

140 pall summonuje monka -.-

Thimburd 20-08-2005 23:15

Przecież mówiłem. Wiele starych postaci ma dziwne umiejętności. A Cipy śpią...

Cromak 20-08-2005 23:16

Sadzac po liczbie sciagneic film z tibia.de

Hmm Antica to akurat tam nic wielkeigo jak tam gdzies biega druid z UE.

Widac stary gracz, kiedys czary uczylo sie z takich kartek a nie kupowalo w sklepach, i on sie naucyzl z takich kartek ale to bylo dawno temu tak smao jak ten gracz jest stary.

Cytuj:

This character was created in 1998 and has had the same owner since.
Z tibia.com

Up
Nie ma cie co pisac emailow do cipow bo i tak nic za to nie dostaniecie.

ZPogrzebalem troche i znalalzem:D. Tak sie keidys spellow uczylo.
http://www.tibia-alumni-society.net/...pellscroll.gif

Źródło: cobalt-tower

Thimburd 20-08-2005 23:22

A ja chcę pisać @ do cipków? :) Nie mam zamiaru gadać z takimi idiotami. :P Na Antice cuda się dzieją ludzie, cuda. Runa 100 strzałowe, ultra czary, czary nie tej profesji, stare itemy... :x Tam jest taki bajzel, że się grać nie opłaca.

danio joker 21-08-2005 00:54

No nóób plx

Powiem jedno do wszystkich noobków. Nie wiecie ze te summony byly kolesia krecacego filmik?:> Mozecie sprawdzic ze np. skunks nie przejdzie przez kwiaty a monk zostal traoniety przez roty He Mana i Skunksa <lol>. To nie zaden BUG!!

Yours Danio P(r)oland RoX

Kaktusior 21-08-2005 01:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez danio joker
Powiem jedno do wszystkich noobków. Nie wiecie ze te summony byly kolesia krecacego filmik?:> Mozecie sprawdzic ze np. skunks nie przejdzie przez kwiaty a monk zostal traoniety przez roty He Mana i Skunksa <lol>. To nie zaden BUG!!

A jak wytlumaczysz GEB ? :) :D 8o

PinGOnE 21-08-2005 01:53

Pozatym jest pokazane jak przyzwal sobie Deera xD beka nie wiem czy to nie fake ale śmiechowe jest ... ciezko mi uwierzyc :D

tadel 21-08-2005 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez danio joker

Yours Danio P(r)oland RoX

stary za***isty jestes, a nie zauwazyles w tym filmiku takiego czegos jak utevo red deer albo exevo gran vis lux??

Verblade 21-08-2005 02:37

Są tylko dwie możliwości monk jest tego łepka co kręcił film albo ten pall używajac runy convice creature zauroczył sobie monka i wyropował....a nie żadne bugi, a autor tematu niech wezmie słownik ort. "czaruw" nie kalecz jezyka :)

Lindlay 21-08-2005 03:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
A ja chcę pisać @ do cipków? :) Nie mam zamiaru gadać z takimi idiotami. :P Na Antice cuda się dzieją ludzie, cuda. Runa 100 strzałowe, ultra czary, czary nie tej profesji, stare itemy... :x Tam jest taki bajzel, że się grać nie opłaca.

Czlowieku, skoncz.

PinGOnE 21-08-2005 06:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verblade
Są tylko dwie możliwości monk jest tego łepka co kręcił film albo ten pall używajac runy convice creature zauroczył sobie monka i wyropował....a nie żadne bugi, a autor tematu niech wezmie słownik ort. "czaruw" nie kalecz jezyka :)

A Ty naucz się ogladać filmy ze zrozumieniem. Jakbyś nie zauważyl to na 7 minucie filmu paladyn przywołuje deera za pomocą "Utevo Res" a później strzela z GEB. Wady umiesz wytyczać, a widać sam rozgarniety bardzo jesteś.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Czlowieku, skoncz.

Dlaczego ma skończyć? Z tymi runami to akurat prawda, a o to że na Antice są żadkie itemy to też chyba sie nie masz po co przyczepiać. Jeśli chodzi Ci o "czary nie tej profesji" to dowód masz na załączonym filmiku.

PS. To że pisze "dowód masz na załączonym filmiku" to nie znaczy że wierze w autentyczność :P

Ninusek 21-08-2005 10:40

ja mysle ze to może być fake... przecierz był kiedys filmik (niepamietam czy to na tibia.de czy na tibia.pl) gdzie koles na rooku wykonal quest na spike sworda, dwarven shielda i iron helmet! w tym przypadku może być tak samo :p

Ps: mogles dodac ze to filmik z tibia.de :]

Thimburd 21-08-2005 13:16

Ja nie wiem po co ta dyskusja. Jest oczywiste, że postać jest stara, z 1998 roku i POSIADA CZARY ZAKUPIONE WTEDY. Więc gość do dzisiaj ma te czary. I film to nie fake na 100%, takiego fake się nie da zrobić, a ten film ze SpikeSwordem to nie był, że on go wykonuje, tylko jak pokazuje na dachu te itemy z "questa" co każdy może zrobić sam. A na Antice JEST bajzel, więc nie będę kończył.

Verblade 21-08-2005 13:28

A ja wam dam chyba filmik z otka pod 7.5 tylko sobie tibiecam skonfiguruje bo juz kiedys dawalem z TDA filmik wiec wiecie...:)

..Kajzer.. 21-08-2005 19:07

To nie jest wcale zaden bug... kiedy zamiast kupowac czary w sklepach .. uczylo sie ich z takich kartek i teraz ten palek ma czary takie jak sorcerer... Ta postac byla zalozona bardzo dawno temu ;) jescze wtedy kiedy :D magic sword wypadal z trolla ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04.