![]() |
Pallek używa czarów dla sorcera !!!!
oto link komentowac lol :p http://rapidshare.de/files/4185130/Summon.rec.html
|
Stary wyjdź. Błagam cię idź do szkoły i poucz się J. polskiego.
:/ |
Loool to bug jakis chyba...
|
To nie bug! Postać została założona w 1998 roku i ma poprostu stare możliwości. Dziwne, że CipSoft tego nie naprawił :|
|
co to kutwa ma byc?!?!
|
LOL
140 pall summonuje monka -.- |
Przecież mówiłem. Wiele starych postaci ma dziwne umiejętności. A Cipy śpią...
|
Sadzac po liczbie sciagneic film z tibia.de
Hmm Antica to akurat tam nic wielkeigo jak tam gdzies biega druid z UE. Widac stary gracz, kiedys czary uczylo sie z takich kartek a nie kupowalo w sklepach, i on sie naucyzl z takich kartek ale to bylo dawno temu tak smao jak ten gracz jest stary. Cytuj:
Up Nie ma cie co pisac emailow do cipow bo i tak nic za to nie dostaniecie. ZPogrzebalem troche i znalalzem:D. Tak sie keidys spellow uczylo. http://www.tibia-alumni-society.net/...pellscroll.gif Źródło: cobalt-tower |
A ja chcę pisać @ do cipków? :) Nie mam zamiaru gadać z takimi idiotami. :P Na Antice cuda się dzieją ludzie, cuda. Runa 100 strzałowe, ultra czary, czary nie tej profesji, stare itemy... :x Tam jest taki bajzel, że się grać nie opłaca.
|
No nóób plx
Powiem jedno do wszystkich noobków. Nie wiecie ze te summony byly kolesia krecacego filmik?:> Mozecie sprawdzic ze np. skunks nie przejdzie przez kwiaty a monk zostal traoniety przez roty He Mana i Skunksa <lol>. To nie zaden BUG!!
Yours Danio P(r)oland RoX |
Cytuj:
|
Pozatym jest pokazane jak przyzwal sobie Deera xD beka nie wiem czy to nie fake ale śmiechowe jest ... ciezko mi uwierzyc :D
|
Cytuj:
|
Są tylko dwie możliwości monk jest tego łepka co kręcił film albo ten pall używajac runy convice creature zauroczył sobie monka i wyropował....a nie żadne bugi, a autor tematu niech wezmie słownik ort. "czaruw" nie kalecz jezyka :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
PS. To że pisze "dowód masz na załączonym filmiku" to nie znaczy że wierze w autentyczność :P |
ja mysle ze to może być fake... przecierz był kiedys filmik (niepamietam czy to na tibia.de czy na tibia.pl) gdzie koles na rooku wykonal quest na spike sworda, dwarven shielda i iron helmet! w tym przypadku może być tak samo :p
Ps: mogles dodac ze to filmik z tibia.de :] |
Ja nie wiem po co ta dyskusja. Jest oczywiste, że postać jest stara, z 1998 roku i POSIADA CZARY ZAKUPIONE WTEDY. Więc gość do dzisiaj ma te czary. I film to nie fake na 100%, takiego fake się nie da zrobić, a ten film ze SpikeSwordem to nie był, że on go wykonuje, tylko jak pokazuje na dachu te itemy z "questa" co każdy może zrobić sam. A na Antice JEST bajzel, więc nie będę kończył.
|
A ja wam dam chyba filmik z otka pod 7.5 tylko sobie tibiecam skonfiguruje bo juz kiedys dawalem z TDA filmik wiec wiecie...:)
|
To nie jest wcale zaden bug... kiedy zamiast kupowac czary w sklepach .. uczylo sie ich z takich kartek i teraz ten palek ma czary takie jak sorcerer... Ta postac byla zalozona bardzo dawno temu ;) jescze wtedy kiedy :D magic sword wypadal z trolla ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |