Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mumifikacja :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47108)

Pell Darith 21-08-2005 12:20

Mumifikacja :P

Mam pytanie... Gdzie mogę znaleźć pojedyńczy resp mumii na FACC area (byle nie PoH :)) ? Czy waszym zdaniem opłaca się na nie chodzić dla lootu (tzn. wszystkich tych świecidełek i talizmanów, które z niej wypadają) ? I końcowe pytanie: Czy jeśli już bym wiedział gdzie jest pojedyńczy resp (o ile takowy istnieje...), to czy poradził bym sobie z nią w składzie 2 sorków - po 25 lvl, z niezgorszym EQ i... powiedzmy bp UHów? Jakich hitów mogę się spodziewać z jej (mumii) strony ? Z góry dzięki za odpowiedzi !!

morwi 21-08-2005 12:34

nie wiem czy jest pojedynczy resp, ale wiem ze na quescie nie daleko veno jest kilka w malym pomieszczeniu.... co do hitow to raczej duze byscie dostawali. chyba nie chcecie ich bic "recznie" co nie? a dla lootu nie oplaca sie chodzic...

sir Tifejo 21-08-2005 12:34

Dla FACC pojedynczych spawnow nie ma. Jedyny spawn [5x] jest na qescie niedaleko bloodherba.
Ogolnie mumie daja duuuuuzo gp, a te talizmany sa nic nie warte. Natomiast wszystkie "swiecidelka" [chodzilo Ci o czarne perly?] to wypadaja zadko, i moim zdaniem [na spawna 5x] sie nie oplaca chodzic.

Pozdro.

Pell Darith 21-08-2005 13:03

Thx ! ale czy w okolicy zejścia do tej jaskini z questem nie ma czasem GSa ? Bo jego to napewno nie przeżyje... Acha ! Ile trwa taki paraliż, rzucony przez mumię ? Tyle samo ile czar Paralize ?

morwi 21-08-2005 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pell Darith
Thx ! ale czy w okolicy zejścia do tej jaskini z questem nie ma czasem GSa ? Bo jego to napewno nie przeżyje... Acha ! Ile trwa taki paraliż, rzucony przez mumię ? Tyle samo ile czar Paralize ?

gsa tam nie ma, a paraliz nei wiem ile trwa, ale zawsze mozna rzucic exrure or smth ;)

DR.UTi 21-08-2005 13:07

Można spotkać 1 mumię na terenach podziemi Dark Cathedral

Markx 21-08-2005 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Dla FACC pojedynczych spawnow nie ma. Jedyny spawn [5x] jest na qescie niedaleko bloodherba.
Ogolnie mumie daja duuuuuzo gp, a te talizmany sa nic nie warte. Natomiast wszystkie "swiecidelka" [chodzilo Ci o czarne perly?] to wypadaja zadko, i moim zdaniem [na spawna 5x] sie nie oplaca chodzic.

Pozdro.

To nie jest Jedyny spawn.

Draconia, Dark Cathedral, Quest pod Veno.

Arathorn 21-08-2005 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DR.UTi
Można spotkać 1 mumię na terenach podziemi Dark Cathedral

Tak w otoczeniu w ****u dark monków i witchy, ale mumia jest jedna x)

Dla dwóch sorców na lvlach ~25 to ten spawn 5x mumia jest ladny na gfb, jeden schodzi na dol i gfb, a drugi go ropa. Co do lootu to się opłaca nie dla świecidełek i innego gówna tylko dla kasy której z mumi sporo wypada, tyko że na takim spawnie to mizerny exp, jednye dobre miejscówki do expienia na mumiach to niestety tomby, do których już potrzeba PACC.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.