![]() |
Sergio Demonslayer
Sergio byl 134 elite knightem i plasowł się na 2 miejsscu w experience.Jest to już chyba 4 osoba ,która dostała deleted na Valori i każda z nich byla w Boundzie :P:P
Nie wiem po co oni to robią ,aż się łezka w oku kręci gdy pomyślimy stracić 100+lv ....... O to link do jego filmiku kończącym tibie: http://rapidshare.de/files/4079680/S...layed*****.html |
czemu *wmv??? wiesz ile to sie sciaga??!! nie chce mmi sie tego sciagac...:/
|
Gralem dlugo dlugo na valori ... gralem Kajzer teraz szprzedalem postac... I znalem troche sergio ... szkoda mi go troszeczke.. ale ten delated to jego wina ...Filmik za***isty ... MUZA NAJLEPSZA :)
|
Najlepszy filmik jaki widzialem muza pod film niezle zgrana tylko pogratulowac. Szkoda goscia bo lvl osiagnoł.....
|
żal mi go...
|
up 3x@
Elo Kajzer czemu sprzedales chara:P teraz jakis nowy owner zjechal ja-.- topic@ Fajny filmik :D lubie wmv:) ale szkoda go:( kiedys bylem z nim na Demonach:] spoko ziom i szkoda chara |
Jestes za***isty
Czlowieku : YOU ARE THE BEST!!!
Hmm... To byl najlepszy film vmw jaki w zyciu widzialem bardzo cie podziwiam. Muza byla idealnie poprostu dobrana chcialbym z Toba pogadac jak masz czas to napisz na priv msg ;] Masz robic wiecej takich filmów! |
Poprostu ZAJEFAJNY FILMIK !!
|
Dzieki ;]
i go to bardzo szkoda fajny typ był i mój prtektor a tera .... Nowego bede musiał znaleść X( :P A mnie nie pytaj czemu w wmv to Sergia filmik :P:P , a Ja sądze ,że filmy w wma są ciut lepsze niz z tibi cam:P |
....
Filmik ... Brak mi slów ... Taki wypas :D:D Tylko szkoda mi tego ziomka ... Wyrazy wspóczucia ...
|
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie moge ściagnąc limit przekroczony wrzuc jeszcze raz
|
Hmm... chyba co godzine jest od nowa limit :] nic nie da ,że wrzuce go jeszcze raz ale spróbuj pózniej ;) ;) ;)
|
A ja sie bardzo ale to bardzo cieszę. Ten koleś należał do gildi Power abuser i robił co chciał na servie, a teraz skończyła sie zabawa w PA
|
@kasztan
tak zdecydowanie filmy vmw sa lepsze bo z muzyka Tibia nabiera smaku ;]
niektóre filmy mi nie odtwarzaja :( nie wiem czemu leci muza a obrazy nie ma jak np. film z wojny na solerze Last Vampires ) lokk tibia.de) nie wiem czemu.... |
Up@ Zgadzam sie z tobą
Takich Power Abuser powinno sie banowac czesciej. Wcale mi go nie szkoda, ma to na co zasluzyl!! |
Film piękny ale jak slysze solkrin to mi sie niedobrze robi ;P Kiedys chcial delete mi chara ale dal mi na miech po rozmowie zbanowal wiele osob i robi to co do niego nalezy chyba jako Jedyny Gm o jakim slyszalem w akcji oprocz (Donkiena .... :P)
|
filmik fajny ale go zabardzo nie żałuje jak chciał strugać bosa i zastraszać ludzi to teraz ma 4 lv (zaczoł od nowa ja bym sie załamał) można tylko żałować tego że taki lv i eq stracił to jest przestroga dla reszty boundów niech nie wymuszaja na ludziach czegoś czego puźniej bedą żałować
|
Spox filmik .. tylko najbardziej boli mnie to że .. miałem transfer 37,4 KB/s :s
|
Film nic specjalnego, muzyka do gustu mi nie przypadła (nie lubie lp). Kolesia szkoda mi nie jest. Nie przestrzegał TibiaRules to ma pecha.
|
O qrwa!!!!
Za***isty film!!!! Ludzie robcie filmu w ***** bo sa za***iste! I ta muza!! Mi az sie lza w oku zakrecila jak go ogladalem!!! A ta rozmowa z GM'em! Boshe ekstra!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |