Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   odkryłem sekret :] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4716)

Xanatos 14-04-2004 22:18

odkryłem sekret :]

hyhy
odkryłem sekret... a wy nie :P
odnośnie fishingu :)
odkryłem, że ryby mają respown <lol>
jak łowisz, to nawalaj w jedną kratkę aż złowisz rybę, potem przejdź na następną i tak dalej... (w kratce w której już złowiłeś rybę... uda Ci się złowić następną dopiero za kilka minut..)

prawda że jestem the best? :]

@LISEK
ale tak nie jest :] - powyższa metoda jest przetestowana...

L..i..S..e..K 14-04-2004 22:22

Jasne , ciekawe dlaczego ?? przecież ryby powienny sie przemieszczać jak potworki :D

Tikozax 15-04-2004 07:45

Lisek masz racje ale to chyba byloby trudne do wykonania, nie wiem :) =]

Munkol 15-04-2004 07:49

Heh z rybami niestety prawda (a co do szkieletow :/ gdzie je odkryles?)

Pyzior 15-04-2004 09:21

A ja znam duzo lepszy sposób , ale nikomu go nie zdradzam a ten sposub to juz slyszalem o nim. 8)

Bofedojo 15-04-2004 12:48

Ale ta taktyka jest nieoplacalna bo walac 1 min. w jedne miejsce zlowisz 1 rybke, a walac w rozne miejsca zlowisz ich 5.

Dan the Automator 15-04-2004 13:27

Sekret to to nie jest :/ Ja np wiedziałem od tym od dawna - prosty sposób na udowodnienie - ustawcie żeby rybak łowił w jednym polu, a żeby łowił "losowo" a potem porównajcie wydajnośc...
... albo wystarczy porównac jeziorko przed Venore depo, a jakis bezludny kawałek wody...

Gangrel 15-04-2004 13:48

Top kjest sekret dla idiotow. Każdy kto choć troche myśli zgadnie, że łowiąc w tym samym miejscu zlowi mniej.

Xanatos 15-04-2004 20:45

yeah...
co miałęśna myśli mówiąc "ustaw"??
bo ja znam tylkometodę nawalania w wędkę i w wodę...
da się to jakoś zmechanizować?

a tak wogle to gratuluje Ci gangrel....
jesteś na prawdę inteligętny... [bi maj frjend]
logika tak sprawdza się może w realu... ale w tibii wcale się nie musi sprawdzić...

Bambuko 16-04-2004 15:29

Rybak to program do cheaterowania. Można nim bardzo szybko łowić ryby. Oczywiście jest nie dozwolony, ale do udowodniania teorii rybnych można go użyć...

Tikozax 16-04-2004 15:34

Wedlug mnie temat moze juz byc zamkniety, co wy na to ?

Zgredzio 16-04-2004 15:47

Torche tępy wniosek

Dan the Automator 16-04-2004 16:33

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
Rybak to program do cheaterowania. Można nim bardzo szybko łowić ryby. Oczywiście jest nie dozwolony, ale do udowodniania teorii rybnych można go użyć...
hmm mówimy o tym samym?
Rybak - projekt polskiego gracza, pod tą samą ksywką, nim tibiaGG stała sie tak popularna jak teraz, wszyscy używali Rybaka. Jest to poprostu macro ( z możliwością konfiguracji) do łowienia "makroli" :D

Vemlekos 16-04-2004 20:19

ryby mają resp obszarowy a nie w kratce

według mnie ryby mają resp obszarowy a nie w kratce bo to by było śmieszne ja zostawiłem na testa autofishing z gg i w ciągu 10 minut 1 ryba ta pierwsza
(na testa na rooku)

Bambuko 16-04-2004 20:22

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dobo
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
hmm mówimy o tym samym?
Rybak - projekt polskiego gracza, pod tą samą ksywką, nim tibiaGG stała sie tak popularna jak teraz, wszyscy używali Rybaka. Jest to poprostu macro ( z możliwością konfiguracji) do łowienia "makroli" :D
Tak, mówimy o tym samym. Napisałem tak, żeby zrozumieli a nie potem kolejne pytania "macro?":P

Raluvuxa 16-04-2004 20:36

Też mi sekrtet.Czy nie lepiej łowić przez 1 minutę w różnych miejscach i złowić np. 8 ryb niż łowić 5 min. i złowić 1 rybę :rolleyes:

Kazardon 16-04-2004 21:53

Ja mysle ze to jest jebniety sposób bo po co tak lowic jak mozna se porzucac w inne miejsca?? :P

Acid Drink 17-04-2004 03:07

a to w tym momencie wydaje mi sie dziwne, bo jezeli moj skill wynosi 50 (pare) to jezeli lowie w jednej kratce to trafienie w rybe powinno byc wmiare czeste (niewiem jaki jest przewidziany najlepszy skill ale jezeli bysmy zalozyli ze 200 to powinienem trafiac raz na cztery zazucenia, a tak niestety niejest), zreszta lepszym efektem jest jednak jak lowi sie na chybil trafil, przynajmniej niewymaga to tak wielkiej koncentracji jak szukanie caly czas tej samej kratki w wielkiej powiezchni tego niebieskiego :P

Bigvirus 17-04-2004 15:33

glupota

To jest nieco mala glupota jak ktos lowi ryby w tym samym miejscu to wie ze nie zlowi tam rybki tak szybko bo ich tam nie ma logiczne to co nie?:D

limenu 17-04-2004 18:15

przetestowalem tom metode i niezle idie lowienie ;p
69 rybrk zlowilem, bo systematycznie, kratka po kratse przeszukiwalem.
Czy skile w fishingu rosnom tylko jak się ma wętke w ręku albo plecaku? Bo lubie lowić mając ją obok siebie(bliżej do wody) ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32.