![]() |
Fortera team na hero
Z gsów nie było loota więc postanowilem wybrac sie na hero.
Niestety all team dedl ;( http://rapidshare.de/files/4221642/H...rtera.rec.html comment plx |
='(
='( ='(
Chciwosc nie poplaca~!!!!!!!! Jak obejrze dam edita... ale cos mi sie wydaje ze nudne bedze :P Edit@ az takie nudne nie bylo ... G-r-a-t-z lootu <lol><rotfl> szkoda ze padliscie ;( ;( ;( mnie rozbroilo Nagzul master: Jaka to melodia ?? LOL XD XD XD |
Nawet fajny hunt szkoda , że loot nie dopisał no i ten dead... :(
|
po prostu mieliscie pecha =/ loot sux no i jeszcze ten dead
|
gdyby nie ten ded to bylo by w porzo. I jeszcze tylko loot lepszy :)
|
Kurde gralam kiedys na forterze znam pare osob. ALe skonczylam grac porozdawalam itemki za free kumplom i nie tylko i pekowalam :P Ale nielubie grac na swiatch pvp Teraz gram na non-pvp (calmera) i jest spox. Ale czasemi troche mi smutno bez pk-owania :> :]
|
huh
ale was skaraly te dragonki..combo plx a tak poza tym filmik nudny jak to hero :p
idzcie na wl spawn albo bieganego :D |
Sorc nie mial fooda na huncie. Brak fooda=brak many=brak mana shielda=dead na 3x dragon. to jest normalne. nastepny raz zabieraj mana fluidy albo zarcie :p powodzenia na nastepnym huncie
|
thx za rade melon byłem pierwszy raz i nie wiedzialem nastepnym razem sie zaopatrze a tak pozatym juz odrobilem level :p
|
Hunt może być ;) Ale jak na Hero przystało.... Nuuuuudyyyyyyy :P
... Szczerze to byłem Zdziwiony, że nie poradzili¶cie sobie z 2 ( potem 3 ) dragami :P Jednak gdyby nie Deady to Hunt był by do zniesienia ;] PS: Shit loot :P Ale nie ma co sie przejmować, okolo 1 hunt na 5 okazuje sie udany :P ( w moim przypadku ) Ps2: Depraved Lunatics RoX ;) |
Yeah
Hero hunt sma w sobie nawe nawet ale te dedy :/ loot tez nie dopisal
Neth Reth Fortera "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) |
hunt jak hunt
nie bylo najgorzej :P szkoda tylko ze zaliczyliscie dedy :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |