![]() |
Single Slash
Nie wiem czy był już taki temat, w kazdym razie nie znalazlem..
Osobiscie nie lubie nabijania postow, ale jestem ciekaw wiec pytam. Otóż były już best hit, best hit na rooku, best monster solo, best monster team.. a ten temat tyczy się - Best Monster Single-Slashed, czyli Najlepszy Potwór Ubity (Od Początku Do Końca) Jednym Ciosem (oczywiscie pod pojęciem 'cios' mam na mysli uderzenie mieczem, kijem, toporem, pięscią lub strzał z łuku lub kuszy. Innemu slowy, wszystko oprocz magii. Ringi SĄ dopuszczalne) Ja osobiscie nie mam sie czym pochwalic, bo najlepszy potwor ss u mnie to chyba amazonka.. Ale ja wierze, ze wy cos wymyslicie :) |
Ja ubiłem tak dwarfa :baby:
|
Ja raz tylko rota :(
|
Chyba tylko Solda my skills sux so much :(
|
Valkyrie. (nabilem sobie posta w temacie o tibii)
|
yy.. chodzici ci o to: Jakiego potworka wziełes na jednego strzała?
Jeśli tak .. to nie mam sie czym pochwalić :) Rota, dwarfa, soldiera ... I takie tam podobne potwory to sie bierze na 1 strzal moim najtem lub palkiem :) |
Rota tylko :(
|
Fire devil <- dostał 200 z d lancy przy skillu 77 bez ringa.
|
Potwór którego zabiłem jednym ciosem ?No to tak:
Dwarf Soldier,Minotaur,Mino Archer,Mino Mag,Amazonka,Valkiria,Larva,Elf Scout,Orc Spearman...i to nie wszystko... |
Eee.. stara postacia dwarf xD ale teraz skiluje ostrooo to pochwale sie puzniej :)
|
starą postacią to ... spearman (105) mino (100) i to chyba tyle..
|
no .. to widze amazonka (110) to nie taki zły wynik..
Dobra - gohan, serio wziales minomaga na 1 cios? |
Tak to niewiem ale solda na hita z f-axe a z d-lancy niepamietam :P co na hita
|
Mój to orc warrior z FS`em a tak poza tym to nie wiem jak mozna ze swordem 52 wziac soldiera na 1 cios
|
edit :
najlepszy - shaman najwytrzymalszy - valka |
ja nie mam się czym pochwalić(niestety sorc) najlepsze co zabiłem na 1 hit to był rot i to nie wiem jakim fuxem bo je zawsze bije tak że im zostaje hp ale minimalnie ale cieszę się z tego wyniku
|
Ehhh... Spelle się nie liczą więc nic wielkiego nie będzie. Palkiem się zdarzało MinoArcha, OrcaWarriora, DwarfaSoldiera i jakieś tam pomniejsze śmieci w stylu Dwarfa, szkoda że spelle się nie liczą xD
|
Hm...
Z reguly byly to amazonki, orci warriory, minoski, ghoule, dwarf, dwarf soldier hm... tyle:> (niepamietam wiecej):D |
Mój rookslayer z fistfightingu na ciosa rozwalił rata ;)
13 knajcik mój stary na ciosa rozwalił amazonkę ;) 14 palek na ciosa rozwalił amazonkę 39 knajt na ciosa rozwalił slajma (chyba slajma ;) |
No, chyba będzie Slime (Według expa i życia) oraz Hunter (według siły).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |