Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Miss i Mister forum - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47193)

Gufat III 21-08-2005 23:18

Miss i Mister forum - Komentarze

Jak Kamos chciał, zakładam ten temat. Tu możecie walnąć solidnego offtopa, albo ponarzekać że chcieli byście miec taką fajną dziewczynę jak Danonka czy Tana, możecie też obgryzać paznokcie w pełnym napięcia oczekiwaniu na wyłonienie zwycięzcy :-)
Twój wybór!

Have fun~

Raul 21-08-2005 23:54

Chciałbym mieć taką fajną dziewczynę jak Danonka czy Tana.

A poza tym? Poza tym uważam, że temat jest trochę bez sensu. Jeśli już taki konkurs miałby powstać to trzeba było poczynić większe przygotowania. Na przykład jak ktoś dał swoje zdjęcie dawniej i jego post jest gdzieś w samym środku tematu, to ma mniejsze szanse, że go ktoś wybierze, niż ten, który dał swoje zdjęcie niedawno i jest na wierzchu. A wogóle to konkurs nie nadaje się na nasze forum, ponieważ jest zbyt mało przedstawicielek płci pięknej.
I z tych powodów prawdopodobnie niektórzy użytkownicy piszą swoje typy dla jaj. I wcale im się nie dziwię.

No i jeszcze jedna ważna rzecz, bardzo dużo przystojnych/pięknych użytkowników/użytkowniczek nie posiada aparatów cyfrowych, lub skanerów.

Gufat III 21-08-2005 23:56

Jeśli by myśleć o stworzeniu takiego konkursu na poważnie, to musiały by być zgłoszenia, bo facetów jest za dużo, a dziewczyn za mało :-)

Pani K. 21-08-2005 23:58

No i wybierają tylko wśród 4 dziewczyn, bo reszta nawet nie ma zdjęcia w "Zdjęcia real iksde", czy jakoś tak.

Shinjix 22-08-2005 00:01

Wybierane sa osoby przewaznie slawne na forum albo te z pierwszych, ostatnich stron (tematu "zdjecia z rl iksde"). Pozatym, jak wspomnial Raul, dziewczyn jest za malo :/

Gufat III 22-08-2005 00:05

E tam, narzekacie :-) Sam pomysł jest dobry, tylko trzeba pomęczyć się nad realizacją - wypadało by urzadzić temat ze zgłoszeniami, a potem jakoś wybierać, np. kobiece jury do oceny fotek facetów, wybrały by najbardziej hot fotki ;-) A dziewczyn to nawet nie trzeba by wybierać. Wystarczy sonda i hej ;-)

Khan 22-08-2005 00:05

Mam fajniejszą dziewczynę niz Danonka czy Tana. :)

Mathea 22-08-2005 00:08

Heh... dziewczyn 4 w czym 3 znane, 1 mniej znana xD i git
mi to i tak wszystko jedno, nie zalezy mi na byciu miss ... nie zasługuje na miano miss moim zdaniem
a chłopaków rzeczywiście tu wielu ładnych i cięzko wybierać ;)

Monte 22-08-2005 00:10

@Up: No ba, ale jakoś wybrałaś xD ; - )

Hm.. Ta.. Szkoda, że tak mało dziewczyn daje swoje fotki, bo może byłoby ciekawiej gdyby np. 20 dziewczyn dało foty a nie 4 czy 5 < : P

Emily Firehair 22-08-2005 00:10

ja juz wytypowalam xD ale faktycznie bylo ciezko...

Pani K. 22-08-2005 00:13

Mathea, nie pisz głupot. Jesteś bardzo ładna i masz sympatyczną twarz. Ale z tym super-wyborem-wśród-dziewczyn masz rzeczywiście rację. Ja, tak jak Raul napisał, nie podzeszłam do tego na poważnie, tylko zgapiłam typ na mistera od Ghosta...

Mathea 22-08-2005 00:13

@Monte
No tak, wkońcu to Ciebie wytypowałam z nich wszystkich xD choć miałam jeszcze inne typy... ale Ty wydałeś mi się najbardziej miły i wogóle ;)

@Pani kopytko
Ja wiem swoje
czy Ty nie masz kompleksów? Jeden z moich to własnie moja uroda. Nie podobam sie sobie, chetnie zamienilabym się z kimś twarzą gdyby było to możliwe

Pani K. 22-08-2005 00:18

Mam. Ale w końcu łatwiej powiedzieć komuś innemu, że jest ładny, a tym bardziej, jeśli tak jest naprawdę, jak w twoim przypadku. Wiesz, że nie jesteś brzydka, choć ciągle to sobie wmawiasz.

@down
Źle to sformułowalam. A zresztą, każda dziewczyna twierdzi, że jest brzydka. A najczęściej tak nie jest. A trzeba siebie zaakceptować (i kto to mówi...)

Mathea 22-08-2005 00:22

Skoro to mój kompleks to raczej nie sądze, ze jestem ładna, czyż nie?

Khan 22-08-2005 00:25

Panie sobie wzajemnie pochlebiają.. Tak sie kazdy 'dobry film' zaczyna :D :D

(joke ofkorz.. Ja porządny jestem)

Gtyk 22-08-2005 00:26

@up up up

zaraz sie tutaj zrobia pamietniki.bravo.pl ;) <polecam lekture tak btw :D >

Wybor wsrod plci pieknej jest "cholernie duzy", 6 dziewczyn jak sie nie myle tylko pokazalo swoje zdjecia... a ludzi wybierajacych pelno :P a przy misterze sytuacja odwrotna, kandydatow pelno, a wybierac nie ma kto ;)

Ja zaglosowalem na osobe o oryginalnym jak na dziewczyny z tego forum stylu ;) wreszcie jakas odmiana ;)

Mathea 22-08-2005 00:28

Dobra ja juz nic nie pisze na ten temat bo sobie pomyslicie ze jakas dziwna jestem -.- (pewnie juz tak myslicie)

Khan 22-08-2005 00:34

Tam skąd pochodzę - 'dziwność' to ZALETA..

Pani K - wypowiedz się. Zainwestowałem w Ciebie, swój głos, więc coś musisz w sobie mieć, nie? :) Smajl! :D

Shinjix 22-08-2005 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani Kopytko
@down
Źle to sformułowalam. A zresztą, każda dziewczyna twierdzi, że jest brzydka. A najczęściej tak nie jest. A trzeba siebie zaakceptować (i kto to mówi...)

Bo spodziea sie/chce uslyszec cos w stylo "Ale ty nie jestes brzydka! Jestes ladna!". Albo jest zakompleksiona (taka ma male szanse na znalezienie chlopaka).

Mathea 22-08-2005 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Bo spodziea sie/chce uslyszec cos w stylo "Ale ty nie jestes brzydka! Jestes ladna!". Albo jest zakompleksiona (taka ma male szanse na znalezienie chlopaka).

wiedziałam -.-
Czy to, ze pisze o sobie to co o sobie sądze musi od razu znaczyć, ze chce jakies komplementy słyszec?! sory ja NIE z tych !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07.