![]() |
Tomby dla Sorka?
Chcialbym poexpic w Tombach na Ankrahmun. Ale mam pytania:
1. Ktory tomb jest najlepszy i ktore pietro? (mapka plx :( ) 2. Jakie potwory w tym Tombie spotkam? 3. Summonowac 2 monki tak, czy moze DS? 4. Jakie runki wziac i ile? 5. Ile expa pojdzie mi tak okolo na 1 godzine? Z gory dzieki za odpowiedz, jestescie Boscy. ^.- |
1. Mapki mi sie niechce ale mniej wiecej ci opisze ;). Takie czarne "cus" na srodku pustyni, pokop przy tym i znajdziesz dziure, schodzisz na sam dol co mozesz zejsc w 1 pionie ( jak juz bedziesz tam to obok jest wejscie do tp, a dalej do vampow, nie radze schodzic ).
2. Spotkasz tam: Szkielety, Ghule, Larvy, Stalkery, Scaraby, Duchy, Mumie, Crypt Shamblery. 3. Starczy 1 monk - szkiele i ghule zabijasz monkiem, reszte z hmm'ow. Do respow powoli zakradaj sie, jak spotkasz z repsu szkiela/ghula zatakuj go monkiem on zuci sie, bedzie przed toba, reszta sie przezuci na monka i bedziesz mial blokera ;). 4.Proponuje z 4 sd ( jakby cos sie przezucilo i bys mial laga ), kilka uh'ow na siebie i gdyby monk nie nadazal sie leczyc, ~4 bp hmm'ow i bp gfb. 5.Hmm.... tu juz bedzie problem bo dawno tam nie bylem ;). Ale zdaje mi sie ze ~10-20k. |
1. To sie nazywa tar tomb :D
2. To bardzo dobre miejsce dla maga, nawet bez monka, ja mialem 10k expa przy uzyciu 1,5 bp hmm i 0,5 gfb wiec jak wezmiesz wiecej to bedzie dobry exp, niestety runki schodza szybciutko :D |
;]
Ja tam minimalnie na tomby biore 2 bp hmm i 0.5 bp gfb i expa leci b.dużo.Przy robieniu lootbaga kasa moze zwrocic ci sie 2 krotnie :D .Pamietaj tym wiecej runek i tym wiecej siedzisz ty wiecej kasa sie zwraca.
|
Stone tomb
Jak masz troche doświadczenia i się nie boisz, to idź na stone tomb -3, za teleportem, tam masz vampy zazwyczaj po kilka, ale można wylurowac, 2 pojedyncze respy DSów, dużo scarbów, cryptów i mumii, weź 2 bp gfb, 1 bp hmm i na maxa manasów no i oczywiście scarb coina ;p jak wypadnie vampirka albo ice rapier to sie zwruci i to mocno, ale zazwyczaj masz troche waste, tyle że ja 42lvl 41 mlvl druidem wyciągam 50k/h no i oczywiście zsumonuj 2 DSy
|
up@ Reported. Zabawy w archeologa to nie tu :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |