![]() |
FACC wygłąda jak PACC
wystawiem tu wersje grafiki gdzie sam tytuł mówi za siebie
<< DOWNLOAD >> http://rapidshare.de/files/4238754/v_1.2*****.html balagam koment! |
Dla mnie to jest bez sensu. Jestes Facc wygladasz jak Facc, Jestes Pacc - wygladasz jak Pacc. The End.
|
O.o
Jak dla mnie to sie outfit pacca znudzil
|
sorry nie pacca ale facca
|
Cytuj:
to edytuj posty-.- |
od soboty jestem na forum... i jeszcze do konca niekapuje ale z góry thx
|
Fajne ale zauważyłem błąd np. w niektórych częściach mapy są takie kropki, popram w to :(
|
ok, postaram sie, dzieki za uwage ale ja tak niemam
|
Są takie małe czerwone kropki. Niby to nie przeszkadza ale popraw to.
|
Imo jesli ktos chce wygladac jak pacc, a nie stac go na zakup, to dla niego taka alternatywa jest poprostu idealna, nie robi tym nikomu krzywdy, ma te same mozliwosci co facc, tylko, ze ladniej wyglada :) Ja zanim kupilem pacca, uzywalem tibi NG, zeby pobawic sie outfit'ami, hehe calkiem zabawne zajecie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Jeśli to jest wersja 1.2 to zrób wersje 1.3 i popraw błędy. |
Kaczi@: hehe, udowodnij, ze jest to sie zastanowie, a poza tym ilu z was nie przyznaje sie do tego typu programow, a kozysta z nich bez przerwy? :>
Ja otwarcie mowie, ze - TAK, uzywalem i nie wstydze sie do tego przyznac... edit: Jak chcesz dokonczyc, to na PM, bo to nie miejsce do tego typu pogaduch... |
Pomóżcie
Gdzie sie to wkleja?
POMOCY |
Cytuj:
Wszyscy chiterzy myślą, że wszyscy używają ale się nie chcą przyznać itp. Otóż nie mój drogi, ja nie używam i jestem z tego dumny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo malych czerwonych kropek to powiedzcie jak to poprawic? plz |
@up
Cztery magiczne litery: eS Te eF U. Koles, Twoj poziom mnie przeraza. Nie mam ochoty ogladac wiecej Twoich postow w Grafikach, bo sie niedobrze robi.. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |