![]() |
N00b vs Hunter :]
Daje wam filmik z Furory, pokazuje on jak pall na 9lv moze zabic Huntera(albo i nie) sami sie przekonajcie :>
Oto link: http://rapidshare.de/files/4253376/S...blank.rec.html |
@topic
omg! sam jesteś n00b! nie ten co zabił go hunter odrazu widać ,że to był newbie pewnie dopiero zaczynał grać w tibie a wyście go zmusili żeby szedł na huntera omg.. jeszcze wmuwiliście mu ,że da się strzelać z blank rune '-.- sami jesteście n00by! nie ten co dednoł! |
Dawno nie widzialem takich NÓBOW
CO to bylo??
Tak sie zniecheca ludzi do gry a skille to bez komentarza zostawie.... Przychylam sie do poprzednika |
nie ma nic zlego w nasmiewaniu/podpuszczaniu NOOBOW, ale zartowanie sobie z newbie to czyste sqku****nstwo nie popieram tego...
|
;/
Oh.. Takich Ludzi Jak Ty Powinno Sie Hunted... X( Gość Był Nowy Uczył Się Dopiero.. Jak Wam Nie Wstyd.. Jednym Słowem n00b
Pomyśl Jak Ty Byś Sie Czuł Gdybyś Grał Od Niedawna i Ktoś Kazal By Ci Huntera Kill.. No Pomyśl Czlowieku. a Skile Tak Jak Kolega @Up No Coments... |
Ja Cię zaraz zaprowadzę na demony i zobaczymy kto się będzie tak cfanoszył.
|
NOob
Ale noob... z ciebie. Myślisz ze to było smieszne ? Ty niedorobiony jestes? ( bez urazy modki ale to juz szczyt ) Mojemy kumplowi zrobil to 20 lvl
to jeszcze na rooku siedzi... -.- Fajnie tak wepchnac cie do jakini z 2 lordami i 3 dragonami, wtedy byłby ubaw ciekawe ile bys wytrzymal. Ale burak. On jeszcze z de'sheus byl! To wy kumpli bijecie ?! |
No Są Ludzie i Parapety On Sie Nie zalicza Ani Do Tych Ani Do Tych.. On Jest Jakis Odmienny... Koniec tego tematu...
|
Ale n00b z Ciebie!! Koleś dopiero uczył sie grać w Tibię, a wy mu kazaliście na huntera iść... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Ale nooby z was...
|
Chamstwo
To się nazywa czyste chamstwo.Tak zrobić newbie żeby to był jeszcze noob to rozumiem,.CHAMSTWO.
|
ale smieszne ze zaprowadziliscie newbie i oklamaliscie go! z was sa nooby a nie z niego! i sie cieszycie, ze koles zginol! dobrze ze nie gram na twoim swiecie bo bys mial hunta X(
|
Hm.. .jak ktos by mnie zabral na DL i bym padl to bym sie nie wkuzyl... :> Ja sie ucze na wlasnych bledach, i ktos chcial mnie zabrac na demony xD prosze bardzo tylko pacca mi zalatw.
P.S. Oj juz tam wczesniej byl... i po tym dalismy mu 2 razy lepsze eq (Mial chain a teraz scale, leather legs/brass legs, chain helmet/steel helmet jeszcze 500 arrows :>). I on jeszcze dosc dlugo gra w tibie :] (i sie jeszcze niczego nienauczył). P.S.2 On nas zawolal :> zeby pokazac nam ile tam jest zabitych ludzi (chcial loota pozbierac xD) P.S.3 A, i co do skillów jak mowilem to bede trenic od 20 lv, ponieaz niemam czasu... Sa inne zeczy wazniejsze od tibii. |
uahahahahahahahahahahahaha
:) :( :) :) :) :) :) :) :) ale mialem beke uahahahahahahah laser uahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaahah ahahahahahahahahahahahahauyauaahuahuhuhuah :)
|
Cytat mojego kolegi jak przeczytal wszytko:"jeden 13 latek napisal i reszta noobow pier***i to samo, wszyscy doloczylli do forum lipca i sierpnia i sie kozacza noobosy, wiekszosc to dzieci z 12,13,15 lat buahahahhahahhaha nie źle dla starszyzny ale tez pisza to samo co 13 letni gowniarz."
W pewnym sensie ma racje... |
Cytuj:
Filmik zalosny... |
Cytuj:
ps: to moej drugie konto poprzednie mialem zalozone w marcu :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Myślałem ,że tylko br się tak zachowują >.< |
I tak pewnie ktos z was tak zrobil lub zrobil -.-', jak juz pisalem wczesniej, wynagrodzilismy mu to! On jest kuzynem kolegi co tam byl :> (kto inny mial mu dawac itemy jak nie my?)
|
Ludzie, o co wam chodzi? Spójrzcie na to z innej strony:
Chłopak rzuci Tibie -> Będzie miał więcej czasu na rozwijanie zainteresowań -> itd itd itd Więc może to lepiej? Nie zmienia to faktu że chamsko go wrobiliście. Ale pośmiać się można, poza tym. "To tylko gra" xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |