Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   48 Godzin huntu na Hero - Maniactwo?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47359)

Sir Patologia 22-08-2005 19:54

48 Godzin huntu na Hero - Maniactwo??

Cytuj:

The two friends Maartentjoh and Oblivian Archer has started a 48 hours herohunt. Almost 24 hours has passed already but the guys still looks fresh :) Effectively, the fun thing is that they take a RL picture after each hour that you can see here. It looks like they're still awake, and ready for the next day! Good luck guys!
Czyli kolesie zaczeli 48 godzinny hunt na hero :)
http://photobucket.com/albums/a209/O...0pics/?start=0
Tutaj mozna zobaczyc jak wygladaja po kazdej godzinie :D
Dla mnie jednak to jest lekka przesada. Tibia troche dziala jak przyssawka od ktorej ciezko sie odkleic. Dla mnie jednak Tibia nie mogla by wejsc na RL Life.
Tak dlugi czas to jednak wchodzi na rzeczywiste zycie.
Co o tym sadzicie??
Prosze o nie besztanie mnie, to forum jest do dyskusji. Na ten temat mozna dlugo rozmawiac. Bo ile wy mozecie usiedziec? Co poswiecic aby grac?

Nitro 22-08-2005 20:02

Tibia jest zbyt monotonną grą, żeby grać w nia więcej niż 10 godzin...

Taka jest moja skromna opinia...

TiTuS 22-08-2005 20:04

Ja w tibie nie gram już od maja i naprawdę nie żałuję...moi koledzy dalej się tym katują jednak ja wole Guild Wars lub coś innego...

Sokochłap 22-08-2005 20:09

Phhh no to po ptokach ;)

Temat o Tibii w OWIONie gdzie 75% ludzi nie gra w Tibie

Dla mnie zabawa na godzinke :P

Sir Patologia 22-08-2005 20:10

Taa, zastanawia mnie kto dal 9 godzin i sie nie wypowiedzial :)
Boi sie hehe <Joke>
Dodali 31 godzinke. Teraz ktos doszedl jeszcze.

Vanhelsen 22-08-2005 20:10

Gram by pograc, mym celem aktualnie jest nastukanie 100 lev (:P) ale planuje wykonanie gdzies na okolice grodnia 2006 :P wiec mi sie nie spisze :P.
Srednio gram 3-4 godzinki, to w wakacje... zaraz dojdzie liceum... wkuwanie fizy, chemi, matmy, infy.... domowe, obiady, sen, czytanie ksiazek (naszla mnie chetka na Prachetta :D), robienie innych rzeczy na kompie (opko, skiny do tibii, fotki, theledyski) w roku szkolnym dla tibi bedzie 1-2h max :P

A tych co zrobili 48h hero hunt to rozumiem :P tez chetnie bym sie spotkal z qmplami na realu i przy piw... soczku Tymwarka ;) i pizzy pogral, pogadal pare(naście) godzinek :) Kazda okazja by sie napic... soczku... jest dobra :D

Belvedor 22-08-2005 20:17

Czy Ci ludzie nie zdaja sobie sprawy z powiklan takich ekscesow? :/
Wyjdzie im na starosc to wszystko i pukna sie w leb i powiedza, czemu bylem taki glupi...
Kompletny idiotyzm 48h przed kompem.
Jak gralem w tibie moj rekord wynosil 16h i padalem ze zmeczenia ( ale tylko trenilem ), jednak niektorzy maja shize :F

dap-galothij 22-08-2005 20:19

Widzę Wieszok, że bierzesz się za porządną lekturę:D

Dla mnie tibia to taka sama gra jak np.: Diablo(nie dosłownie, Diablo lepsze;) ) Czasami sobie pogram, czasami nie.

Tasior 22-08-2005 20:25

W sondzie nie ma opcji 0 godzin
@pytanie w temacie
Nie, głupota :P

spider-bialystok 22-08-2005 20:27

Chcieli ustanowic rekord? Czemu nie! Ja bym wolal ustanowic taki rekord niz np 48h lekcji polskiego czy matematyki, ble ;p.

Vanhelsen 22-08-2005 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belvedor
Czy Ci ludzie nie zdaja sobie sprawy z powiklan takich ekscesow? :/
Wyjdzie im na starosc to wszystko i pukna sie w leb i powiedza, czemu bylem taki glupi...
Kompletny idiotyzm 48h przed kompem.

No gdyby siedzieli tak co tydzień to się z tobą zgodze, ale jezeli ktoś robi sobie takie nocki raz-dwa razy w roku i czuje sie na silach, to nie widze zadnej przeszkody :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belvedor
Jak gralem w tibie moj rekord wynosil 16h i padalem ze zmeczenia ( ale tylko trenilem ), jednak niektorzy maja shize :F

A o kawie nie slyszales? :P Mocna czarna z ekspresu, nie koniecznie mała ;) dobrze stawia na nogi :P szczegulnie o drugiej w nocy ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dap-galothij
Widzę Wieszok, że bierzesz się za porządną lekturę:D

No a jak, juz jestem po "Straz! Straz!" i teraz sie zabieram za "Zadziwiajacy Mau(r)ycy i jego uczone szczury" :P potem pewnie zaczne czytac swiat dysku chronologicznie, od pierwszego tomu :) niestety nie udalo mi sie tej chronologi odnalesc przed zakupieniem Strazy :(

Belvedor 22-08-2005 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Chcieli ustanowic rekord? Czemu nie! Ja bym wolal ustanowic taki rekord niz np 48h lekcji polskiego czy matematyki, ble ;p.

Sry, ale wielkie N/C ;d

Ustanowic rekord? Prosze bardzo, ale nie kosztem zdrowia, malo tego, co ten rekord im da? Satysfakcje? Jesli ktos sie tym jara, to dla mnie taki czlowiek sie nie liczy, bo go juz nie ma w normalnym swiecie...

Edit@: Wieszok gdybym wypil taka "mala" czarna, to moj rekord troszecze wydluzylby sie :)

Wikt 22-08-2005 20:53

Debile.

Konkretne debile. 48h w tak nudną grę jak Tibia? Teraz ich organizmy się zemszczą, i to potężnie!

Bakura 22-08-2005 20:54

Widać ,że panowie uzależnieni:D A ten kot co jest na zdjęciach to identyczny jak mój ^^

Shanhaevel 22-08-2005 20:57

@upup
Zaczną im rosnąć takie dziwne włoski na gałkach ocznych i będą się slinić obficie? Kiedyś też tak miałem. W szczególności to pierwsze. ;)

@topic
Chore.

Dan the Automator 22-08-2005 21:01

ROTFL, jaka bzdura! 2 bite dni w tibie? Chyba naprawde nie mają Rla...

Pogromca pk 22-08-2005 21:14

Chwała im! Niech żyją! Dopóki nie padną z wyczerpania.

Thero 22-08-2005 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
niestety nie udalo mi sie tej chronologi odnalesc przed zakupieniem Strazy :(

chronologia dla ciekawskich (spis by Caspius)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caspius
Seria o Rincewindzie:
1. Kolor Magii
2. Blask Fantastyczny
3. Czarodzicielstwo
4. Eryk
5. Ciekawe Czasy
6. Ostatni Bohater (?)
Seria o straży:
1. Straż! Straż!
2. Zbrojni
3. Na glinianych nogach
Seria o czarownicach
1. Rownoumagicznienie
2. Trzy Wiedzmy
3. Wyprawa czarownic
4. Panowie i Damy
Seria o Smierci:
1. Mort
2. Kosiarz
3. Wiedzmikolaj
Ksiazki poza seriami:
1. Piramidy
2. Ruchome obrazki
3. Nauka Swiata Dysku
4. Pomniejsze bostwa
5. Muzyka Duszy
6. Dywan(?)

@Topic
Nie rozumiem o co wam chodzi, sa bym chętnie z kumplami strzelił taką "nockę". Symaptyczna sprawa ;-)).

Xagar 22-08-2005 21:28

Ehhh to jest moim zdaniem idiotyzm siedziec przed kompem 2 doby ja siedzialem najdluzej 12 godzin ale nie tylko na tibi...

@do tych co mowia ze to im zaszkodzi

Moze beda co najwyzej zmeczeni i glowa ich troche moze bedzie bolec jezeli nie beda tego robili czesto (czytaj raz na 3 miechy) ale po razie nic sie nie stanie

Wartki 22-08-2005 21:37

Ja bym tyle nie wytrzymal...
W wakacje siedze okolo 6h ale z przerwami
W roq szkolnym średnia gry mocno spada pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23.