![]() |
48 Godzin huntu na Hero - Maniactwo??
Cytuj:
http://photobucket.com/albums/a209/O...0pics/?start=0 Tutaj mozna zobaczyc jak wygladaja po kazdej godzinie :D Dla mnie jednak to jest lekka przesada. Tibia troche dziala jak przyssawka od ktorej ciezko sie odkleic. Dla mnie jednak Tibia nie mogla by wejsc na RL Life. Tak dlugi czas to jednak wchodzi na rzeczywiste zycie. Co o tym sadzicie?? Prosze o nie besztanie mnie, to forum jest do dyskusji. Na ten temat mozna dlugo rozmawiac. Bo ile wy mozecie usiedziec? Co poswiecic aby grac? |
Tibia jest zbyt monotonną grą, żeby grać w nia więcej niż 10 godzin...
Taka jest moja skromna opinia... |
Ja w tibie nie gram już od maja i naprawdę nie żałuję...moi koledzy dalej się tym katują jednak ja wole Guild Wars lub coś innego...
|
Phhh no to po ptokach ;)
Temat o Tibii w OWIONie gdzie 75% ludzi nie gra w Tibie Dla mnie zabawa na godzinke :P |
Taa, zastanawia mnie kto dal 9 godzin i sie nie wypowiedzial :)
Boi sie hehe <Joke> Dodali 31 godzinke. Teraz ktos doszedl jeszcze. |
Gram by pograc, mym celem aktualnie jest nastukanie 100 lev (:P) ale planuje wykonanie gdzies na okolice grodnia 2006 :P wiec mi sie nie spisze :P.
Srednio gram 3-4 godzinki, to w wakacje... zaraz dojdzie liceum... wkuwanie fizy, chemi, matmy, infy.... domowe, obiady, sen, czytanie ksiazek (naszla mnie chetka na Prachetta :D), robienie innych rzeczy na kompie (opko, skiny do tibii, fotki, theledyski) w roku szkolnym dla tibi bedzie 1-2h max :P A tych co zrobili 48h hero hunt to rozumiem :P tez chetnie bym sie spotkal z qmplami na realu i przy piw... soczku Tymwarka ;) i pizzy pogral, pogadal pare(naście) godzinek :) Kazda okazja by sie napic... soczku... jest dobra :D |
Czy Ci ludzie nie zdaja sobie sprawy z powiklan takich ekscesow? :/
Wyjdzie im na starosc to wszystko i pukna sie w leb i powiedza, czemu bylem taki glupi... Kompletny idiotyzm 48h przed kompem. Jak gralem w tibie moj rekord wynosil 16h i padalem ze zmeczenia ( ale tylko trenilem ), jednak niektorzy maja shize :F |
Widzę Wieszok, że bierzesz się za porządną lekturę:D
Dla mnie tibia to taka sama gra jak np.: Diablo(nie dosłownie, Diablo lepsze;) ) Czasami sobie pogram, czasami nie. |
W sondzie nie ma opcji 0 godzin
@pytanie w temacie Nie, głupota :P |
Chcieli ustanowic rekord? Czemu nie! Ja bym wolal ustanowic taki rekord niz np 48h lekcji polskiego czy matematyki, ble ;p.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ustanowic rekord? Prosze bardzo, ale nie kosztem zdrowia, malo tego, co ten rekord im da? Satysfakcje? Jesli ktos sie tym jara, to dla mnie taki czlowiek sie nie liczy, bo go juz nie ma w normalnym swiecie... Edit@: Wieszok gdybym wypil taka "mala" czarna, to moj rekord troszecze wydluzylby sie :) |
Debile.
Konkretne debile. 48h w tak nudną grę jak Tibia? Teraz ich organizmy się zemszczą, i to potężnie! |
Widać ,że panowie uzależnieni:D A ten kot co jest na zdjęciach to identyczny jak mój ^^
|
@upup
Zaczną im rosnąć takie dziwne włoski na gałkach ocznych i będą się slinić obficie? Kiedyś też tak miałem. W szczególności to pierwsze. ;) @topic Chore. |
ROTFL, jaka bzdura! 2 bite dni w tibie? Chyba naprawde nie mają Rla...
|
Chwała im! Niech żyją! Dopóki nie padną z wyczerpania.
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie rozumiem o co wam chodzi, sa bym chętnie z kumplami strzelił taką "nockę". Symaptyczna sprawa ;-)). |
Ehhh to jest moim zdaniem idiotyzm siedziec przed kompem 2 doby ja siedzialem najdluzej 12 godzin ale nie tylko na tibi...
@do tych co mowia ze to im zaszkodzi Moze beda co najwyzej zmeczeni i glowa ich troche moze bedzie bolec jezeli nie beda tego robili czesto (czytaj raz na 3 miechy) ale po razie nic sie nie stanie |
Ja bym tyle nie wytrzymal...
W wakacje siedze okolo 6h ale z przerwami W roq szkolnym średnia gry mocno spada pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |