![]() |
Counter-Strike
Jestem bardzo ciekaw ile osób z tego Forum grało lub gra bardziej poważnie w Counter-Strike.
Co mam na myśli przez poważnie? Mianowicie to: - grasz/grałeś w klanie - grałeś/grasz na turniejach - brałeś/bierzesz udział w CB - wogule myślałeś o tej grze bardziej poważnie :D Dawajcie swoje odpowiedzi. Najlepiej podajcie nick(i) pod jakimi gracie/graliście i klany w jakich graliście. ---------------------------------------------- Cos o mnie: Nick: haxxbit , +, G@mbit Klany: SP(inactive) CB: byliśmy ale po tym jak klan przestał grać skasowałem go z CB Turnieje: mieliśmy za sobą kilka turnieji Również mieliśmy swój server jednak też offline(na razie) Mamy zamiar wrócić :D |
Nick: Ad. / Ad_ / Yuidarren / V4c3rd
Klany: |NH| (kafejkowy - inactive) CB: Był, ale już nie ma. Turnieje: --- (klan był "tymczasowy", ale szło nam bardzo dobrze ;) - w CB servera byliśmy na 3 miejscu) |
hmmm bylem kiedys w avam :)
gram nalogowo do dzisiaj tylko ostatnio w tibie troszecze czesciej ale i tak calky czas uwazam, zeby formy nie stracic :D avam ][ Vorment || DoS )( Vorment sex..analny.. )) // )) \\ (( Vorment ostatni byl takli zalosny ze wyszedlem zalosnie to wygladalo i sie nie miescilo jak wcisnoles TAB, n owiesz tabela statsow gralem w CB z bratem ciotecznym 2 on 2 jako sex ...... turniej wygralem z bratem w cafe :D i dostalismy po 100 zea bo nie chodizlem tam wiec karnet mi po chuj ?? :D |
Grałem oj grałem w CSa. To były pamiętne czasy. Była to kultowa gra tuż przed Tibią. teraz to sie czasami do kafe chodzi z kumplami w CSa pograć. A po co nie w Tibię ? W Tibię gram w domu.
|
Hmmm, ja nigdy w klanie rzadnym nie byłem, ale nawalamy w CS co tydzień w cafe z kumplami, jest nas z 10 osób (taki mały nieoficjalny klanik :P). Zawsze gramy po dwie gdzoiny wieczorkiem w piątek, sobote i czsaem w niedziele! CS to jedyna gra w którą gram posieci poza tibią :D A i myślałem troszkę poważniej o CS, żeby do jakiegoś klanu albo coś w tym stylu, ale puki co to jestem jeszcze trochę za cienki i trenuje z kumplami :D
|
W CSa grałem dawniej i bardzo mało.Po prostu gra mnie nie kręci.Jednak od 2.5 roku szpilam w UT i mam za sobą 4 klany(to i tak niewiele znam osoby o podobnym stażu które zaliczyły już z 12 :D -pozdro Carlos :D )
Nie chciałbym zakładac nowego topicu więc zapytam się:Czy jest tu może ktoś z polskiej sceny UT?? Moje dane: nick-Kane aktualny klan-AcE(Advanced Combat Executors). |
ja gram w tibie ale trenuje tez w CS bo chgcialbym sie dostac do dobrego klanu
|
Spoko gierka , grałem dosyć dawno. To były czasy...
Już nawet nie pamietam nazw klanów :D. Poza jednym ThB którego sam założyłem. :D |
Nicki: maly.pingwin.Pik-Pok / N!tz^ / !
Klany: ATP^| (kafejkowy, ale zajeliśmy drugie miejsce w turnieju) CB: Kiedyś, dawno..... Serwery 1.5: Siodemka / IMPULS CaMp [TP] Serwery 1.6: IDK MegaSlot |
nom... grywało się owego czasu, i grywało by sie do dzisiaj gdyby admin sieci (ch*j jeb*ny) nie podzielił nam sieci na sektory... ja jestem w sektorze gdzie do gry w CSa mam... 2 osoby :(
ale kiedyś to łuypaliśmy z kumplami ostro... było łącznie 20 osób z których możnaby skompletować dobry klan :) eh, to były czasy... ja i TAo vs 4 przeciwników... 15:7 dla nas... ostatni, niezapomniany mecz :( pozdro! spadam, bo się rozkleje :( |
Ithelios/kane :D
Batonixa z Delty kojarzysz ? rl bro moj :D (Delta > najlepszy polski klan ctf ;) ) Kane : iksigrekz, xyz kojarzysz ? to ja popykiwalem na silesi, sith, delcie czasami ;) kiedys necro do ace chcial namowic ;) W csa czasami, w cafe, ale skoro wychodzi Unreal Tournament 2K4 to nara csie ;) |
Cs
Grałem keidyś nałogowo:)
Teraz no czasami... Z|3L0Ny -grałem w smokach -byłem vice w -=Kol=- :] Grałem i miałem admina na PCI64.pl to wszystko było daleko przed Tibią... Teraz czasami wejdę sobie na cska pograć |
Wydaje mi sie ze jestem jakimś 20 graczem na lanie...
Jestem w klanie który ma za zadanie całkowicie sobie podporzadkowac lan i jak wiecie reszta klanów nie odda za darmo skóry i praktycznie nie ma tygodnia zebysmy nie grali klanówki. Cb-nie mamy jeszcze tak dobrego zgrania. A wiecie co to jest lanparty ? Bedę uczestniczyl, ale bedzie jazda. Tylko jak ja przeżyje te noce bez spania... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |