Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Counter-Strike (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4736)

haxxbit 15-04-2004 20:22

Counter-Strike

Jestem bardzo ciekaw ile osób z tego Forum grało lub gra bardziej poważnie w Counter-Strike.

Co mam na myśli przez poważnie?

Mianowicie to:
- grasz/grałeś w klanie
- grałeś/grasz na turniejach
- brałeś/bierzesz udział w CB
- wogule myślałeś o tej grze bardziej poważnie :D

Dawajcie swoje odpowiedzi. Najlepiej podajcie nick(i) pod jakimi gracie/graliście i klany w jakich graliście.

----------------------------------------------
Cos o mnie:
Nick: haxxbit , +, G@mbit
Klany: SP(inactive)
CB: byliśmy ale po tym jak klan przestał grać skasowałem go z CB
Turnieje: mieliśmy za sobą kilka turnieji

Również mieliśmy swój server jednak też offline(na razie)

Mamy zamiar wrócić :D

Adaras 15-04-2004 21:11

Nick: Ad. / Ad_ / Yuidarren / V4c3rd
Klany: |NH| (kafejkowy - inactive)
CB: Był, ale już nie ma.
Turnieje: --- (klan był "tymczasowy", ale szło nam bardzo dobrze ;) - w CB servera byliśmy na 3 miejscu)

Vorment 18-04-2004 08:05

hmmm bylem kiedys w avam :)

gram nalogowo do dzisiaj tylko ostatnio w tibie troszecze czesciej ale i tak calky czas uwazam, zeby formy nie stracic :D

avam ][ Vorment || DoS )( Vorment
sex..analny.. )) // )) \\ (( Vorment

ostatni byl takli zalosny ze wyszedlem zalosnie to wygladalo i sie nie miescilo jak wcisnoles TAB, n owiesz tabela statsow

gralem w CB z bratem ciotecznym 2 on 2 jako sex ......
turniej wygralem z bratem w cafe :D i dostalismy po 100 zea bo nie chodizlem tam wiec karnet mi po chuj ?? :D

sulik 21-04-2004 17:22

Grałem oj grałem w CSa. To były pamiętne czasy. Była to kultowa gra tuż przed Tibią. teraz to sie czasami do kafe chodzi z kumplami w CSa pograć. A po co nie w Tibię ? W Tibię gram w domu.

Novar 23-04-2004 10:44

Hmmm, ja nigdy w klanie rzadnym nie byłem, ale nawalamy w CS co tydzień w cafe z kumplami, jest nas z 10 osób (taki mały nieoficjalny klanik :P). Zawsze gramy po dwie gdzoiny wieczorkiem w piątek, sobote i czsaem w niedziele! CS to jedyna gra w którą gram posieci poza tibią :D A i myślałem troszkę poważniej o CS, żeby do jakiegoś klanu albo coś w tym stylu, ale puki co to jestem jeszcze trochę za cienki i trenuje z kumplami :D

Ithelios 23-04-2004 23:48

W CSa grałem dawniej i bardzo mało.Po prostu gra mnie nie kręci.Jednak od 2.5 roku szpilam w UT i mam za sobą 4 klany(to i tak niewiele znam osoby o podobnym stażu które zaliczyły już z 12 :D -pozdro Carlos :D )

Nie chciałbym zakładac nowego topicu więc zapytam się:Czy jest tu może ktoś z polskiej sceny UT??
Moje dane:
nick-Kane
aktualny klan-AcE(Advanced Combat Executors).

Katajo Kiepski 26-04-2004 09:30

ja gram w tibie ale trenuje tez w CS bo chgcialbym sie dostac do dobrego klanu

L..i..S..e..K 26-04-2004 22:40

Spoko gierka , grałem dosyć dawno. To były czasy...
Już nawet nie pamietam nazw klanów :D. Poza jednym
ThB którego sam założyłem. :D

N!tz^ 27-04-2004 10:04

Nicki: maly.pingwin.Pik-Pok / N!tz^ / !
Klany: ATP^| (kafejkowy, ale zajeliśmy drugie miejsce w turnieju)
CB: Kiedyś, dawno.....
Serwery 1.5: Siodemka / IMPULS CaMp [TP]
Serwery 1.6: IDK MegaSlot

Mleczyk 27-04-2004 14:07

nom... grywało się owego czasu, i grywało by sie do dzisiaj gdyby admin sieci (ch*j jeb*ny) nie podzielił nam sieci na sektory... ja jestem w sektorze gdzie do gry w CSa mam... 2 osoby :(

ale kiedyś to łuypaliśmy z kumplami ostro... było łącznie 20 osób z których możnaby skompletować dobry klan :)

eh, to były czasy... ja i TAo vs 4 przeciwników... 15:7 dla nas... ostatni, niezapomniany mecz :(

pozdro!

spadam, bo się rozkleje :(

Tretogorczyk 27-04-2004 14:17

Ithelios/kane :D
Batonixa z Delty kojarzysz ? rl bro moj :D
(Delta > najlepszy polski klan ctf ;) )
Kane : iksigrekz, xyz kojarzysz ? to ja popykiwalem na silesi, sith, delcie czasami ;) kiedys necro do ace chcial namowic ;)

W csa czasami, w cafe, ale skoro wychodzi Unreal Tournament 2K4 to nara csie ;)

Tiligus 27-04-2004 15:29

Cs

Grałem keidyś nałogowo:)
Teraz no czasami...

Z|3L0Ny

-grałem w smokach
-byłem vice w -=Kol=- :]

Grałem i miałem admina na PCI64.pl

to wszystko było daleko przed Tibią...
Teraz czasami wejdę sobie na cska pograć

rowerek33 27-04-2004 22:18

Wydaje mi sie ze jestem jakimś 20 graczem na lanie...
Jestem w klanie który ma za zadanie całkowicie sobie podporzadkowac lan i jak wiecie reszta klanów nie odda za darmo skóry i praktycznie nie ma tygodnia zebysmy nie grali klanówki.
Cb-nie mamy jeszcze tak dobrego zgrania.
A wiecie co to jest lanparty ? Bedę uczestniczyl, ale bedzie jazda. Tylko jak ja przeżyje te noce bez spania...

Ithelios 28-04-2004 22:24

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Tretogorczyk
Ithelios/kane :D
Batonixa z Delty kojarzysz ? rl bro moj :D
(Delta > najlepszy polski klan ctf ;) )
Kane : iksigrekz, xyz kojarzysz ? to ja popykiwalem na silesi, sith, delcie czasami ;) kiedys necro do ace chcial namowic ;)

W csa czasami, w cafe, ale skoro wychodzi Unreal Tournament 2K4 to nara csie ;)
Nom pewnie,że kojarze i Ciebie i Batona ;) Ech-necro w AcE-stare czasy to były........ :] Co do ut2k4 to jest to wg.mnie BIG GÓWNO,już lepsze 2k3 było,a nie jakieś Tribesowe samochodziki brrrr.....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56.