![]() |
Nie moge popchnac summona :/
Sorki ze zakladam nowy temat ale te ponizej nie skusilyby ludzi zeby popatrzyli na dol na mojego posta,
Mianowicie mam problem, mowi wiele osob zeby popychac summony to cie nie zaatakuja potwory, ale ja nie moge przesunac potworow :/ ( ds, monk, itd) Po updacie sie nie da czy to cos innego? |
Niektórych summonów nie da się poruszyć :/ Proste
|
Mozna prosic o jakas liste? tych ktore sie da i nie da?
|
Wszystkie sie da... wystarczy hm... nadepnac na nie ^^
|
żadnych summonow sie nie da popychać ;P ... musisz dac atack na potworka i jak summon podejdzie pod niego to wtedy potworek atakuje summona a nie Ciebie... :p
|
Mozna przesuwac po skosie
@Down Z jakim probowales ? Mi zawsze wychodzi z Monkiem/Dsem itd o.O |
@UP
Probowalem, nie da sie |
W 'popychaniu' chodzi o to, zeby podejsc do summona, ktory wtedy odejdzie w przeciwna strone kawalek -.- Przy odrobinie uporu i wprawy mozna go calkiem dokladnie nakierowac tam gdzie trzeba.
|
Summona mozna przesunanc jak stoi po skosie od Ciebie.Musisz go jednak "odsunanc" od siebie w taki sposob,zeby stal po skosie od miejsca pd ktorego zaczynal.
|
Stajesz na wprost[nie na ukos] od summona i on od ciebie 'ucieka' .
|
Tylko ze po paru popchnięciach idą w boku i czasem nie chca juz zupelnie do przodu isc :(, ale dzieki za pomoc.
|
Mi przynajmniej udawało się przepychać syskie sumony (od rata po leadera) więc nie wiem w czym problem ;/ No może to sprawa updatuuuu :confused: ?
@edit Już wiem! Musisz stać 2 pola od nich bo inaczej idą w inną stronę... czy coś podobnego... tyle wiem ;) |
Z tego co wiem to na swiatach non pvp idze przesuwac summony tak jak ludzi, a na swiatach pvp pozstaje tylko danie atacku albo podchodzenie do summona tak aby odszedl od nas, tylko ze niestety summon pojdzie w te strone w ktora mu pasuje a nie zawsze jest to ta w ktora my chcemy.
|
Ale czy da sie je przesuwać tak jak ludzi? TZ. przeciagnąć ja o kratke na ukos... Bu mi z ghulem nie wycodzi... ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |